Προς το περιεχόμενο

Digea: Ξεκινάει η επίγεια ψηφιακή τηλεόραση στην Αττική

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators

στην Πεντέλη που είμαι πιάνω μερικά "νέα" κανάλια από Αίγινα, αλλά σε κατώτερη ποιότητα από τα υπόλοιπα όπως ήταν αναμενόμενο :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 409
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Παίδες έχω ερώτηση σχετικά με την ψηφιακή τηλεόραση.Παίζει ρόλο για να πιάνεις τα κανάλια κομπλέ μόνο ο αποκωδικοποιητής που αγοράζεις ή και η κεραία;Γιατί στο διαμέρισμα που μένω θεσσαλονίκη (και δεν γνωρίζω αν η κεραία είναι γενικά του διαμερίσματος ή κοινή ολόκληρης της πολυκατοικίας) έπιανα όλα τα κανάλια ΧΑΛΙΑ με χιόνια το τελευταίο 2μηνο-3μηνο και τώρα επειδή μετακίνησα την τηλεόραση στο δωμάτιο και έβαλα επέκταση καλωδίου κεραίας δεν πιάνει κανένα εκτός απο alpha και αυτό με τόσα χιόνια που είναι αδύνατον να παρακολουθήσεις.Σκέφτομαι να αγοράσω τον αποκωδικοποιητή λοιπόν (60 ευρώ ή ότ νά ναι λέω;) και αυτό που δεν γνωρίζω είναι το εξής :

Βαζω τον αποκωδικοποιητή και λύνονται όλα τα θέματα μου πιάνω τέλεια κλπ ή πρέπει να φιαχτεί και η κεραία;Όχι οτι τρελένομαι για τηλεόραση αλλά σπάζομαι να μην υπάρχει για μία στο τόσο.Και όχι τίποτα άλλο αλλα νοικιάζω το σπίτι (φοιτητής) και δεν υπάρχει περίπτωση να σκάσω φράγκα για κεραία.Όποιος γνωρίζει ας μου απαντήσει.:-)

η DIGEA ξεκίνησε την ψηφιακή μετάδοση από το κέντρο εκπομπής της Αίγινας του προγράμματος των σταθμών: ATTICA TV, EXTRA CHANNEL-3, HIGH TV, NICKELODEON στη συχνότητα 54 (738 MHz) και 0-6 TV ,MAD TV, MTV GREECE, SPORT TV στη συχνότητα 63 (810 MHz)

• Super Moderators
η DIGEA ξεκίνησε την ψηφιακή μετάδοση από το κέντρο εκπομπής της Αίγινας του προγράμματος των σταθμών: ATTICA TV, EXTRA CHANNEL-3, HIGH TV, NICKELODEON στη συχνότητα 54 (738 MHz) και 0-6 TV ,MAD TV, MTV GREECE, SPORT TV στη συχνότητα 63 (810 MHz)

από την 1η Σεπτεμβρίου σύμφωνα με παλιότερο post :o

από την 1η Σεπτεμβρίου σύμφωνα με παλιότερο post :o

ναι το ξερω, αλλα ειδα αυτο παραπανω: ''ATTICA TV, EXTRA CHANNEL-3, HIGH TV, NICKELODEON στη συχνότητα

35 UΗF από Υμηττό και 54 ψηφιακά από Αίγινα.''

και ειπα να το βαλω ολο για να ειναι πιο σωστο ;)

Παίδες έχω ερώτηση σχετικά με την ψηφιακή τηλεόραση.Παίζει ρόλο για να πιάνεις τα κανάλια κομπλέ μόνο ο αποκωδικοποιητής που αγοράζεις ή και η κεραία;Γιατί στο διαμέρισμα που μένω θεσσαλονίκη (και δεν γνωρίζω αν η κεραία είναι γενικά του διαμερίσματος ή κοινή ολόκληρης της πολυκατοικίας) έπιανα όλα τα κανάλια ΧΑΛΙΑ με χιόνια το τελευταίο 2μηνο-3μηνο και τώρα επειδή μετακίνησα την τηλεόραση στο δωμάτιο και έβαλα επέκταση καλωδίου κεραίας δεν πιάνει κανένα εκτός απο alpha και αυτό με τόσα χιόνια που είναι αδύνατον να παρακολουθήσεις.Σκέφτομαι να αγοράσω τον αποκωδικοποιητή λοιπόν (60 ευρώ ή ότ νά ναι λέω;) και αυτό που δεν γνωρίζω είναι το εξής :

Βαζω τον αποκωδικοποιητή και λύνονται όλα τα θέματα μου πιάνω τέλεια κλπ ή πρέπει να φιαχτεί και η κεραία;Όχι οτι τρελένομαι για τηλεόραση αλλά σπάζομαι να μην υπάρχει για μία στο τόσο.Και όχι τίποτα άλλο αλλα νοικιάζω το σπίτι (φοιτητής) και δεν υπάρχει περίπτωση να σκάσω φράγκα για κεραία.Όποιος γνωρίζει ας μου απαντήσει.:-)

μια εγκατασταση που εκανα σε μια γνωστη μου ειχε πολλα χιονιακαι αυτη.εβαλα τον αποδικωποιητη επιανα τα καναλια αλλα εκανε freeze ups.το σημα επαιζε πανω κατω συνεχεια.τελικα αλλαξα απλα ενα πριζακι και επαιξαν ολα οκ παρολο που χωρις τον αποδικοποιητη τα καναλια επαιζαν με χιονια.

• 1 μήνα μετά...

αληθευει οτι στο ψηφιακο σημα αν πιανεις εστω και λιγο εχεισ πολυ καλη ποιοτητα?

και αν ναι γιατι το MEGA το πειανω καλυτερα οταν η tv ειναι γυρισμενη στο αναλογικο σημα απο οτι στο ψηφιακο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...