Προς το περιεχόμενο

Προτάσεις αγοράς NVIDIA VGA

spdrosin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 144
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σιγά βρέ Teisios ξέρω καλύτερα. :P :-)

Υλοποίηση της Gainward έχω πάρει 2 φορές και έμεινα ικανοποιημένος γιαυτό την προτείνω.

Βέβαια οι καλύτερες υλοποιήσεις απο όσο ξέρω για την nvidia είναι EVGA, XFX, BFG.

Στο ελλάντα όμως κάτι τέτοιο δεν παίζει να βρείς, εκτός μιας υλοποίησης της XFX η οποία αν και ελαφρώς υπερχρονισμένη έχει το reference cooler.

Απο την άλλη και αυτή που έβαλες εσύ και πολύ σωστά, η gigabyte, είναι factory overclocked και είναι μια πολύ καλή υλοποίηση, με καλό cooler και καλή τιμή αν την πάρει απο skroutz. :-)

Δημοσ.

:lol::-)

Ρε, εγώ το είπα γιατί οι προτάσεις μου έγιναν με τα πιο απλά κριτήρια έβερ. Τιμή/εγγύηση.

Αυτόματα όποιος ξέρει τις κάρτες ( εγώ ούτε αν ήταν factory overclocked κατάλαβα..), ξέρει καλύτερα από μένα. :-)

Δηλώνω περήφανα ότι δεν έχω καμία σχέση με τις 2xx της nvidia. Τώρα με τισ 4χχ παίρνω κάποια μυρωδιά.

Δημοσ.
Eγώ θα πήγαινα σε αυτή την υλοποίηση και δαγκωτό. :P

Kαι υπερχρονισμένη απο μαμά και σε καλή τιμή και καλή υλοποίηση. ;)

http://www.multirama.gr/products/product?pid=0433664&catid=020300

Κι εγώ αυτήν έχω βάλει στο μάτι: Gigabyte υπερχρονισμένη.

---------- Προσθήκη στις 10:21 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:20 ----------

Lion αυτήν που πρότεινες θέλει 2χ6pin pci- e για τροφοδοσία ή ένα;

Ένα βρε. Δεν έχουν και τρελές απαιτήσεις τροφοδοσίας αυτές οι κάρτες.

Edit: Λοιπόν παιδιά κατέληξα: θέλω την Gigabyte την υπερχρονισμένη, αλλά τη δεύτερη (βελτιωμένη) έκδοσή της (revison 2.0): Gigabyte GV-N250OC-1GI (rev. 2.0)

Με λίγο Google τη βρήκα στο newegg και σε καλή τιμή. Το έχω ακούσει πολλές φορές το site, αλλά δεν έχω μπει ποτέ. Κάνω λογαριασμό και παραγγέλνω; Είναι ασφαλές; Σε περίπτωση βλάβης τί γίνεται με RMA;

Δημοσ.

Παιρνεις καποια μεταχειρη 4850 (την βρισκεις και 50 ευρω) η καμια 4870 (την βρισκεις και 70 ευρω) με μεγαλυτερο υπολοιπο εγγυσης και με καλυτερες επιδοσεις απο αυτες που ανεφερες,το να καει μια καρτα γραφικων χωρις να την πειραξεις ειναι αρκετα δυσκολο,οκ εισουν ατυχος αλλα αυτο δεν σημαινει οτι θα σου ξανατυχει,ειδικα επειδη ειναι μεταχειρησμενη :-)

• Super Moderators
Δημοσ.
Παιρνεις καποια μεταχειρη 4850 (την βρισκεις και 50 ευρω) η καμια 4870 (την βρισκεις και 70 ευρω) με μεγαλυτερο υπολοιπο εγγυσης και με καλυτερες επιδοσεις απο αυτες που ανεφερες,το να καει μια καρτα γραφικων χωρις να την πειραξεις ειναι αρκετα δυσκολο,οκ εισουν ατυχος αλλα αυτο δεν σημαινει οτι θα σου ξανατυχει,ειδικα επειδη ειναι μεταχειρησμενη :-)
Θέλω αποκλειστικά και μόνο NVIDIA καθότι οι ΑΤΙ έχουν πρόβλημα στους οδηγούς τους σε Linux

δεν διάβασες κάτι μου φαίνεται :P

Δημοσ.

