Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 στην Πεντέλη που είμαι πιάνω μερικά "νέα" κανάλια από Αίγινα, αλλά σε κατώτερη ποιότητα από τα υπόλοιπα όπως ήταν αναμενόμενο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aiantas Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 ATTICA TV, EXTRA CHANNEL-3, HIGH TV, NICKELODEON στη συχνότητα 35 UΗF από Υμηττό και 54 ψηφιακά από Αίγινα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
loco7 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 αντε να δουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 αντε να δουμε yes i agree... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fastmanakos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Παίδες έχω ερώτηση σχετικά με την ψηφιακή τηλεόραση.Παίζει ρόλο για να πιάνεις τα κανάλια κομπλέ μόνο ο αποκωδικοποιητής που αγοράζεις ή και η κεραία;Γιατί στο διαμέρισμα που μένω θεσσαλονίκη (και δεν γνωρίζω αν η κεραία είναι γενικά του διαμερίσματος ή κοινή ολόκληρης της πολυκατοικίας) έπιανα όλα τα κανάλια ΧΑΛΙΑ με χιόνια το τελευταίο 2μηνο-3μηνο και τώρα επειδή μετακίνησα την τηλεόραση στο δωμάτιο και έβαλα επέκταση καλωδίου κεραίας δεν πιάνει κανένα εκτός απο alpha και αυτό με τόσα χιόνια που είναι αδύνατον να παρακολουθήσεις.Σκέφτομαι να αγοράσω τον αποκωδικοποιητή λοιπόν (60 ευρώ ή ότ νά ναι λέω και αυτό που δεν γνωρίζω είναι το εξής : Βαζω τον αποκωδικοποιητή και λύνονται όλα τα θέματα μου πιάνω τέλεια κλπ ή πρέπει να φιαχτεί και η κεραία;Όχι οτι τρελένομαι για τηλεόραση αλλά σπάζομαι να μην υπάρχει για μία στο τόσο.Και όχι τίποτα άλλο αλλα νοικιάζω το σπίτι (φοιτητής) και δεν υπάρχει περίπτωση να σκάσω φράγκα για κεραία.Όποιος γνωρίζει ας μου απαντήσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 η DIGEA ξεκίνησε την ψηφιακή μετάδοση από το κέντρο εκπομπής της Αίγινας του προγράμματος των σταθμών: ATTICA TV, EXTRA CHANNEL-3, HIGH TV, NICKELODEON στη συχνότητα 54 (738 MHz) και 0-6 TV ,MAD TV, MTV GREECE, SPORT TV στη συχνότητα 63 (810 MHz) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 η DIGEA ξεκίνησε την ψηφιακή μετάδοση από το κέντρο εκπομπής της Αίγινας του προγράμματος των σταθμών: ATTICA TV, EXTRA CHANNEL-3, HIGH TV, NICKELODEON στη συχνότητα 54 (738 MHz) και 0-6 TV ,MAD TV, MTV GREECE, SPORT TV στη συχνότητα 63 (810 MHz) από την 1η Σεπτεμβρίου σύμφωνα με παλιότερο post Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 από την 1η Σεπτεμβρίου σύμφωνα με παλιότερο post ναι το ξερω, αλλα ειδα αυτο παραπανω: ''ATTICA TV, EXTRA CHANNEL-3, HIGH TV, NICKELODEON στη συχνότητα 35 UΗF από Υμηττό και 54 ψηφιακά από Αίγινα.'' και ειπα να το βαλω ολο για να ειναι πιο σωστο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3576692&postcount=388 πιο αναλυτικά από αυτό δεν νομίζω να παίζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Παίδες έχω ερώτηση σχετικά με την ψηφιακή τηλεόραση.Παίζει ρόλο για να πιάνεις τα κανάλια κομπλέ μόνο ο αποκωδικοποιητής που αγοράζεις ή και η κεραία;Γιατί στο διαμέρισμα που μένω θεσσαλονίκη (και δεν γνωρίζω αν η κεραία είναι γενικά του διαμερίσματος ή κοινή ολόκληρης της πολυκατοικίας) έπιανα όλα τα κανάλια ΧΑΛΙΑ με χιόνια το τελευταίο 2μηνο-3μηνο και τώρα επειδή μετακίνησα την τηλεόραση στο δωμάτιο και έβαλα επέκταση καλωδίου κεραίας δεν πιάνει κανένα εκτός απο alpha και αυτό με τόσα χιόνια που είναι αδύνατον να παρακολουθήσεις.Σκέφτομαι να αγοράσω τον αποκωδικοποιητή λοιπόν (60 ευρώ ή ότ νά ναι λέω και αυτό που δεν γνωρίζω είναι το εξής :Βαζω τον αποκωδικοποιητή και λύνονται όλα τα θέματα μου πιάνω τέλεια κλπ ή πρέπει να φιαχτεί και η κεραία;Όχι οτι τρελένομαι για τηλεόραση αλλά σπάζομαι να μην υπάρχει για μία στο τόσο.Και όχι τίποτα άλλο αλλα νοικιάζω το σπίτι (φοιτητής) και δεν υπάρχει περίπτωση να σκάσω φράγκα για κεραία.Όποιος γνωρίζει ας μου απαντήσει. μια εγκατασταση που εκανα σε μια γνωστη μου ειχε πολλα χιονιακαι αυτη.εβαλα τον αποδικωποιητη επιανα τα καναλια αλλα εκανε freeze ups.το σημα επαιζε πανω κατω συνεχεια.τελικα αλλαξα απλα ενα πριζακι και επαιξαν ολα οκ παρολο που χωρις τον αποδικοποιητη τα καναλια επαιζαν με χιονια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VKostas Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δοκιμαστικές (μάλλον) εκπομπές τοπικών καναλιών στο Ηράκλειο σε mpeg2!?!? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Eίδα σήμερα στα κρατικά πολλές διακοπές στο σήμα. Φταίω εγώ ή κάνουν πειράματα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 δεν τα κλεινουν τα κρατικα να ηρεμισομε.τζαμπα τα πληρωνουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ts0glanos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 αληθευει οτι στο ψηφιακο σημα αν πιανεις εστω και λιγο εχεισ πολυ καλη ποιοτητα? και αν ναι γιατι το MEGA το πειανω καλυτερα οταν η tv ειναι γυρισμενη στο αναλογικο σημα απο οτι στο ψηφιακο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maggle Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 η ΕΡΤ μπηκε στα ψηφιακα?στο κερατσινι πιανουν τα κρατικα στα ψηφιακα αλλα στο περαμα οχι.γνωριζει κανεις γιατι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα