Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Υπαρχει ενα προσθετο για το Totem που λεγεται totem-plugins-dvb-daemon και βλεπεις κανονικα τα ψηφιακα καναλια χωρις καποιο αλλο λογισμικο ( πχ Me Tv ). Σε εμενα δουλευει καλυτερα , εχει EPG και Record φυσικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolaos_ Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Τι ρυθμίσεις να βάλω στο vlc για να μπορέσω να δω ψηφιακά; Και κάτι άσχετο: υπάρχουν αποκωδικοποιητές σε μορφή κάρτας PCMCIA για να βάλω στην MPEG-2 τηλεόρασή μου χωρίς να μπλέκω με τα τηλεκοντρόλ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KOSTAS_ATH Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 υπάρχουν αποκωδικοποιητές σε μορφή κάρτας PCMCIA για να βάλω στην MPEG-2 τηλεόρασή μου χωρίς να μπλέκω με τα τηλεκοντρόλ; για δες http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3430171&postcount=10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolaos_ Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Το mpeg-2 που θα βλέπω αντί του mpeg-4 (αυτά δεν είναι πρότυπα συμπίεσης; Τι σχέση έχουν με την ποιότητα του σήματος?) δε μ' απασχολεί ιδιαίτερα, αλλά να είναι λειτουργική η τηλεόραση. Αν είναι να περιμένω 20sec για να δω κανάλι, έχουμε θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Εγω με ενα pinnacle PCTV 310e με dvb-t εχω μονο ηχο στα mpeg-4 ενω τα mpeg-2 ειναι ενταξι... Να ρωτησω και κατι αλλο? νομιζω πως το encode το κανει μεσο software ο υπολογιστης και οχι μεσο hardware της καρτας tv...σωστα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.