Προς το περιεχόμενο

Digea: Ξεκινάει η επίγεια ψηφιακή τηλεόραση στην Αττική

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Να ρωτήσω ρε παιδιά. έχω μια τηλεόραση hdtv που ναι μεν έχει CI slot αλλά δεν έχει ενσωματωμένο ψηφιακό δέκτη καθόλου. στην περίπτωση μου υπάρχει κάποια κάρτα για να κάνουμε δουλειά;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 409
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1)Βγαλανε τα αναλογικα απο την Αιγινα??? Εγω πιανω και αναλογικα και 12 ψηφιακα(το ενα με κατι χρωματιστες μπαρες και 4 ΕΡΤ +)

2)ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ τα ψηφιακα κανουν κατι τετραγωνακια χρωματιστα, κοβουν τον ηχο ανα διαστηματα και κολλαει το ψηφιακο, ελλειψη σηματος??? Μενω λιγο πιο πανω απο την Βουλιαγμενη στην Αργυρουπολη-Ελληνικο!!!

1)Βγαλανε τα αναλογικα απο την Αιγινα??? Εγω πιανω και αναλογικα και 12 ψηφιακα(το ενα με κατι χρωματιστες μπαρες και 4 ΕΡΤ +)

2)ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ τα ψηφιακα κανουν κατι τετραγωνακια χρωματιστα, κοβουν τον ηχο ανα διαστηματα και κολλαει το ψηφιακο, ελλειψη σηματος??? Μενω λιγο πιο πανω απο την Βουλιαγμενη στην Αργυρουπολη-Ελληνικο!!!

Αυτό δείχνει κακή λήψη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδες καλημερα,

Νοτια Προαστια κι εγω, Ηλιουπολη κι ημουν ετοιμος να παω να παρω ενα αποκ..Εχουμε 2 τηλεορασεις, λεπτες αλλα 2 και 4+ χρονια πισω χωρις δεκτες. Εγω δεν εχω προβλημα, οτι καναλια/ποιοτητα εβλεπα χτες προχτες, βλεπω και σημερα. Αξιζει το κοπο να παω να παρω;;

Και μια ερωτηση τεχνικης φυσεως αν ξερετε. Στο σαλονι εχουμε ενα dvd recorder. Στη τηλεοραση συνδεεται με σκαρτ. H κεραια απο τον τοιχο παει στο ντιβιντι και αλλο καλωδιο κεραιας απο το ντιβιντι, παει στη τηλεοραση.

Απ'οτι εχω ακουσει, αν εχεις αποκ. τωρα, θελει συνδεση του με τη τηλεοραση ειτε με σκαρτ ειτε με hdmi και τη κεραια απο το τοιχο τη βαζεις στον αποκ. ΑΝ λεει ομως θελεις να βλεπεις και τα αναλογικα, πρεπει να βαλεις κι εκει αλλο καλωδιο κεραιας να φευγει απο τον αποκ. προς τη τιβι.

Μπορει να μου πει καποιος αν αυτη η συνδεσμολογια ισχυει; Κι αν δηλαδη εχουμε τον αποκ. και θελει αυτες τις συνδεσεις..για να λειτουργησουμε μετα το dvd recorder, θελει βαζε-βγαζε τα καλωδια;;

thanks

Υ.Γ. Το καναλι με τις μπαρες ειναι το 902 το οποιο ακομα δεν εχει εξασκησει το δικαιωμα του να εκπεμψει ψηφιακα.

Επεξ/σία από Siropiastos

1) Η Αιγινα εχει αναλογικο σημα? ή κεραια σημαδευει αλλου(υποτιθεται Αιγινα την εχουμε)?

Η Αιγινα συμφωνα με αυτα που ισχυουν δε θα εκπεμπει πια αναλογικο σημα. Αρα αν εχει διακοπει οπως προβλεπεται πιανεις αναλογικο σημα απο Υμηττο

Με την εξέλιξη αυτή η κάλυψη της ψηφιακής τηλεόρασης στην Ελλάδα εκτινάσσεται στο 60% του πληθυσμού, πράγμα που αρχίζει να καθιστά επιχειρηματικά βιώσιμη την επένδυση στον τομέα. Στα αμέσως επόμενα χρόνια και ανεξάρτητα από την αρνητική οικονομική συγκυρία αναμένεται σημαντική αύξηση των πωλήσεων στον ευρύτερο τομέα.Ειδικότερα, βελτίωση μεγεθών αναμένεται για το χώρο των ψηφιακών παραγωγών, του τεχνικού εξοπλισμού -με επενδύσεις εκατομμυρίων ευρώ από την πλευρά των καναλιών για ανανέωση, όχι μόνο των πομπών αλλά και των μηχανημάτων τους- ενώ παράλληλα η αγορά λιανικής θα γνωρίσει από τους πρώτους βελτίωση μεγεθών από την αύξηση των πωλήσεων αποκωδικοποιητών και τηλεοπτικών δεκτών.

