chrisde Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Να κάνω και εγώ μια ερώτηση: Έχω την panasonic th42px8e plasma η οποία υποστηρίζει mpeg-2. Άμα της βάλω ci card και κάνω τη δουλειά μου έτσι για τα ψηφιακά (γιατι δεν θέλω ξεχωριστό αποκωδικοποιητή) θα μπορώ στο (όχι πολύ μακρυνό ελπίζω) μέλλον πιάνω high definition; Υπάρχει δηλαδή αυτή η δυνατότητα στις ci cards ή χρειάζεται οπωσδήποτε εξωτερικός αποκωδικοποιητής; ΥΓ) Εμείς στο Ελλάντα δεν γίνεται να πιάσουμε το RIK-HD μπας και δούμε μουντιάλ σε HD έτσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Στο manual γράφει DVB-T. Το ίδιο είναι; Το σήμα μας είναι από Αίγινα. DVB-T (Digital Video Broadcasting — Terrestrial) είναι ο ψηφιακός δέκτης. Το αν υποστηρίζει mpeg4 ή μόνο mpeg2 είναι άλλη υπόθεση... H δική σου πρέπει να υποστηρίζει πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexioualexios Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Στο manual γράφει DVB-T. Το ίδιο είναι; Το σήμα μας είναι από Αίγινα. φιλικά πάντα... Η επίγεια ψηφιακή τηλεόραση DTTV μεταδίδεται στις ραδιοσυχνότητες που είναι παρόμοιες με την τυπική αναλογική τηλεόραση, με την κύρια διαφορά να είναι η πολυπλεξία του σήματος στον πομπό, κάτι που επιτρέψει τη λήψη πολλαπλάσιων καναλιών σε ένα ενιαίο φάσμα συχνότητας (όπως ένα κανάλι UHF ή VHF). Η ποσότητα δεδομένων που μπορεί να διαβιβαστεί (και επομένως ο αριθμός καναλιών) επηρεάζεται άμεσα από τη μέθοδο διαμόρφωσης του καναλιού. Η μέθοδος διαμόρφωσης στο DVB-T είναι η COFDM με εγκάρσια διαμόρφωση εύρους(QAM) 64 ή 16. Γενικά ένα κανάλι 64QAM είναι σε θέση να εκπέμπει με μεγαλύτερο ρυθμό μετάδοσης (bitrate), αλλά είναι πιο ευαίσθητο σε παρεμβολές. Και τα δυο βασικά συστήματα (DVB-T και ATSC) χρησιμοποιούν τα πρότυπα μετάδοσης mpeg-2 και mpeg-4, ενώ διαφέρουν σημαντικά στο πώς κωδικοποιούνται σχετικές υπηρεσίες (όπως ο πολυκάναλος ήχος, οι υπότιτλοι, και ο ηλεκτρονικός οδηγός προγράμματος EPG). επίσης αν γνωρίζεις ορολογία στα αγγλικά είναι πολύ καλό και αυτό το άρθρο... How does it work? DVB-T, in common with almost all modern terrestrial transmission systems, uses OFDM (orthogonal frequency division multiplex) modulation. This type of modulation, which uses a large number of sub-carriers, delivers a robust signal that has the ability to deal with very severe channel conditions. DVB-T has technical characteristics that make it a very flexible system: • 3 modulation options (QPSK, 16QAM, 64QAM) • 5 different FEC (forward error correction) rates • 4 Guard Interval options • a choice of 2k or 8k carriers • can operate in 6, 7 or 8MHz channel bandwidths (with video at 50Hz or 60Hz) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BritGreek Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 DVB-T (Digital Video Broadcasting — Terrestrial) είναι ο ψηφιακός δέκτης.Το αν υποστηρίζει mpeg4 ή μόνο mpeg2 είναι άλλη υπόθεση... Δηλαδή τα καταστήματα μας δουλεύουν με τα specifications; Πήγα σε φίλο που χοροπήδαγε γιατί πήρε 32άρα τηλεόραση 300 ευρώ. Τελικά, ανακαλύψαμε ότι δεν έχει αποκωδικοποιητή. Το θέμα είναι ότι την έχω 6 μήνες. Δεν παίζει να την πάρουν πίσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexioualexios Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Δηλαδή τα καταστήματα μας δουλεύουν με τα specifications; Πήγα σε φίλο που χοροπήδαγε γιατί πήρε 32άρα τηλεόραση 300 ευρώ. Τελικά, ανακαλύψαμε ότι δεν έχει αποκωδικοποιητή. Το θέμα είναι ότι την έχω 6 μήνες. Δεν παίζει να την πάρουν πίσω. και την επόμενη μέρα θα ήταν δύσκολο να την πάρουν πίσω. ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΟΤΕ αυτά που γράφουν τα μαγαζιά. Κάνε την έρευνα αγοράς σου και μπες στη σελίδα από κάθε εταιρεία και δες τι έχει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ μέσα και όχι αυτά που γράφουν αυτοί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 αν υποθεσουμε πως το σκαι εχει hd studio,cam και εξοπλισμο hd η digea γιατι δεν το ανεβαζαν σε hd? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BritGreek Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 και την επόμενη μέρα θα ήταν δύσκολο να την πάρουν πίσω. ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΟΤΕ αυτά που γράφουν τα μαγαζιά. Κάνε την έρευνα αγοράς σου και μπες στη σελίδα από κάθε εταιρεία και δες τι έχει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ μέσα και όχι αυτά που γράφουν αυτοί. Ε, εντάξει, θεωρώ το Πλαίσιο εγγύηση γιατί έχουν πάρει πολλές χιλιάδες ευρώ από μένα, λόγω επιχείρησης. Το θέμα είναι ότι την πήρα στον σχετικά ηλικιωμένο πατέρα μου, ο οποίος εδώ και ένα χρόνο έχει αρχίσει και ασχολείται με το internet, και μου αρέσει πάρα πολύ αυτό. Μιλάει και με τα παιδιά μου στο skype, κλπ . Απλά την χρησιμοποιεί και ως τηλεόραση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexioualexios Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Να κάνω και εγώ μια ερώτηση: Έχω την panasonic th42px8e plasma η οποία υποστηρίζει mpeg-2. Άμα της βάλω ci card και κάνω τη δουλειά μου έτσι για τα ψηφιακά (γιατι δεν θέλω ξεχωριστό αποκωδικοποιητή) θα μπορώ στο (όχι πολύ μακρυνό ελπίζω) μέλλον πιάνω high definition; Υπάρχει δηλαδή αυτή η δυνατότητα στις ci cards ή χρειάζεται οπωσδήποτε εξωτερικός αποκωδικοποιητής;ΥΓ) Εμείς στο Ελλάντα δεν γίνεται να πιάσουμε το RIK-HD μπας και δούμε μουντιάλ σε HD έτσι; άμα βάλεις module common interface το μόνο που θα κάνεις είναι να βλέπεις πάντα μα πάντα ποιότητα Mpeg-2 μιας και ότι "πιάσει" το μετατρέπει σε αυτό. Μπορείς να πάρεις ένα δέκτη με HDMI και να βλέπεις σε ποιότητα Mpeg-4. ναι είναι ένα τηλεκομάντερ ακόμη... αλλά όλα δε μπορείς να τα έχεις. Εκτός και αν βρεις τηλεκομάντερ για πολλές συσκευές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 BritGreek, χαζογκουγκλάροντας, βλέπω πως υποστηρίζει mpeg4 η δική σου, οπότε δεν νομίζω πως τίθεται θέμα παραπλάνησης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexioualexios Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 αν υποθεσουμε πως το σκαι εχει hd studio,cam και εξοπλισμο hd η digea γιατι δεν το ανεβαζαν σε hd? τώρα με ένα εξοπλισμό κάνουν broadcasting όλα τα κανάλια. Για να βάλουν αύριο επιπλέον συσκευές είναι επιπλέον κόστος και όπως και να το κάνεις.... τα λεφτά δεν είναι μαρούλια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BritGreek Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 BritGreek, χαζογκουγκλάροντας, βλέπω πως υποστηρίζει mpeg4 η δική σου, οπότε δεν νομίζω πως τίθεται θέμα παραπλάνησης. Και τότε γιατί δεν πιάνω κανάλια, αλλά βλέπω μόνο το όνομά τους; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexioualexios Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Ε, εντάξει, θεωρώ το Πλαίσιο εγγύηση γιατί έχουν πάρει πολλές χιλιάδες ευρώ από μένα, λόγω επιχείρησης. Το θέμα είναι ότι την πήρα στον σχετικά ηλικιωμένο πατέρα μου, ο οποίος εδώ και ένα χρόνο έχει αρχίσει και ασχολείται με το internet, και μου αρέσει πάρα πολύ αυτό. Μιλάει και με τα παιδιά μου στο skype, κλπ . Απλά την χρησιμοποιεί και ως τηλεόραση. σε ένα κατάστημα Πλαίσιο (μη σου πω θα γίνεται σε όλα) ένα συγκεκριμένο μοντέλο πλοήγησης αυτοκινήτου πολύ γνωστής εταιρείας ήταν αυτό που έψαχνα μετά από αναζήτηση και σύγκριση μηνών. Ήθελα πρώτα από όλα να είναι core duo ο επεξεργαστής στα 500MHz τουλάχιστον. Όταν πήγα να δω από κοντά τα μηχανάκια, αυτά τα οποία γράφανε ότι είναι core duo ήταν αυτά που είχαν από 450€ και πάνω. Περιττό να σου πω ότι το μηχανάκι ήξερα τι είναι στον επεξεργαστή του. Όταν τους το είπα, είπαν ότι απλά έγινε ένα λαθάκι. Περίεργο όμως γιατί όλη η σειρά από τα φθηνά (160€) core duo μηχανάκια δε το γράφανε πουθενά. ΤΥΧΑΙΟ; δε νομίζω ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Και τότε γιατί δεν πιάνω κανάλια, αλλά βλέπω μόνο το όνομά τους; Δεν ξέρω, δε μπορώ να καταλάβω, μη βιαστείς να αγοράσεις spare δέκτη πάντως, ψάχτο καλύτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BritGreek Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Δεν ξέρω, δε μπορώ να καταλάβω, μη βιαστείς να αγοράσεις spare δέκτη πάντως, ψάχτο καλύτερα. Δεν πρόκειται να πάρω δέκτη, φίλε μου. Ακόμα και γι' αυτό, θα πάω από κει. Τα 200 ευρώ είναι λεφτά, τα οποία εγώ λιώνω για να βγάλω. Σ' ευχαριστώ για την απάντησή σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glyfadas7 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 καλησπέρα σε όλους.....το πρόβλημά μου είναι απλό.Σε τιβι LG με built in mpeg4 αποκωδικοποιητή στις συχνοτητες 46 και 48 πιάνω μερικά απο τα κανάλια.Δηλαδή ΑΛΦΑ ΑΝΤΕΝΝΑ ΚΑΙ ΑΛΤΕΡ(ψηφιακα) βλέπω μια χαρα.ΜΕΓΚΑ ΤΣΑΝΕΛΕ,ΣΤΑΡ και ΣΚΑΙ λεει οτι δεν εχει σημα!!!!πως γινεται αφου πιάνω τα άλλα........αν καποιος μπορει να βοηθησει ή ειχε το ιδιο προβλημα και το ελυσε ας βοηθησει....ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα