speedman_26 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 το δορυφορικο ειναι το μελλον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rudd-o Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Εδω Λαυριο δεν βλεπω φως.... μονο απο ΕΡΤ λαμβανω DVB-T Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexioualexios Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 το δορυφορικο ειναι το μελλον ήταν πριν από πολλά χρόνια. Εγώ έχω ένα hackαρισμένο HUMAX 5400z και έχω ξεχάσει τι θα πει Ελληνικό κανάλι. + ότι χρόνια τώρα κανάλια στο εξωτερικό δίνουν HD εικόνα και 5.1 ήχο. βγήκα off topic και συγγνώμη. edit: ήταν και είναι το μέλλον ήθελα να πω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_eLpiS_ Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Εγω εχω ηχο αλλα οχι εικονα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedman_26 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 ήταν πριν από πολλά χρόνια. Εγώ έχω ένα hackαρισμένο HUMAX 5400z και έχω ξεχάσει τι θα πει Ελληνικό κανάλι. + ότι χρόνια τώρα κανάλια στο εξωτερικό δίνουν HD εικόνα και 5.1 ήχο. βγήκα off topic και συγγνώμη. edit: ήταν και είναι το μέλλον ήθελα να πω. αυτο ακριβωσ εξω δινουνε χαι ντι μεχρι και η νοβα θα δωσει και μιλαμε για ντιτζια. Xαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mad_man Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Εγω εχω ηχο αλλα οχι εικονα.. Τι τηλεόραση έχεις ? στις Panasonic με ίδιο πρόβλημα δουλεύει με Mενού συντονισμού DVB-T -> Eισαγωγή καναλιών HD , δοκίμασε να βάλεις και χώρα Ισπανία ή Γερμανια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexioualexios Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 αυτο ακριβωσ εξω δινουνε χαι ντι μεχρι και η νοβα θα δωσει και μιλαμε για ντιτζια. Xαχα και με 15~30 ευρώ το μήνα ολόκληρα πακέτα. Όχι με 4 ημερομήσθια και χάλια εικόνα και ήχο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Εγω εχω ηχο αλλα οχι εικονα.. το ιδιο κανει και η δικη μου τηλεοραση που εχει mpeg2 , πιανει ηχο αλλα οχι εικονα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panbit Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Εμένα ρε παιδιά ενώ τα βρίσκει δεν έχει ούτε εικόνα ούτε ήχο.. Έχω την Lg M2794D. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SteveAngello Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 E καλα ειναι για τζαμπα.Αλλα να πας να δωσεις 40ε δεν αξιζει.Εκτος κι αν εχεις σοβαρο προβλημα.Εκει κερδισε αρκετα η αγορα με το παραμυθι που πουλαγανε τοσο καιρο.Η οικογενεια κλικλικου φταιει.Τεσπα τι να κανουμε... Κατι αλλο, παιδια εσεις τις πληροφοριες για το καθε προγραμμα τις εχετε στα αγγλικα, γιατι εγω ελληνικα δεν βλεπω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos.p25 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 εγώ βλέπω ΕPG κανονικά στα Ελληνικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SteveAngello Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Θα το κοιταξω αυριο τοτε μηπως υπαρχει καμια ρυθμιση στη tv γι αυτο το θεμα.Μικρο το κακο ποιος θα το διαβαζει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 μέχρι να βγουν και τα κρατικά κανάλια + μερικά από τα υπόλοιπα με βλέπω να την βγάζω με αναλογικά, έτσι και αλλιώς ίδια ποιότητα έχει πάνω κάτω στην περίπτωσή μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdf_* Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 εκανα auto store και βγηκε 12 καναλια,,,μαζι με αυτα της νετ πρισμα κλπ... στα καναλια τα ψηφιακα εχω μονο ηχο σταρ αλτερ κλπ κλπ στα καναλια τις νετ εχω και εικονα κανονικα... ξερει κανεις τη παιζει? εχω την samsung t200hd και νομιζω εχει mpeg4 αν και δεν το βρηκα σιγουρα βοηθεια παρακαλω... κατι ακουσα και μια καρτα που μπενει στο πλαι (εχω υποδοχη) και θα ειναι mpeg4? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 δεν υποστηρίζει mpeg4 το tuner της συγκεκριμένης οθόνης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα