Προς το περιεχόμενο

Digea: Ξεκινάει η επίγεια ψηφιακή τηλεόραση στην Αττική

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

αν εισαι 20/24 ωρες μπροστα στην τηλεοραση και δεν κανεις τιποτα αλλο παρα να βλεπεις Παπαδακη και Ουγγαρεζο να αδελφιζουν τοτε αξιζει να δωσει 60-70 ευρω μιας και σου περισσευουν.Διαφορετικα κρατα τα να πας κανα 2ημερο καπου να τα ευχαριστηθεις. :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 409
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Σήμερα,με Xoro HRT7600 πιάνω κάθε κανάλι τζαμάτα(όχι κουτάκια/διακοπή ήχου) και «χωρίς χιόνια και είδωλα»;-)Ακόμα,τώρα ο CEO της Digea μίλησε στον ΣΚΑΙ για μελλοντικές εφαρμογές της ψηφιακής τηλεόρασης,όπως HD και interactive TV με παιχνίδια,υπηρεσίες ενημέρωσης ή ακόμα και αγορές μέσω τηλεόρασης!Αν περιμένουμε από αυτούς όμως...Η NOVA έχει interactive υπηρεσίες εδώ και χρόνια!

Αποστολή από iPod touch με το Insomnia.app

Σκέτη κοροϊδία, στην περιοχή μου είχαμε ήδη αρκετά καλό σήμα και πλέον δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποια ουσιώδη διαφορά. Βέβαια, μπορεί να φανεί χρήσιμο σε αυτούς που έχουν σημαντικό πρόβλημα με τα κανάλια και γενικότερα με το σήμα. Τέλος απορώ πόσο μ*****ς μπορεί να είναι, τα κανάλια θα παραμείνουν σε 4:3... Απλά έλεος...

Σήμερα,με Xoro HRT7600 πιάνω κάθε κανάλι τζαμάτα(όχι κουτάκια/διακοπή ήχου) και «χωρίς χιόνια και είδωλα»;-)Ακόμα,τώρα ο CEO της Digea μίλησε στον ΣΚΑΙ για μελλοντικές εφαρμογές της ψηφιακής τηλεόρασης,όπως HD και interactive TV με παιχνίδια,υπηρεσίες ενημέρωσης ή ακόμα και αγορές μέσω τηλεόρασης!Αν περιμένουμε από αυτούς όμως...Η NOVA έχει τέτοιες υπηρεσίες εδώ και χρόνια!

Αποστολή από iPod touch με το Insomnia.app

Για την Nova φαντάζομαι κανεις πλάκα!!! Από τις πιο αν οχι η πιο ακρηβή δορυφορική τηλεόραση στην Ευρώπη, με τα πιο γελοία πακέτα που υπάρχουν, με χάλια ανάλυση (τώρα ΘΑ ξεκινήσει hd που έγιναν τα άλλα ψηφιακά). Αλήθεια τι αγορές μέσω τηλεόρασης κάνεις απο την NOVA;; Τι παιχνίδια παίζεις;; HD που βλέπεις;; ΑΑΑ και μην ξεχνάμε NOVA 10 χρόνια ψηφιακή τηλεόραση, και η μόνη εξέλιξη είναι το pvr. Προσωπικά περιμένω περισσότερα από αυτούς...

Υπαρχει οντως διαφορα απτο αναλογικο σημα????? Πως τα βλεπετε μεχρι στιγμης τα καναλια?? Δειχνουν οντως καμπανα και με τελειο ηχο οπως λει στη διαφημιση???

Αντε να ρθει και στην Πατραα!!!

Εγω που εχω πολυ καλο αναλογικο σημε δεν ειδα καμμια διαφορα.

Σκέτη κοροϊδία, στην περιοχή μου είχαμε ήδη αρκετά καλό σήμα και πλέον δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποια ουσιώδη διαφορά. Βέβαια, μπορεί να φανεί χρήσιμο σε αυτούς που έχουν σημαντικό πρόβλημα με τα κανάλια και γενικότερα με το σήμα. Τέλος απορώ πόσο μ*****ς μπορεί να είναι, τα κανάλια θα παραμείνουν σε 4:3... Απλά έλεος...

Ετσι ακριβως.

Απο την εμπειρια μου απο τα ψηφιακα της ΕΡΤ υπολογιζω οτι τα χρωματα θα ειναι πιο ζωντανα και η εικονα καθαρη. Οποιοδηποτε μικρο προβλημα στο αναλογικο σημα φιανεται πολυ ασχημα στην απεικονηση. Ποσο μαλλον σε περιοχες με κακιστη ληψη οπως ειναι η ανω Γλυφαδα

Λοιπόν,εγώ μένω προς άνω γλυφάδα..μέχρι στιγμής χώρις αποκωδικοποιητή πιάνω μόνο ΕΤ1,ΝΕΤ και MTV(!!).

Αν πάρω αποκωδικοποιητή θα τα πιάνω όλα εκτός από τα παραπάνω ?

