panosno1com Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 αναφερομαι σε ατομα του πειραια και γυρω περιοχων κυριως....πιανετε??? εγω εδω πριν λιγο που κοιταξα πιανω τα ΕΡΤ+ ...διακεκομενα ..και μονο αυτα.... [διακεκομενα εννοω οτι ανα 3 sec lagαρουν...
gang Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 εγώ λέω να πας για ύπνο και αύριο με το καλό να τα κοιτάξεις που θα έχουν μπει...
panosno1com Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 εγώ λέω να πας για ύπνο και αύριο με το καλό να τα κοιτάξεις που θα έχουν μπει... xaxaxaxxa!! απλα λεγανε ξημερωματα παρασκευης!! χαχααχαχ!πορωμενος ε?:lol: απλα απο περιεργεια ειπα να ρωτησω..προσπαθω να τα πιασω στο progDVB και δε μου τα βρισκει.....ενω στην τηλεοραση [καινουρια ειναι με dvb αποκωδικοποιητη ενσωματωμενο,] πιανει οπως ειπα μονο τα ΕΡΤ+ .
N0sferatus Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Προοος περιστεερι / κολονο μεριά...;;;;; ΠαίΖει αύριο η τ @@ μ θα πάρω...;;;
gang Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Προοος περιστεερι / κολονο μεριά...;;;;;ΠαίΖει αύριο η τ @@ μ θα πάρω...;;; όλη την Αττική καλύπτει...
N0sferatus Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 όλη την Αττική καλύπτει... Μπαααα έχω ακούσει πολλά και λογω δουλειάς από εμπιστη πηγή... Αλλά ας ελπίσουμε πως το συντομότερο....κμια βδομάδα θα χούμε...
gang Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Μπαααα έχω ακούσει πολλά και λογω δουλειάς από εμπιστη πηγή...Αλλά ας ελπίσουμε πως το συντομότερο....κμια βδομάδα θα χούμε... τι έχεις ακούσει δλδ? ότι δεν θα παίζουν όλες οι κεραίες τους? ---------- Προσθήκη στις 01:23 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:22 ---------- υγ στο site της digea λέει ότι το πρόγραμμα θα ξεκινήσει λίγες ώρες μετά τα μεσάνυχτα. οπότε το πρωί λογικά θα έχει... ---------- Προσθήκη στις 01:28 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:23 ---------- υγ2 . Πιο συγκεκριμένα, η DIGEA, μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη εμπειρία της Κεντρικής Μακεδονίας και εφαρμόζοντας πάντα την Κοινή Υπουργική Απόφαση 21161/08, θα ξεκινήσει την εκπομπή ψηφιακού σήματος από τα κέντρα εκπομπής της Αίγινας και του Υμηττού. Το αναλογικό σήμα θα συνεχίσει να εκπέμπεται από το κέντρο εκπομπής Υμηττού ενώ θα διακοπεί από το κέντρο εκπομπής της Αίγινας σύμφωνα πάντα με τη συγκεκριμένη απόφαση...................... ---------- Προσθήκη στις 01:34 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:28 ---------- επίσης....... http://digea.gr/map/map2.php
Super Moderators paredwse Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=385641
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.