Προς το περιεχόμενο

Προτάσεις αγοράς NVIDIA VGA

spdrosin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ελάχιστη ανάλογα τι κατασκευαστή διαλέξεις, η Palit GTS250 κάνει 96.80 euro όπως ανέφερα πιο πάνω

Ναι αλλά οι διαφορές στις τιμές των εκδόσεων σε χωρητικότητες μνήμης στην ίδια εταιρεία είναι ελάχιστες.

• Απαντ. 144
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ποιος ο λόγος να διαλέξεις πιο ακριβή υλοποίηση?

Έλεος. Για 13 ευρώ (πχ) ευρώ; Σιγά. Δες παράδειγμα ίδιας εταιρείας σε ίδιο κατάστημα:

512MB - 113 ευρώ

1GB - 126 ευρώ

Σιγά τα ωά. Οι απαιτήσεις μεγαλώνουν - να μικρύνουν αποκλείεται. Να αλλάξω κάρτα δεν παίζει άμεσα. Γιατί να μην έχω το καλύτερο δυνατό στα ίδια (σχεδόν) χρήματα;

Δημοσ.
http://www.hardshop.gr/shop/item.asp?itemid=15265&catid=106 πάρε τη φτηνότερη...

στην περίπτωση της GTS250/4850 το 1gb δεν είναι το καλύτερο δυνατό, είναι απλά το ίδιο...

Την ΑΤΙ τώρα πώς την έμπλεξες; Τέλος πάντων. Το κουράσαμε νομίζω. Θα πάρω 1 GB σίγουρα. ;)

• Super Moderators
Δημοσ.

ενημερωτικά την έμπλεξα, απαγορεύεται? και από τις 2 εταιρείες όποια κάρτα έχει 1gb μέχρι το επίπεδο αυτών το 2 μοντέλων είναι δώρον άδωρον...placebo effect

Δημοσ.
ενημερωτικά την έμπλεξα, απαγορεύεται? και από τις 2 εταιρείες όποια κάρτα έχει 1gb μέχρι το επίπεδο αυτών το 2 μοντέλων είναι δώρον άδωρον...placebo effect

Οκ. Την είπες την άποψή σου πόσες φορές. Ούτε να μου πλήρωνες εσύ δηλαδή τη διαφορά των 10 ευρώ. Τέλος πάντων. Ας μην το κουράσουμε (περισσότερο) όμως.

• Super Moderators
Δημοσ.

όταν με ρωτάς γιατί ανέφερα την ΑΤΙ δεν πρέπει να απαντήσω, γιατί αγανακτείς?

Δημοσ.
όταν με ρωτάς γιατί ανέφερα την ΑΤΙ δεν πρέπει να απαντήσω, γιατί αγανακτείς?

Δεν έχω αγανακτήσει (ακόμα τελείως). Κι επίσης μετά τη διευκρίνηση για την ΑΤΙ συνέχισες το βιολί σου για τη μνήμη του 1 GB. Εκεί πήγαινε η αντίδρασή μου. Συνεχίζουμε να το κουράζουμε και να γεμίζουμε το θέμα με άχρηστα ποστς. Ευχαριστώ για τη γνώμη παρόλα αυτά. ;)

• Super Moderators
Δημοσ.

ούτε το κουράζουμε ούτε γεμίζει άχρηστα Posts, το θέμα δεν είναι μόνο δικό σου αλλά και όλων όσων ενδιαφέρονται να αγοράσουν κάρτα γραφικών, οπότε όσο περισσότερες απορίες λύνονται και ξεκαθαρίζονται τόσο το καλύτερο...

αν πιστεύεις ότι είναι άχρηστα και πως χαλάνε το topic υπάρχει και το report...

Δημοσ.
ούτε το κουράζουμε ούτε γεμίζει άχρηστα Posts, το θέμα δεν είναι μόνο δικό σου αλλά και όλων όσων ενδιαφέρονται να αγοράσουν κάρτα γραφικών, οπότε όσο περισσότερες απορίες λύνονται και ξεκαθαρίζονται τόσο το καλύτερο...

αν πιστεύεις ότι είναι άχρηστα και πως χαλάνε το topic υπάρχει και το report...

Δηλαδή αυτό που έστειλες τώρα δεν είναι άχρηστο. Συνεχίζεις να το κουράζεις.

Και σιγά μην κάνω report. Δε με έβρισες κιόλας. Έλεος.

Είπες τη γνώμη σου πόσες φορές. Οπότε όσοι άλλοι ενδιαφέρονται, όπως και γω, την καταλάβαμε με την πρώτη - δε χρειάζεται να επαναλαμβανόμαστε. Τελείωσε το θέμα. Φτάνει.

• Super Moderators
Δημοσ.
Δηλαδή αυτό που έστειλες τώρα δεν είναι άχρηστο. Συνεχίζεις να το κουράζεις.

όπως και τα δικά σου :-)

Δημοσ.

Καποιες τετοιες φορες ειναι που λες ''αει απο εδω .Σιγα μην βοηθησω τον καθενα που μπαινει εδω μεσα και αφου ξεστραβωθει , την λεει και απο πανω". Αυτο με μια λεξη λεγεται αχαριστια. Αφου εισαι τοσο ειδικος , χωσε τα ευρω σου οπου θεωρεις καλυτερα. Αλλα μην μας ξαναφας τον πεπερασμενο (κ πολυτιμο ) ελευθερο χρονο μας.

Δημοσ.
Καποιες τετοιες φορες ειναι που λες ''αει απο εδω .Σιγα μην βοηθησω τον καθενα που μπαινει εδω μεσα και αφου ξεστραβωθει , την λεει και απο πανω". Αυτο με μια λεξη λεγεται αχαριστια. Αφου εισαι τοσο ειδικος , χωσε τα ευρω σου οπου θεωρεις καλυτερα. Αλλα μην μας ξαναφας τον πεπερασμενο (κ πολυτιμο ) ελευθερο χρονο μας.

Πρώτον:"αει"=πάντα

Δεύτερον, δεν καταλαβαίνω πραγματικά. Παρακολούθησες τι έγινε όντως και λες όλα αυτά;

Tρίτον, είπα εγώ πως είμαι ειδικός; Τα παιδιά εδώ μου είπανε ποια κάρτα να πάρω κι εγώ αποφάσισα με βάση τις γνώμες αυτές να δώσω και 10 ευρώ παραπάνω για 1GB αντί για 512 επειδή δικά μου είναι τα λεφτά κι έτσι γουστάρω και στην τελική. Δεν τα πήρα από το πορτοφόλι κανενός. Και γνώμες ήθελα και πήρα. Δε με υποχρεώνει κανείς να υλοποιήσω την καθεμιά άποψη. Με αυτή τη λογική θα έπρεπε να πάρω 5-6 κάρτες - όχι μία.

Και τέταρτον, γιατί συνεχίζεις ένα offtopic τη στιγμή που γανιάσαμε να τη σβήσουμε και οξύνεις τα πνεύματα; Ξανασκέψου τη δική σου συμπεριφορά τώρα. Τέλος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...