Ξέρετε κανά καλό κατάστημα να πάρω κανέναν ?

Αυτοί που έχουν σε ΑΒ,Carefour κλπ λένε τίποτα ??

Πριν είχα μάπα σήμα,οπότε πιστεύω με την αλλαγή θα ναι καλύτερα!

Εγω που εχω πολυ καλο αναλογικο σημε δεν ειδα καμμια διαφορα.

Στην περιπτωση που ολα λειτουργουν τελεια παντα το αναλογικο σημα θερωρητικα ειναι ανωτερο του ψηφιακου (για τα παντα). Το ψηφιακο σημα κανει τη διαφορα ομως στην αξιοπιστια.

Λοιπόν,εγώ μένω προς άνω γλυφάδα..μέχρι στιγμής χώρις αποκωδικοποιητή πιάνω μόνο ΕΤ1,ΝΕΤ και MTV(!!).

Αν πάρω αποκωδικοποιητή θα τα πιάνω όλα εκτός από τα παραπάνω ?

Ξέρετε κανά καλό κατάστημα να πάρω κανέναν ?

Αυτοί που έχουν σε ΑΒ,Carefour κλπ λένε τίποτα ??

Πριν είχα μάπα σήμα,οπότε πιστεύω με την αλλαγή θα ναι καλύτερα!

Στην περιοχη σου επιβαλλεται να πας αμεσως να παρεις αποκωδικοποιητη. Θα πιανεις αυτα που εκπεμπουν ψηφιακα μεσω της digea, και ο,τι αλλο επιανες πριν σε αναλογικα με την προυποθεση οτι δεν επιανες σημα απο την αιγινα

Τι τηλεόραση έχεις ? στις Panasonic με ίδιο πρόβλημα δουλεύει με Mενού συντονισμού DVB-T -> Eισαγωγή καναλιών HD , δοκίμασε να βάλεις και χώρα Ισπανία ή Γερμανια

1000 ευχαριστώ στον Mad_man! Με γλύτωσες απο αρκετό ψάξιμο!

Πάντως εγώ στη Καλλιθέα που με εσωτερική κεραία τα περισσότερα αναλογικά καλνάλια τα πιάνω εν μέσω χιονοθύελλας, τώρα με τα ψηφιακά βλέπω μεγάλη διαφορά και ας είναι 4:3.

Ας ελπίσουμε σε περαιτέρω εξέλιξη!

για καθηστε ρε παιδια.δεν μπορει να μην εχει διαφορα το ψηφιακο.ολοι δηλαδη εχετε τελειες ληψεις σε αναλογικο επιπεδο?εγω οποια τηλεοραση εχω δει σε αναλογικη ληψη σε lcd-plasma δεν υπαρχει περιπτωση να μην κανει εστω και λιγο ειδωλο.ακομα και η κεραια να ειναι φατσα στον υμμητο χωρις κανενα εμποδιο με σωστη εγκατασταση το ειδωλο δεν αποφευγεται με ΤΙΠΟΤΑ.

καλα για 14αρες crt δεν το συζηταμε εκει δεν φαινεται.αλλα σε tv υψηλης αναλυσης που τα βγαζει ολα στην φορα εχει διαφορα.

η digea οτι σημα θα παρει τετοιο θα δωσει.ο αντ1 εχει μακραν την χειροτερη εικονα.δειτε τα πρωιναδικα στον αντ1 και μετα αλλαξτε σε alpha η mega η skai.καμια σχεση.ειμαι σιγουρος οτι στα studio τους εχουν ακομα παλιες καμερες.γιατι σε αλλες παραγωγες οπως πχ love bits δεν εινα το ιδιο χαλι.

2 δέκτες Skymaster που είχα πάρει για ψηφιακή ΕΡΤ πρίν χρόνια, πετάχτηκαν στα σκουπίδια, οι καινούριες μου τηλεοράσεις επίσης με ενσωματωμένο δέκτη πιάνουνε μόνο ΕΡΤ και στα ιδιωτικά βγάζουνε μόνο ήχο. Απο μένα άλλα λεφτά για δέκτες δεν έχει γιατί το θεωρώ κοροιδία, όταν βάζανε MPEG 2 τόσο δύσκολο ήταν να βάλουνε ενσωματωμένο και 4 να ξεμπερδεύεις μια και καλή;

• Moderators
Δεν μπορω να πιασω Mega και Star με τπτ, καμια ιδεα ?

Tα υπολοιπα 2 καναλια της συχνοτητας DTV 46 τα πιανεις? (το ενα απο τα 2 ειναι αυτο με τις χρωματιστες μπαρες).

Όλη αυτή η φασαρία για να δείτε τι; Την τελευταία φορά που άνοιξα την τηλεόραση είδα... μια αηδία. Τόση φασαρία για μια αηδία; Για να βλέπετε μια αηδία που προσβάλλει την νοημοσύνη μας;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...