Προς το περιεχόμενο

Προτάσεις αγοράς NVIDIA VGA

spdrosin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σήμερα η VGA μου (Asus 8800 GTS 640 MB) παρέδωσε ξαφνικά πνεύμα μετά από 3,5 χρόνια και πρέπει άμεσα να παραγγείλω την αντικαταστάτριά της. Τα παιχνίδια που παίζω δεν είναι ιδιαίτερα απαιτητικά (PES, CS, Savage 2, Urban Terror - τα 2 τελευταία είναι σε Ubuntu/Linux) αλλά θα ήθελα να υπάρχει μια σχετική άνεση για κάποιο άλλο "βαρύτερο". Θέλω αποκλειστικά και μόνο NVIDIA καθότι οι ΑΤΙ έχουν πρόβλημα στους οδηγούς τους σε Linux. Και φυσικά αν είναι και πιο προσιτή η τιμή της ακόμα καλύτερα.

• Απαντ. 144
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Φιλε αυτη τη στιγμη οι καινουργιες καρτες που εχει η nVidia ειναι 3.Οι δυο ειναι ισχυρες και ακριβες ( GTX470-GTX480) και η τριτη (GTX465) δεν αξιζει με την καμια.Επισεις δεν αξιζει με τιποτα να πας στην προηγουμενη γενια της nVidia.Μεχρι ποσα χρηματα διαθετεις? Εγω παντως θα σου προτεινα αυτη http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/PALIT-GTX-470-PCI-EXPRESS-GDDR5-1280-MB-NE5TX470F09DA.htm. Ειναι λιγο ακριβη μιας και δεν ξερω μεχρι ποσα μπορεις να διαθεσεις αλλα χαμενη δεν προκειτε να παει.Τωρα για τα παιχνιδια που παιζεις ειναι υπερβολικη θα ελεγα.Αλλιως κοιτα σε μεταχειρισμενο απο την 2χχ σειρα.Τωρα ειδα οτι εχεις και μικρη οθονη.

Δημοσ.

Λοιπόν παίδες, νομίζω πάω για GTS 250. Δε μου κατέβηκε από το κεφάλι ξαφνικά, αλλά από λίγο ψάξιμο (και σε άλλα forums) εκεί καταλήγω. Οπότε σε αυτά τα χρήματα νομίζω θα είμαι ικανοποιημένος. Σωστά;

Νομίζω είμαι σε πολύ καλό λόγο απόδοσης/τιμής. Με την οθόνη της υπογραφής μου είμαι, ναι.

Δημοσ.
...τελείως αντίστοιχες επιδόσεις με αυτές της 8800 - καλύτερα να κοιτάξεις καμιά used 275 θα έλεγα :-)

Πρώτον για κανένα λόγο δεν παίρνω χρησιμοποιημένο πράγμα - οτιδήποτε. Δεύτερον, με υπερκάλυπτε η 8800 που είχα.

Δημοσ.
Μαϊστα... Αν δεν σκοπεύεις να αλλάξεις και οθόνη, με 'γεια η καινούργια σου 8800(G92) a.k.a. 9800 a.k.a. GTS250 :-)

Thanx. Mα ούτε κάρτα ήθελα να αλλάξω. Αυτή ήθελε όμως. ;)

Δημοσ.

Μ' αρέσει που ήθελες και καινούργια κάρτα που να έχει μεγαλύτερη άνεση σε πιο καινούργια games.

Δημοσ.
Μ' αρέσει που ήθελες και καινούργια κάρτα που να έχει μεγαλύτερη άνεση σε πιο καινούργια games.

Δηλαδή αυτή δεν είναι καλύτερη από την 8800GTS 640MB που είχα; Επίσης, αν είχα 350 ευρώ, λες να μην τα έδινα; :-(

Δημοσ.
Δεν είδες το post του caution;

8800GTS=9800GTX+=GTS250

Είναι η ίδια κάρτα rebranded 3 φορές. ;)

Η GTX εγώ νόμιζω είναι καλύτερη της 8800. Τέλος πάντων.

Να προτιμήσω κάποια εταιρεία (έχω μια συμπάθεια προς ASUS), αλλά αυτό που έμαθα επίσης είναι πως στην ψύξη κυρίως διαφέρουν. Ισχύει;

Δημοσ.

Αναλόγως, αν μιλάμε για reference όλες ίδιες είναι, άρα παίρνεις την φθηνότερη, άμα είναι non-reference κοιτάς ψύξη/χρονισμούς και άλλα features που ίσως να έχει. Ποιες υλοποιήσεις έχεις στο μυαλό σου;

Δημοσ.
Αναλόγως, αν μιλάμε για reference όλες ίδιες είναι, άρα παίρνεις την φθηνότερη, άμα είναι non-reference κοιτάς ψύξη/χρονισμούς και άλλα features που ίσως να έχει. Ποιες υλοποιήσεις έχεις στο μυαλό σου;

Και ποιες λέμε "reference"; Δεν έχω κάτι ακόμα. Τώρα κοιτάω reviews και ψάχνω. :rolleyes:

Αυτή της Gigabyte μου φαίνεται συμπαθητική.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...