ΠάρηςΓ Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Αφου ειδα οτι ο i7 930 εχει εξαντληθει απο πολλα μαγαζια εδω και καμια βδομαδα εκτος απο οσα τον εχουν ακριβα 290 κ πανω.Τον ειδα στο e-shop οτι ηταν διαθεσιμος εκανα παραγγελια και ειναι στη φαση συγκεντρωσης προιοντων.Ομως μετα απο λιγο ειδα πως ο επεξεργαστης δεν ειναι πια διαθέσιμος.. Και σκεφτομαι οτι μαλλον θα ξεμεινε κανενα κοματι και το αγορασα εγω ,πιθανον να ειναι επιστροφη και να μου ξαναπουλήσουν..Να εινα καμια ελλατωματικουρα και να τους κυνηγαω μετα και αντε βγαλε ακρη!!! Σκεφτομαι να την ακυρωσω αλλιως να δω αν γινεται οτι ειναι σφραγισμένος αλλιως να μην πληρωσω.. καμια ιδεα;
N0sferatus Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Αν θελουν να το κάνουν να μοιάζει κλειστό είναι εύκολο και είναι η δουλειά τους... Το να μην πάρεις αυτόν και αργότερα σε απόθεμα να παρεις άλλον δεν σ εγγυάται πάλι κανείς ότι δν θα ναι ελλατωματικος... Απλά ξεκαθάρισε το τι; γίνεται σε περίπτωση βλάβης, για μένα να έχεις ανοιχτό ενδεχόμενο αμεσης επιστροφής χρηματων, Και δοκίμασε τον...
ΠάρηςΓ Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Εχω επιλεξει αντικαταβολή απο το μαγαζι.. Δε ξερω μηπως μπορω να τον ελεγξω καπως ετσι; Αλλιως να περιμενω καμια βδομαδα να ερθει και στα υπολοιπα ---------- Προσθήκη στις 10:18 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:37 ---------- Τελικά την ακυρωσα την παραγγελία. Γενικα δεν αγόρασα τίποτα απο εκεί και δε πρόκειται σε όσα ακούω για το καταστημα.. Το μονο που πηρα προσφατα ειναι ενα καλώδιο usb λογω υψιστης ανάγκης. Δεν ειχα ποτε καποιο προβλημα με το μαγαζί αλλα με όσα ακούω καλυτερα να προσέχω...
benign Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Καλα εκανες που δεν τον αγορασες.Αγορασε τον απο Βρεττανια η Γερμανια και θα εισαι σιγουρος,αν ενδιαφερεσαι τοσο για τον συγκεκριμενο επεξεργαστη.
ΠάρηςΓ Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Και αν μου εχει προβλημα τι θα κανω; Θα τον στελνω πίσω!;
caution Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 http://www.computershops.gr/pegasus/products01/show00.php?code=8482&pcode=SHOW_PROD8482
kanesaxo Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 http://www.computershops.gr/pegasus/products01/show00.php?code=8482&pcode=SHOW_PROD8482 noobιστικη ερωτηση...ένας Xeon,ας πουμε αυτος που προτεινες,πόσο μεγαλη διαφορα εχει σε αποδοση απο εναν μοντερνο κοινο cpu? ας πουμε τον Q9550 που χω,σε συγκριση με τον αντιστοιχ 2.83 Χεον (Χ3360)
caution Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Αν δεν βλέπεις να υπάρχουν διαφορές (π.χ. στο μέγεθος της cache) οι διαφορές σε επιδόσεις δεν είναι σημαντικές. Βέβαια αυτά τα cpu μπορούν να δουλέψουν και σε multi cpu rigs (το οποίο δεν απασχολεί το 99% των consumer χρηστών) - αλλά το κυριότερο είναι ότι λόγω industrial standards, ta chipάκια αυτά είναι "καλύτερα" - αντέχουν περισσότερα χρόνια, clockάρουν καλύτερα και έχουν και ένα αντι-banana feature, give or take... Εν προκείμενω δε, ο W3520 έχει πολλές o/c περγαμηνές - σε αντίθεση με τον 930, που μόνο καλό όνομα δεν έχει... :/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.