Βορειοανατολικά προάστια με το crypto redi pc 50 και την μικρή κεραία του πιάνω όλα τα κανάλια με 100% σήμα.

Αυτό που δεν κατάλαβα είναι γιατί δεν άλλαξε και η αναλογία από 4/3 σε 16/9. Πότε περιμένουν;;;

ωραα εγω μολις επιασα για πρωτη φορα τα ψηφιακα στην Αττικη. ειμαι με μια LG M2262D (22'', Full HD) με ενσωματομενο δεκτη mpeg4. το θεμα ειναι οτι δεν διαπιστωσια καμια τρελη διαφορα οπως την παρουσιαζουνσ στις διαφημισεις. απειροελαχιστη διαφορα! τους απατεωνες ολες αυτες οι διαφημισεις μονο και μονο για να πουλησουν αποκωδικοποιητες! αν ειναι δυνατον δλδ οι κλεφτες! για να μην σχπόασω την "τελεια ποιοτητα εικονας" που υποσχεται η Digea με 4:3 SD!!! ας το κανουν πρωτα 16:9 σε κανενα-δυο χρονακια (στην καλυτερη) και μετα βλεπουμε και για HD. και οταν εμεις με το καλο βλεπουμε καναλια 720p οι αλλες χωρες θα βλεπουν 1080p και 3D

Βορειοανατολικά προάστια με το crypto redi pc 50 και την μικρή κεραία του πιάνω όλα τα κανάλια με 100% σήμα.

Αυτό που δεν κατάλαβα είναι γιατί δεν άλλαξε και η αναλογία από 4/3 σε 16/9. Πότε περιμένουν;;;

Τα περισσότερα κανάλια δεν έχουν τον κατάλληλο εξοπλισμό για να προβούν σε αυτή τη μετάβαση.

Τωρα με τη ψηφιακη εποχη, θα γινουν ολα τα καναλια 16:9;

Θα εχουνε στερεοφωνικο ηχο; Θα δουμε HD; Θα δουμε επιτελους ανθρωπινες παραγωγες; Γιατι αν ανακαλυψω οτι θα βλεπουμε τη Χουανα τη Παρθενα ψηφιακα, νομιζω οτι δεν αξιζει το κοπο.

Να γυρισω πλευρο μαλλον..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Περιοχή Άνω Γλυφάδα,

Απο σήμερα το πρωί με αποκωδικοποιητή LEMM DVB-T 200 και Crystal Audio CDHDR, πιάνει το ψηφιακό πακέτο, με σήμα 100%.

Σε 42'' Plasma Panasonic, δεν έχω θόρυβο σε κανένα κανάλι, είναι όλα "καμπάνα" πλέον. Δε παίζει ρόλο στην εικόνα αν έχω σύνδεση HDMI ή Component.

Καλημερα

Επεξ/σία από appleater

• Super Moderators
τους απατεωνες ολες αυτες οι διαφημισεις μονο και μονο για να πουλησουν αποκωδικοποιητες!

Αν είχες χάλια αναλογικό (όπως έδειχνε στην διαφήμιση) θα έβλεπες διαφορά,δεν σου έδειξε καλή εικόνα στο αναλογικό και super στο ψηφιακό. Προφανώς η διαφήμιση ήταν για αυτούς που είχαν πρόβλημα με το αναλογικό...

Υπαρχει οντως διαφορα απτο αναλογικο σημα????? Πως τα βλεπετε μεχρι στιγμης τα καναλια?? Δειχνουν οντως καμπανα και με τελειο ηχο οπως λει στη διαφημιση???

Αντε να ρθει και στην Πατραα!!!

Ναι εχει τοση καλη εικονα που λεω να μην ξαναδω blu-ray αλλα μονο Digea.

Βρε μας δουλευουν?

Ναι εχει καλυτερο σημα για τις περιοχες που ειχαν προβλημα αλλα οχι και καλυτερη εικονα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...