BlackHole Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Καλησπερα και απο εμενα. Περιοχη Παγκρατι , με αγορα ψηφιακου δεκτη Turbo-X SD 1000 , με κεραια στραμμενη Υμμητο ,(μηπως πρεπει να την γυρισω Αιγινα?) ΔΕΝ βλεπω ψηφιακα . Καμια ιδεα κανεις ? Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shinigami Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Εγω ακομα δεν μπορω να καταλαβω πως βαζουμε αυτα τα καναλια.Εχω αυτη http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=19005&cat=10 οπου κατω κατω λεει Built-in MPEG4 TV tuner,αρα πιστευω πως ειμαι οκ.. εκανα μια αυτοματη αναζητηση χθες αλλα μου εβαλε ολα τα κακαλια στα ιδια ποιοτητα που ηταν πριν εχει κανενας την ιδια TV ωστε να μου πει την διαδικασια για να δουμε και καλυτερη μπαλιτσα? γενικα δν εχω ασχοληθει βαθια με την TV μου οποτε υπαρχει περιπτωση να εκανα λαθος αναζητηση κτλ,κτλ. καμια ιδεα με το τι παιζει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teopless Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Προτείνετε τότε κανέναν φθηνό με HD γιατί είμαι Νότια Αττική και από χθες το βράδυ δεν έχω ανοίξει του βου και με βλέπω να βρίσκω χιονισμένο τοπίο μόλις σχολάσω... Xoro HRT7600 HD,PVR,3 USB ports. Είναι αρκετά; Διανομέας:eshop.gr Αποστολή από iPod touch με το Insomnia.app Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athinamj Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Περιοχή Ανω Γλυφάδα, χάλια μαύρα ή μήπως να πω πιξελαρισμένα χάλια... Δυστυχώς είχαμε που είχαμε πρόβλημα στην περιοχή πριν και βλέπαμε τα κανάλια με χιόνια και είδωλα, τώρα τα ψηφιακά διακόπτονται και είναι γεμάτα πιξελ! Είναι αδύνατον να δω τηλεόραση και κλαίω τα 190 ευρώ που έδωσα για να αγοράσω TV με ενσωματωμένο δέκτη MPEG4! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tempo Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Περιοχή Ανω Γλυφάδα, χάλια μαύρα ή μήπως να πω πιξελαρισμένα χάλια...Δυστυχώς είχαμε που είχαμε πρόβλημα στην περιοχή πριν και βλέπαμε τα κανάλια με χιόνια και είδωλα, τώρα τα ψηφιακά διακόπτονται και είναι γεμάτα πιξελ! Είναι αδύνατον να δω τηλεόραση και κλαίω τα 190 ευρώ που έδωσα για να αγοράσω TV με ενσωματωμένο δέκτη MPEG4! υπομονή, μπορεί να είναι θέμα πομπού και όχι αναγκαστικά σφάλμα της δικής σου τηλεορασης. Στην Θεσσαλονικη τον πρώτο καιρό όλα τα κανάλια ήταν άψογα άλλα τον τελευταίο καιρό έχουμε συνεχείς διακοπές του σήματος.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doutsos13 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 εχω μια lg 23'' πως θα πιάσω ψηφιακά .. ? ξέρω κάπως άκυρη ερώτηση .. ( θα πάω αναζήτηση καναλιών ? ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dias Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Και εγώ αναρωτιόμουνα προχθές γιατι όλες οι κοπέλες απο τα καλλιστεία στον ANT1 ήταν χοντρές. μετα απο μια ώρα κατάλαβα πώς έφτεγε η μετάδοση 4:3. Θέλουν και καλλιστεια σου λεει ύστερα με τέτοια χάλια εικόνα και 4:3 . Αντε του χρόνου να τα διοργανώσει ο SKAI μήπως δούμε και καμια γκόμενα με σωστές αναλογίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexziog Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Ζητώ συγνώμη αν έχει ειπωθεί ξανά το ερώτημά μου, αλλά νομίζω πως δεν πιάνω το Alpha. Μπορεί να βοηθήσεις κάποιος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doutsos13 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 τελικα έκανα συντονισμό στα κανάλια τα έπιασα(αυτόματα) τα ψηφιακά με μερικά μικροπροβλήματα πιστεύω αν γυρίσει η κεραία προς Αίγινα αν φύγει ο ενισχυτής σήματος απο την κεραία θα είμαι κομπλέ ( κάτι μικρά χιονάκια κατα διαστήματα σε συγκεκριμένα μέρη) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
htps Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Γεια σας εχω τηλεοραση Phillips και πριν λιγο ηρθε κ αποκωδικοποιητης που παραγγειλα(Crypto SD DVB-T MPEG4 ReDi 50) .Κανω την αυτοματη αναζητηση κ ΔΕΝ μου βρισκει κανενα καναλι.Μιλαμε τα χω παρει κρανα.Ολα failed μου βγαζουν.Τι συμβαινει ρε παιδια?Μπορει να βοηθησει καποιος?Μενω Μιχαλακοπουλου πιο πανω απο το Χιλτον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Και εγώ αναρωτιόμουνα προχθές γιατι όλες οι κοπέλες απο τα καλλιστεία στον ANT1 ήταν χοντρές. μετα απο μια ώρα κατάλαβα πώς έφτεγε η μετάδοση 4:3. Θέλουν και καλλιστεια σου λεει ύστερα με τέτοια χάλια εικόνα και 4:3 . Αντε του χρόνου να τα διοργανώσει ο SKAI μήπως δούμε και καμια γκόμενα με σωστές αναλογίες. Περίμενες 16:9 με την έλευση της ψηφιακής μετάδοσης; Αυτό ξέραμε οτι δεν θα γινόταν με τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doutsos13 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 htps 1. Έχει γίνει σύνδεση του αποκωδικοποιητή καλά 100%? 2. Η κεραία σου κοιτάει προς Αίγινα/ Υμηττό 3. Έχεις Αποσυνδέσει τον Ενισχυτή σήματος ? 4. :/ μήπως φταίει κάτι στην τηλεόραση και στις συχνότητες που ψάχνεις? vhf.uhf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexioualexios Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Αν μπορούσες να μας πείς και τι bitrate έχουν θα ήσουν άρχοντας! Σήμα ψηφιακό, όχι υψηλής ευκρίνειας Τα ψηφιακά κανάλια της Digea εκπέμπονται σε 576i PAL, πρόκειται δηλαδή για κανάλια τυπικής ευκρίνειας. Το κάδρο των PAL είναι ανάλυσης 704×576 pixels με λόγο πλευρών 4:3 με εξαίρεση το ΣΚΑΪ που εκπέμπει σε μακρόστενο κάδρο 16:9. Το bitrate είναι 30.000. Στον ήχο έχουμε MPEG-2 48kHz/ 192kHz σε stereo mode. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos.p25 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 εδώ που τα λέμε είναι μεγάλη κοροϊδία γιατί τι να την κάνεις την ψηφιακή μετάδοση όταν όλα τα μηχανήματά τους και οι ταινίες τους παίζουν από αναλογικές πηγές(!) ... οπότε απλά ψηφιοποιούν και όλα τα παράσιτα, μαγνητισμούς κλπ ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetris77 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Και εγώ αναρωτιόμουνα προχθές γιατι όλες οι κοπέλες απο τα καλλιστεία στον ANT1 ήταν χοντρές. μετα απο μια ώρα κατάλαβα πώς έφτεγε η μετάδοση 4:3. Θέλουν και καλλιστεια σου λεει ύστερα με τέτοια χάλια εικόνα και 4:3 . Αντε του χρόνου να τα διοργανώσει ο SKAI μήπως δούμε και καμια γκόμενα με σωστές αναλογίες. χαχαααααα ετσι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα