disqualified Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 αληθευει οτι στο ψηφιακο σημα αν πιανεις εστω και λιγο εχεισ πολυ καλη ποιοτητα?και αν ναι γιατι το MEGA το πειανω καλυτερα οταν η tv ειναι γυρισμενη στο αναλογικο σημα απο οτι στο ψηφιακο? που μενεις; Οταν λες το πιανεις καλυτερα, εννοεις οτι εχεις διακοπες οταν εισαι στο ψηφιακο;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VasKag Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 εγω παντως στα καναλια της ερτ (1-2-3-βουλη) εχω ισχυ ~50% και ποιοτητα ~92%. αν αυτο σημαινει κατι. στα αλλα ψηφιακα εχω και στα 2 πανω απο 90%. εννοειται διακοπες σε κανενα ψηφιακο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Επόμενος σταθμός της Digea Ψηφιακή Τηλεόραση είναι η Ρόδος στις 25 Φεβρουαρίου, ενώ μέσα στο 2011 θα γίνει η μετάβαση στο μεγαλύτερο μέρος της Ελλάδας, αφού μετά τη Ρόδο θα ακολουθήσουν τα Ακαρνανικά, η Πάτρα, η Λάρισα, η Κρήτη (Ηράκλειο και Χανιά) και η Μυτιλήνη. Ο ορίζοντας ολοκλήρωσης της διαδικασίας μετάβασης στην ψηφιακή τηλεόραση έχει οριστεί για μέχρι τα μέσα του 2012. via TechBlog.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jeep13 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 αυριο που θα αρχισει η μεταδωση στη ροδο ακουσα οτι σημα θα πιανει και ενα μερος απο τ λασιθι στην κρητη.ισχυει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LuNaTiC Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Για Ιωάννινα πότε λένε να μας έρθει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα