nsterg Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Καλημέρα! Τις τελευταίες μέρες ψάχνω για έναν καναπέ για το σαλόνι μου. Έχω βρει διάφορα καταστήματα επίπλων, αλλά το πρόβλημα είναι οι πολύ ψηλές τιμές (σε μερικά φτάνουν και τα 3000 Ευρώ). Τα ποσά αυτά, στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε είναι εκτός πραγματικότητας. Με τα σχετικά παζάρια η τιμή άντε να πέσει κανά 5%, όχι παραπάνω. Σκεφτόμουνα λοιπόν, εάν πηγαίναμε σε ένα κατάστημα επίπλων, όλοι όσοι θέλουμε να αγοράσουμε κάτι και του λέγαμε πχ. ότι ενδιαφερόμαστε για 10 καναπέδες, δε θα μας έκοβε κάτι παραπάνω; Όποιος ενδιαφέρεται ας δηλώσει συμμετοχή. Σίγουρα δεν έχουμε να χάσουμε κάτι και στην καλύτερη περίπτωση θα κερδίσουμε κάποια χρήματα από την αγορά μας.... ---------- Προσθήκη στις 11:07 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:57 ---------- Παιδιά, το έκανα post σε λάθος forum. Μεταφέρθηκε στο forum "Μπλα μπλα"
isay Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 nsterg πριν από καιρό είχα κάνει μια γενναία έρευνα αγοράς για την αγορά μεγάλου γωνιακού καναπέ και "έφριξα" με κάποια πράγματα. Δεν ζητούσα κάτι περίεργο ή δερμάτινο καναπέ, αλλά ένα αξιοπρεπή γωνιακό. Τα περισσότερα επιπλάδικα είχαν τιμές "πολιτικών προσώπων" (παίρνω μίζες οπότε αγοράζω όσο θέλω) για είδη που δεν άξιζαν (ή τα έβρισκα αλλού) μισά λεφτά. Αξέχαστο θα μου μείνει που βρήκα ένα ωραίο καναπέ στα 2800 και με τα παζάρια μου το άφηνε 2300. Τυχαία ανακάλυψα τον προμηθευτή στην Θεσ/κη που είχε και μια υποτυπώδη έκθεση και μου έδινε τον ίδιο καναπέ 1200 μαζί με μεταφορικά. Κάνε μια βόλτα από ΙΚΕΑ, sato/entos, για να δεις που παίζουν τι τιμές και μετά άρχισε να κοιτάς όλα τα επιπλάδικα της γειτονιάς. Στα υπόψη ότι οι περισσότεροι καναπέδες (ακόμα και ακριβοί) έρχονται από Βουλγαρία και Τουρκία. Για τα sato και αν δεν βιάζεσαι απλά σημείωσε την τιμή γιατί 1-2 φορές το χρόνο κάνουν κάτι γερές προσφορές.
Haldol Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Μακριά από τέτοια μαγαζιά. Κοίτα να βρεις γνωστό σου. Το κόστος κατασκευής ενός καναπέ είναι ελάχιστο σε σχέση με την τελική τιμή του. Ενδεικτικά... από γνωστό μας επιπλοποιό πήραμε τεράστιο γωνιακό καναπέ (όχι με ανάκλιντρο στην γωνία αλλά πλήρη) με τρομερό ύφασμα, γενικά κορυφαία ποιότητα... με τρελή τιμή. Στην αγορά αντίστοιχες προτάσεις κοστίζουν πάνω από 2,800€ που ψάξαμε. 650€
bikey77 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δεν ξέρω σε ποια καταστήματα έχεις πάει, αλλά μάλλον πας σε οίκους και μεγάλες φίρμες, εξού και οι τιμές που αναφέρεις. Αυτές τις μέρες η Entos by Sato έχει καλές προσφορές, γωνιακός καναπές σε ανθρακί χρώμα στα 599 ευρώ (από 1600). Επίσης, άκουσα στο ραδιόφωνο ότι η Bo Concept έχει 45% έκπτωση σε όλον τον κατάλογο. Ρίξε μια ματιά, μπορεί να βρείς κάτι αν δεν είναι μούφα η προσφορά.
insomniaK Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Βρες τον καναπέ που σε ενδιαφέρει και πήγαινε σε έναν συνοικιακό επιπλοποιό. Πες του ποιον καναπέ θες και αυτός θα σου τον πάρει σε πολύ χαμηλότερη τιμή. Για την ιστορία, οι κατασκευαστές καναπέδων στην αθήνα, είναι 3 μεγάλες βιοτεχνίες και όλοι αγοράζουν από αυτούς.
kage Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 την καλυτερη προσφορα πριν βαρεσουν κανονι ειχαν τα Eurohouse...ξεπουλουσαν με 3χιλ. κρεβατοκαμαρα,τραπεζαρια,καθιστικο και κατι ακομα ολα μαζι. κατι αντιστοιχο παιζει και στον μαρμαριδη(δεν ξερω αν κλεινει) Βρες τον καναπέ που σε ενδιαφέρει και πήγαινε σε έναν συνοικιακό επιπλοποιό. Πες του ποιον καναπέ θες και αυτός θα σου τον πάρει σε πολύ χαμηλότερη τιμή.Για την ιστορία, οι κατασκευαστές καναπέδων στην αθήνα, είναι 3 μεγάλες βιοτεχνίες και όλοι αγοράζουν από αυτούς. Αξιζει αν αυτο που θα παρετε δεν ειναι εισαγωγης αρα φτηνο... οποιος θελει τηλ.απο βιοτεχνια για να φτιαξει αυτο που ειδε αλλου pm me.Δεινει σε αρκετες εκθεσεις...
farfan Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Αξιζει αν αυτο που θα παρετε δεν ειναι εισαγωγης αρα φτηνο... οποιος θελει τηλ.απο βιοτεχνια για να φτιαξει αυτο που ειδε αλλου pm me.Δεινει σε αρκετες εκθεσεις... Αν μπορείς στείλε μου το τηλέφωνο της βιοτεχνίας που λες.Πήγα να σου στείλω πμ αλλά το inbox σου είναι γεμάτο.
kos210 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Επειδή κι εγώ ψάχνω αυτή την περίοδο για αγορά καναπέ δώστε κι από εδώ καμιά πρόταση. Ποια καταστήματα προτείνεται να επιλέξω;Σημειωτέον ότι δεν θέλω να ξοδέψω πολλά αυτή τη στιγμή έστω κι αν αυτό μου κοστίσει σε ποιότητα.
IOSTEFO Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Αυτό έχω πάρει εγώ ένα δυάρι και τριάρι είναι από πούπουλο τα σκεπάσματα όλα πλένονται,το μόνο αρνητικό μετά από χρίση χαλάει η φόρμα του και πρέπει εσύ ο ίδιος να το φτιάχνεις,θετικό αναπαυτικός και η τιμή. ΣΕΛΙΔΑ 20-21 Οναμα καναπε Ektorp. http://onlinecatalogue.ikea.com/2010/ikea_catalogue/CY/ στον κατάλογο έχει και άλλους ξεφύλλισε τον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.