Κοίτα το θέμα με τις ΑΤΙ σε λινουξ είναι πολύ πονεμένη ιστορία.... πάρα πολύ πονεμένη ιστορία....

Κάθε φορά που κάνω αναβάθμιση λέω ότι δεν ξαναπαίρνω ΑΤΙ επειδή πάλι θα μου σπάσει τα νευρα, αλλά πάντα για τον ένα η τον άλλο λόγο εκεί καταληγω...

Αλλωστε για παιχνίδια σχεδόν όλοι έχουμε ένα παρτιτιον windows.

Στο γραφείο... σε Ubuntu 10.4 (δοκιμαστικά τα έχω μη βαράτε!!! θα ξαναμπεί debian) h ATI 4850 πάει πάρα πολυ καλά... Δεν έχω κανένα πρόβλημα me fglrx παρά μόνο την αδυναμία ρύθμισης του gamma μέσα από το urban terror.

Στο σπίτι σε pclinuxos 2010 με KDE 4 η ΑΤΙ 4670 ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ σέρνεται και υποφέρει και αυτή και εγώ με fglrx

Δημοσ.

Αν διάβαζες το ποστ μου πριν απαντήσεις θα ήταν πολύ καλύτερα.

---------- Προσθήκη στις 13:59 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:58 ----------

δεν διάβασες κάτι μου φαίνεται :P

Δε διάβασε τίποτα βασικά παρά μόνο τον τίτλο.

---------- Προσθήκη στις 14:00 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:59 ----------

Κοίτα το θέμα με τις ΑΤΙ σε λινουξ είναι πολύ πονεμένη ιστορία.... πάρα πολύ πονεμένη ιστορία....

Κάθε φορά που κάνω αναβάθμιση λέω ότι δεν ξαναπαίρνω ΑΤΙ επειδή πάλι θα μου σπάσει τα νευρα, αλλά πάντα για τον ένα η τον άλλο λόγο εκεί καταληγω...

Αλλωστε για παιχνίδια σχεδόν όλοι έχουμε ένα παρτιτιον windows.

Στο γραφείο... σε Ubuntu 10.4 (δοκιμαστικά τα έχω μη βαράτε!!! θα ξαναμπεί debian) h ATI 4850 πάει πάρα πολυ καλά... Δεν έχω κανένα πρόβλημα me fglrx παρά μόνο την αδυναμία ρύθμισης του gamma μέσα από το urban terror.

Στο σπίτι σε pclinuxos 2010 με KDE 4 η ΑΤΙ 4670 ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ σέρνεται και υποφέρει και αυτή και εγώ με fglrx

Ε γι' αυτό πάω κατ' ευθείαν σε NVIDIA να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. ;)

---------- Προσθήκη στις 14:01 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:00 ----------

Ω ναι ακυρο τοτε,the way is meant to be played...:lol:

Τελείως άκυρο όμως.

Δημοσ.

---------- Προσθήκη στις 10:21 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:20 ----------

[/color]

Ένα βρε. Δεν έχουν και τρελές απαιτήσεις τροφοδοσίας αυτές οι κάρτες.

Mην είσαι τόσο σίγουρος δεν είναι όλες ίδιες http://www.gainward.com/main/product/vga/pro/p00211/p00211_datasheet_11964bc3cd127d811.pdf?s=937 κοίτα στο system requirements

Δημοσ.
Σώπα. Μπρααάβο. Δεν το ήξερα. :rolleyes:

Και όμως...γιατί άν δεν κάνω λάθος άλλες είναι στα 55nm και άλλες στα 65nm το σίγουρο είναι ότι όσες λέγονται green edition χρειάζονται 1χ6pin pci-e ,γι΄αυτό καλού κακού όποια και να διαλέξεις διάβασε καλά τα χαρακτηριστικά της κυρίως από το site της εταιρείας.

'Oσο αφορά το newegg νομίζω ότι δεν στέλνει Ελλάδα γι΄αυτό από εδώ http://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?keyphrase=gts+250 :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...