LeoNaXe Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 μάγκες δεν μπορώ να κάνω φορματ το pc και να βάλω τα 7. ξ διαδικασία ξεκινάει κανονικά αλλά όταν βγάζει την πρώτη εικόνα και βγαίνει το ποντίκι μένει εκεί, το ποντίκι δουλεύει όμως δεν βγάζει τίποτα άλλο και ο σκληρώς και ο drive σταματάνε να λειτουργούν. δοκίμασα 32bit και 64bit αλλά τίποτα, ακόμα και boot απο usb δοκίμασα και μου κάνει τα ίδια. είπα μήπως χρειάζεται bios update, τα έκανα και αυτά..... ΤΖΙΦΟΣ πού μπορεί να ειναι το πρόβλημα?
umaga Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 ουτε αναβαθμηση μπορεις να κανεις?(αν εχεις σβιστα)
LeoNaXe Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 έχω ΧΡ. δεν ξέρω τη να κάνω, πρώτη φορά μου βγαίνει τέτοιο πρόβλημα
rafail1994 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Το πρόβλημα το έχεις όταν σου βγάζει το παράθυρο για να επιλέξεις την γλώσσα?????????
LeoNaXe Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 ναι μόλις βγαίνει απο την μαύρη εικόνα που κάνει φόρτωση ανοίγει μια γαλάζια εικόνα και εμφανίζετε το ποντίκι.... αλλά μόνο αυτά, δεν βγάζει κανένα παράθυρο για να συνεχίσω
rafail1994 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Σου πρoτινω να δοκιμάσεις πρώτα να κάνεις αναβάθμιση σε windows vista και μετά σε windows 7 Αυτό μπορεί να το κάνει γιατί μάλλον δεν βρίσκει κάποια αρχεία που χρειάζονται ---------- Προσθήκη στις 14:37 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:35 ---------- Τα windows 7 που έχεις είναι αυθεντικά η πλαστά ????????????
isay Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Εμένα μου φέρνει περισσότερο για hardware πρόβλημα/conflict αλλά θα δοκίμαζα πρώτα να κάνω format το δίσκο, με κάποιο αλλο εργαλείο (hiren's boot CD, linux-gparted, κλπ). Μιλάω για απλό format, όχι να σκαλίσεις τα partitions.
TheELF Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 ναι μόλις βγαίνει απο την μαύρη εικόνα που κάνει φόρτωση ανοίγει μια γαλάζια εικόνα και εμφανίζετε το ποντίκι.... αλλά μόνο αυτά, δεν βγάζει κανένα παράθυρο για να συνεχίσω Περιμένεις καθόλου; Εμένα μου έτυχε να περιμένω 15 λεπτά+ για να συνεχίσει από αυτήν την κατάσταση(την πρώτη εικόνα μετά από την μαυρίλα),και έπειτα έκανε κανονικότατη εγκατάσταση.
Bandura Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Μπες στο site της microsoft κι εκει εχει ενα προγραμματακι που τσεκαρει το pc σου αν μπορει να παρει τα windows 7... για δες τι θα σου πει κι αυτο.
LeoNaXe Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 τα WIΝDOWS είναι TORRENT. θα δοκιμάσω να περιμένω κανένα μισάωρο μπας και συνεχίσει. ο υπολογιστής μια χαρά τα σηκώνει τα 7,εχω εγκαταστήσει και σε παλιότερο σύστημα. απλά δεν μπορώ να βρω τα drivers για τα 7, μήπως θα δουλέψουν του VISTA?
TheELF Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Τα win7 είναι εξαιρετικά καλά στο να βρίσκουν drivers για όλα (σχεδόν)τα στοιχεία σου,πρέπει να είναι κάτι αρκετά παράξενο για να μην το βρούν.Και ναι τον vista δουλεύουν μια χαρά,και καμιά φορά ακόμα και τα driver τον ΧΡ κάνουν δουλειά.
LeoNaXe Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 ας μπορέσω να τα εγκαταστήσω μετά όλα εύκολα είναι. αλλά γιατί δεν τα παίρνει είναι το θέμα? θα δοκιμάσω να περιμένω κανένα μισάωρο μπας και νιώσει
mavlamemos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Μια φορα ειχα δοκιμασει κατι που ειναι τελειως μπακαλε αλλα επιασε σε ενα πσ ενος φιλου.οταν εδιεχνε αυτην την οθονη επι ποση ωρα απλα εβγαλα το dvd απο το drive.μετα απο λιγο ενιωσε και πηρε μπρος.απο τοτε το εχω συναντισει αλλες 3 φορες.
athns Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δοκίμασε να τα ξανακατεβάσεις απο αλλού και όταν τα κάψεις σε dvd να βάλεις πολύ χαμηλή ταχύτητα.Δοκίμασε και εγκατάσταση απο usb stick αν θες.Είναι εύκολο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.