infernodaemos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 εγώ έχω μια samsung LE32A756R.. και τώρα πήρα χαμπάρι ότι δεν παίζει mpeg4... αλλά λέω να βάλω μια κάρτα στο scart.. που λέει οτι γράφει κιόλας...crypto redi 25 λέγεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexioualexios Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 εγώ έχω μια samsung LE32A756R.. και τώρα πήρα χαμπάρι ότι δεν παίζει mpeg4... αλλά λέω να βάλω μια κάρτα στο scart.. που λέει οτι γράφει κιόλας...crypto redi 25 λέγεται... καλόοοο... που το βρήκες; (θα δεις την καινούργια επίγεια με αυτό) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 αυτό ? Το μήνυμα που έχετε εισάγει είναι μικρό. Παρακαλούμε μεγαλώστε το μήνυμα σας ώστε να περιέχει τουλάχιστον 10 χαρακτήρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mike pizza man Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Τρελό μπλέξιμο με τη Digea. Και το site της είναι επιεικώς απαράδεκτο! Οκ, καταλαβαίνω πως ο τηλεοπτικός χρόνος είναι πανάκριβος και δεν προλαβαίνει να πει όσα χρειάζονται, αλλά το site θα μπορούσε να μας παρέχει πολύ περισσότερες πληροφορίες, να μη πω να έχει και κάποια διαδραστικότητα... Αλλά, ο καυγάς για το πάπλωμα γίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexioualexios Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Τρελό μπλέξιμο με τη Digea. Και το site της είναι επιεικώς απαράδεκτο! Οκ, καταλαβαίνω πως ο τηλεοπτικός χρόνος είναι πανάκριβος και δεν προλαβαίνει να πει όσα χρειάζονται, αλλά το site θα μπορούσε να μας παρέχει πολύ περισσότερες πληροφορίες, να μη πω να έχει και κάποια διαδραστικότητα... Αλλά, ο καυγάς για το πάπλωμα γίνεται. έχει η Philips online chat για εξυπηρέτηση στα Ελληνικά και δεν έχει μια εταιρειούλα από την στιγμή που το 90% αντιμετωπίζει προβλήματα... δε προλαβαίνει... αν δε προλαβαίνει, σπίτι του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
natasa4dv Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 thanxxx!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bloodlessz Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Μετά απο επικοινωνία μου με τη digea σχετικά με το πότε θα αρχίσει να εκπέμπει στην Κοζάνη πήρα την εξής απάντηση: Αγαπητέ κύριε *******, καλησπέρα σας. Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για το ενδιαφέρον σας. Σχετικά με το ερώτημα που μας θέσατε σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με την υπ’αριθμ. 21161/2008 Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) περί διαμόρφωσης χάρτη συχνοτήτων για τη μετάβαση στην επίγεια ψηφιακή τηλεοπτική ευρυεκπομπή, έχουν ήδη καθορισθεί τα 23 πρώτα σημεία ευρυεκπομπής, στα οποία όμως δεν συμπεριλαμβάνεται το κέντρο εκπομπής της Κοζάνης. Σας γνωρίζουμε ότι στο site μας http://www.digea.gr,'>http://www.digea.gr, στην κατηγορία «Είμαι Ιδιώτης», υπάρχει ενότητα «Συχνές Ερωτήσεις», η οποία εμπλουτίζεται συνεχώς και μπορείτε να ανατρέξετε για περισσότερες πληροφορίες. Τμήμα εξυπηρέτησης τηλεθεατών http://www.digea.gr Να ρωτήσω εγω κάτι... Στο γνωστό σποτ μας ρωτάει αν είμαστε έτοιμοι για τη νέα ψηφιακή εποχή. Εμείς έτοιμοι είμαστε, αυτοί να δω πότε...2015 και βλέπουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 μέχρι το 2012 νομίζω θα έχετε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 @bloodlessz: τι να το κανεις? να τρωει κολλήματα συνεχώς και να πρεπει να αγορασεις ενα τσουβάλι αποκωδικοποιητές? μια χαρα ειναι το αναλογικό... ούτως ή αλλιώς HD θα αρήσεις να δεις (τουλάχιστον επίγεια...). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bloodlessz Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δεν με νοιάζει να δω αυτά τα περιβόητα 'ψηφιακά' Να δω τηλεόραση χωρίς χιόνια θέλω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 έχω φίλο που λέει χίλιες φορές τα χιόνια και να βλέπω παρα να βλέπω no-or bad signal και scramble tv (που σημαίνει οτι δεν βλέπει απολύτως τίποτα λόγω σήματος, ενώ παλιά έπιανε τουλάχιστον με χιόνια...). γι'αυτό διατηρω επιφυλάξεις για το όλο εγχείρημα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Moderators Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Μια χαρα 24/7 βλεπω εγω εδω, χωρις κανενα κολλημα ουτε στη TV ουτε στο PC με USB tuner... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) http://www.digea.gr/news/details/3/17.html Ξεκίνησε χθες, 1/9/2010, η εκπομπή ψηφιακού σήματος σταθμών περιφερειακής εμβέλειας της Αττικής από το κέντρο εκπομπής της Αίγινας Συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία της ψηφιακής μετάβασης, η DIGEA ξεκίνησε την εκπομπή ψηφιακού σήματος των τηλεοπτικών σταθμών περιφερειακής εμβέλειας 0-6 TV , ATTICA TV, EXTRA CHANNEL-3, HIGH TV, MAD TV, MTV GREECE, NICKELODEON και SPORT TV, καλύπτοντας ένα μεγάλο τμήμα του λεκανοπεδίου Αττικής. Συγκεκριμένα, η DIGEA ξεκίνησε την ψηφιακή μετάδοση από το κέντρο εκπομπής της Αίγινας του προγράμματος των σταθμών: ATTICA TV, EXTRA CHANNEL-3, HIGH TV, NICKELODEON στη συχνότητα 54 (738 MHz) και 0-6 TV ,MAD TV, MTV GREECE, SPORT TV στη συχνότητα 63 (810 MHz), στα πλαίσια των διατάξεων που αφορούν στη ψηφιακή μετάβαση*. Διευκρινίζεται ότι οι τηλεοπτικοί σταθμοί περιφερειακής εμβέλειας εξακολουθούν να εκπέμπουν και αναλογικά στο λεκανοπέδιο Αττικής. Οι ανωτέρω τηλεοπτικοί σταθμοί περιφερειακής εμβέλειας εκπέμπονται ψηφιακά μέσω της Digea, με κωδικοποίηση MPEG4. Προκειμένου οι τηλεθεατές να μπορέσουν να απολαύσουν ψηφιακά τους παραπάνω τηλεοπτικούς σταθμούς θα χρειαστεί να διαθέτουν τηλεόραση ή εξωτερικό αποκωδικοποιητή που να υποστηρίζει την τεχνολογία MPEG4 και να επανασυντονίσουν τα κανάλια τους στις συχνότητες 54 και 63. Για τη λήψη του σήματος συνιστάται ο προσανατολισμός της κεραίας τους προς το κέντρο εκπομπής της Αίγινας. Ο CEO της DIGEA, κ. Γιώργος Μαθιός, επεσήμανε: «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που οι οκτώ τηλεοπτικοί σταθμοί περιφερειακής εμβέλειας μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους και τους καλωσορίζουμε στην επίγεια ψηφιακή τηλεόραση. Μέσω της DIGEA γίνεται ακόμη ένα σημαντικό βήμα στην μετάβαση της Ελλάδας στην ψηφιακή εποχή.» *Σημειώνεται ότι ο δίαυλος συχνότητας και το κέντρο εκπομπής περιγράφονται στις σχετικές αποφάσεις του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ) ενώ οι υποχρεώσεις ως προς τις τεχνικές παραμέτρους ψηφιακής εκπομπής προδιαγράφονται στο άρθρο 14, του Νόμου 3592/2007, σε συνδυασμό με την Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) 21161/2008. Η DIGEA, είναι η εταιρία που έχει συσταθεί από τα ιδιωτικά κανάλια εθνικής εμβέλειας ALPHA, ALTER, ANTENNA, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV, MEGA, ΣΚΑΪ και STAR και έχει αναλάβει την ψηφιακή εκπομπή των τηλεοπτικών προγραμμάτων τους καθώς και όποιων άλλων σταθμών επιλέξουν τις υπηρεσίες της. Εκτός από τους 7 ιδιωτικούς σταθμούς εθνικής εμβέλειας, ανέλαβε πρόσφατα και την ψηφιακή εκπομπή 8 τηλεοπτικών σταθμών περιφερειακής εμβέλειας της Αττικής 0-6TV ,ATTICA TV, EXTRA CHANNEL-3, HIGH TV, MAD TV, MTV Greece, NICKELODEON και SPORT TV στο λεκανοπέδιο της Αττικής. επιτέλους καιρός ήταν, ελπίζω σύντομα και από Υμηττό! Άντε και τα βασικά της ΕΡΤ για να παίζουμε αποκλειστικά με ψηφιακούς δέκτες εδώ στην Αθήνα Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2010 από ThReSh Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigeon Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 έχω φίλο που λέει χίλιες φορές τα χιόνια και να βλέπω παρα να βλέπω no-or bad signal και scramble tv (που σημαίνει οτι δεν βλέπει απολύτως τίποτα λόγω σήματος, ενώ παλιά έπιανε τουλάχιστον με χιόνια...).γι'αυτό διατηρω επιφυλάξεις για το όλο εγχείρημα... Μη φοβάσαι, αν πιάνεις εστω και με αρκετα χιονάκια τις συχνότητες αυτες (γυρω και πάνω απο το 46) , θα πιάνεις μια χαρα ψηφιακά με την κεραία ως εχει. Εκ πειρας στο λεω, οχι θεωρία. Σε μερικές πολυκατοικίες οπως στη δική μου δυστυχως η υπάρχουσα εγκατάσταση δεν "φέρνει" σχεδον κανενα κανάλι πάνω απο το 45, χρειάζεται μάστορα για ελεγχο/αλλαγή καλωδιώσεων δηλαδη λεφτά που δεν υπαρχει περίπτωση να διατεθουν.. Ας ειναι καλα το πλεγμα το μπαλκόνι και μην ακουσω τιποτε οικολογίες και ομορφες προσόψεις κτιριων ε!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Innersense Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 όπως είπες... σύντομα και Υμηττό γιατί δεν βλέπουμε τίποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα