Προς το περιεχόμενο

ethernet η wireless??

gp13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παντα ειχα αυτη την απορια!ποια συνδεση απο τις δυο ειναι πιο γρηγορη??ισως να ειναι λιγο χαζη ερωτηση :o

Δημοσ.

Καλύτερη ερώτηση θα ήταν πόση ταχύτητα δίνει το ένα η το άλλο μέσο μετάδοσης, για να δω αν με καλύπτει.;)

Ασύρματο 54Mbit Real Speed 2-2,5ΜΒyte, 300MBit Class Ν(MIMO 2,4ghz η 5Ghz) ~10Mbtyte

Ενσύρματο 100Mbit Real Speed ~12MByte, 1000Mbit Real Speed ~80MByte

Το 300Μbit ΜΙΜΟ* το βρίσκω πολύ ελκυστικό λόγω επιδόσεων επαρκές για σχεδόν οποιαδήποτε εφαρμογή, το 1Gbit ethernet επίσης Τέλειο για Back UP μεταφορά 120Giga+ σε 1 ώρα:X.

*Χρήση 2-3 κεραιών για την επίτευξη μέγιστης ταχύτητας και φυσικά καλό σήμα, προσοχή υπάρχουν 300Ν που δεν ξεπερνούν την ταχύτητα των 4mbyte.

Δημοσ.

στα ποσα jumpo frames? υπαρχουν καρτουλες με 5Κ μονο. Με αυτες ουτε 50 δε πιανεις. με εννιαρες πιανεις καμια 90ρια αν εισαι καλος.

• Super Moderators
Δημοσ.

από Velociraptor σε Velociraptor κάνοντας disable το autotuning των Vista γαμάει κάπως το transfer

Δημοσ.

α με τετοιους δισκους μιλας γιγαντα ε? Εγω βασικα(λαθος μου) εννοουσα με απλους sata2. δεν εχει τυχει να δοκιμασω το δικο σου setup. Με disable autotuning, χανεις λιγο στο internet ομως. Με experimental τι transfer εχεις? Κανονικα με normal σε ολα τα pc (στα 7 μονο) εχεις τις ιδιες τιμες. Τα 7 εχουν αρκετα πιο εξελιγμενο tcpip.sys και απο τα vista sp2.

Αν μπορεις δωσε μου ενα netsh int tcp show global να δω σε ποιο state εισαι?

• Super Moderators
Δημοσ.

βασικά τερματίζουν οι δίσκοι...

πράγματι έχανε κάπως στο internet και για αυτό εδώ 2-3 βδομάδες τα έχω γυρίσει πίσω στο "εργοστασιακό"

έχω ακούσει καλά λόγια για τα win7 στο συγκεκριμένο θέμα αλλά δυστυχώς επειδή βαριέμαι μέχρι στιγμής δεν τα έχω περάσει στα 2 desktop pcs :-(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...