qsis Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 οκ , δε θα χαλασουμε και τις καρδιες μας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Οι μεταδοσεις ξεκινησαν μολις!! Ας ελπισουμε να κοιταξουν λιγο και τη ποιοτητα του προγραμματος τους τα καναλια, και η HD αναλυση θα ερθει θελει δε θελει σε δευτερο χρονο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
N0sferatus Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Πιααααανω baaaabyy πιααανωωωω!!!!!!!!! Μια ξενερα...είναι 4:3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexioualexios Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 4:3 ????????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Παντα. Και SD αναλυση 720x576 PAL 25fps. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexioualexios Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 ξενέρωσα. Δε βλέπω επιγεια αλλά νόμιζα ότι θα δώσουν 16:9. Μετά από χρόνια δορυφορικού, μου φαίνεται περίεργο να κάναμε ένα τέτοιο άλμα και να παίρνουμε 4:3. Θα κοιτάω όπως κοιτούσαν το 16:9 πριν 5 χρόνια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
N0sferatus Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Παντα. Και SD αναλυση 720x576 PAL 25fps. Μμκια.... Της ΕΡΤ κάνουν αυτόματη προσαρμογή σε 16:9... Καλύτερο σήμα ;;σε 4:3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elessar86 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Μόλις τα έπιασα και εγώ χαχα πολύ μούφα εικόνα ακριβώς η ίδια με την αναλογική μη πω και λίγο χειρότερα !!! απλά κοροϊδία, μόνο σε αυτούς που δεν είχαν καλή εικόνα θα λέει κάτι. εγώ μένω Δάφνη βλέπω Υμηττό φάτσα κάρτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexioualexios Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Μόλις τα έπιασα και εγώ χαχα πολύ μούφα εικόνα ακριβώς η ίδια με την αναλογική μη πω και λίγο χειρότερα !!! απλά κοροϊδία, μόνο σε αυτούς που δεν είχαν καλή εικόνα θα λέει κάτι. εγώ μένω Δάφνη βλέπω Υμηττό φάτσα κάρτα εσύ και με μια μεταλλική κρεμάστρα έχεις τζαμάτο σήμα. Τι διαφορά να δεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
N0sferatus Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Χαχαχαχαχαχ @@ σήμα θα ποιασουμε πάλι... Κάθε 5´ χάνει εικόνα είναι 4:3 και το Μακεδονία tv νομιζες ότι είναι MTV (music television) Σε 23´´ δν βλέπω μεγάλη διάφορα... Ακούω για μεγαλύτερες ιντσες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos.p25 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 τα βρήκα και εγώ με την haupauge hvr3000 και το wintv, μια χαρά για το pc . δεν είναι όλα h264, μερικά είναι mpeg2... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thodoris69 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 εγω παντως αναλογικο σημα εχω ακομα μενω περαμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elessar86 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 εγώ σε 40 τα ίδια χαλια με το αναλογικό έχω ενσωματωμένο αποκωδικοποιητή.... μου έχει πιάσει τα 7 +3 κρατικά +ρικ και ένα κανάλι με τις κλασικές έχρωμες μπάρες αυτό δεν ξέρω τι είναι μάλλον θα το σβήσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexioualexios Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 έχουμε ακόμα πολλά βήματα έως ότου να πούμε ότι στην 42άρα μας βλέπουμε καμπάνα σήμα. Όχι καμπάνα είναι η Cosmote. Τζαμάτο ήθελα να πω. Μέχρι τότε η λύση για το τέλειο σήμα σε ανάλυση (εκτός κάποιων Ελληνικών) είναι το δορυφορικό.- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Ε, από εκεί θα αλλάζεις τα κανάλια πλέον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα