Προς το περιεχόμενο

Digea: Ξεκινάει η επίγεια ψηφιακή τηλεόραση στην Αττική

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 409
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

αγου ειναι εσωτερικη η καιραια ειναι καπως λογικο να εχεις pixel και διακοπες. Οι εσωτερικες κεραιες επιρεαζονται απο τα παντα... απο το κινητο που εχεις διπλα μεχρι και απο το αν καποιος περναει απο μπροστα. Οτι και να βαλει λογικα θα εχει προβληματα... Το καλυτερο ειναι να βαλεις κανονικη κεραια...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

οι κεραίες εσωτερικού χώρου είναι ενεργές ήδη και δε χρειάζονται κάποιον επιπλέον ενισχυτή. Εσύ δεν έχεις πρόβλημα με το σήμα από ότι ανέφερες πιο πριν.

αν μπορείς να δανειστείς ένα δεύτερο αποκωδικοποιητή μπορείς να δεις τι διαφορετικό θα έχεις. αν συνεχίζει, τότε η αντικατάσταση κεραίας και η εγκατάσταση μίας εξωτερικής νομίζω ότι είναι μονόδρομος.

ειναι ενσωματομενος στην τηλεοραση.συν οτι εχει ενισχυτη η τηλεοραση η ιδια απο οτι λεει στο μενου.με βλεπω για εξωτερικη απο την πολυκατοικια

H αποψη μου γαι το δημοσιευμα στο Troktiko που δεν ανεβασε ποτε..

Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2010

"Παράνομη είναι η Digea-Ψηφιακός Πάροχος ΑΕ και παρολαυτα το κράτος και ειδικά η ΕΕΤΤ δεν παρεμβαίνει να σταματήσει αυτή την παρανομία! "

"Κανένα κανάλι δεν έχει άδεια ψηφιακής εκπομπής και παρολαυτα για άλλη μια φορά παρανομούν χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε Κανένα και εκπέμπουν απο τα 2 σημεία ήδη ψηφιακά!

Άλλο ένα τετελεσμένο γεγονός πάει να γίνει καθεστώς και η κυβέρνηση αγρόν αγοράζει και ξεπουλά τα πάντα στους ...

καναλάρχες χωρίς αίσχος!

Επιτέλους πότε θα ενεργοποιηθεί η ΕΕΤΤ και θα σφραγίσει ΑΜΕΣΑ τις παράνομες εγκαταστάσεις σε όλη την Ελλάδα μέχρι να δώσει το κράτος τις νόμιμες άδειες εκει που θα κατοχυρωθούν?

Πως ξέρουν τα κανάλια και προεξοφλούν οτι θα λάβουν άδεια για ψηφιακή εκπομπή και ανοίγουν για άλλη μια φορά πειρατικά στην ψηφιακή ζώνη?

Κύριε Παπανδρέου θα κάνετε κάτι για αυτό η ξεπουληθήκατε και εσείς στους καναλάρχες?"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ

Είναι τουλάχιστον ανήθικο να χρησιμοποιείται το βήμα των blogs για να λέγονται κίτρινες ανακρίβειες με στόχο πιθανότατα εξυπηρέτηση των μικροσυμφερόντων του καθενός. Και ακόμα χειρότερο να καλούν και τις αρχές να λάβουν μέτρα ακόμη και τον ίδιο τον Πρωθυπουργό στο όνομα του ανώνυμου πολίτη που πρέπει να προστατευθεί από τις αυθαιρεσίες κάποιων.

Προς ενημέρωση του ασχέτου που ενίσταται για την ψηφιακή τηλεόραση τα ιδιωτικά κανάλια εκ του νόμου 3592/07 σε συνδυασμό με την ΚΥΑ 21161/08 που περιγράφει την μετάβαση εκπέμπουν ψηφιακά ήδη καθυστερημένα μια και η ημερομηνία έναρξης της μετάβασης είναι ο Νοέμβριος του 2008! Αντί να διαμαρτύρεται ο «αφυπνισμένος πολίτης» για το γεγονός ότι η πολιτεία έχει αφήσει τους Έλληνες ανενημέρωτους γι’ αυτήν την υποχρέωση που έχει με βάση την παγκόσμια διαδικασία της μετάβασης, και για την ΕΡΤ η οποία αντί να τραβάει το κάρο της μετάβασης κοιμάται τον ύπνο του δικαίου και μεγαλοπιάνεται τελευταία με όνειρα θερινής νύχτας περί καναλιών υψηλής ευκρίνειας (αλήθεια ποιος θα τα πληρώσει;) ας καταλάβει ότι σε περιόδους κρίσης κάποιοι προσπαθούν να πάνε την Ελλάδα μπροστά ώστε να πάψει να είναι πάντα ο ανάπηρος και απροσάρμοστος εταίρος της ένωσης!

Καλή η ελευθερία της έκφρασης των blogs αλλά και λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει, γιατί θα διαβάζουν και πολίτες.

Να πάτε να ρωτήσετε αυτούς που σήμερα δεν βλέπουν τηλεόραση γιατί δεν μπορούν να πιάσουν τα κανάλια και πληρώνουν 60 ΕΥΡΩ το μήνα στην NOVA νταβατζιλίκι για κάτι που είναι ελεύθερο να δείτε ποιος περιμένει την ψηφιακή στην Ελλάδα.

Λίγη σοβαρότητα επιτέλους!

Γεια σας ρε παιδιά!

Έχω μια απορία και δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί στις προηγούμενες 36 σελίδες...

Μένω Βούλα, κάνω αυτόματο ψάξιμο στο DVB και τα βρίσκει όλα αλλά, έχω ήχο δεν έχω εικόνα...

πρέπει να ρυθμίσω κάτι; η απλά ακόμα η περιοχή έχει πρόβλημα;

Ευχαριστώ!

PS: Panasonic TH-50PX8E μήπως υποστηρίζει μόνο Mpeg 2;

Γεια σας ρε παιδιά!

Έχω μια απορία και δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί στις προηγούμενες 36 σελίδες...

Μένω Βούλα, κάνω αυτόματο ψάξιμο στο DVB και τα βρίσκει όλα αλλά, έχω ήχο δεν έχω εικόνα...

πρέπει να ρυθμίσω κάτι; η απλά ακόμα η περιοχή έχει πρόβλημα;

Ευχαριστώ!

PS: Panasonic TH-50PX8E μήπως υποστηρίζει μόνο Mpeg 2;

το βρήκες...

http://www.ciao.co.uk/Productinformation/Panasonic_TH_50PX8E__6902671

Πάντως εγώ που είμαι νέος στο forum, δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται με την DIGEA. Μένω στον Χολαργό και δεν έχω καμμία αλλαγή στα προγρα΄μματα που παρακολουθώ στην τηλεόραση. Απο την άλλη ακούω για προβλήματα με αποκωδικοποιητές , τηλεοράσεις κ.α. Τι γίνεται με την DIGEA. Μπήκα στο site της και κατάλαβα ότι η περιοχή μου δεν καλύπτεται πλήρως σε πρώτη φάση. Απο την άλλη η τηλεορασή μου που υποστηρίζει MPEG 4 δεν παίζει τα ψηφιακά της DIGEA. Μπορεί να τα παίξει ή όχι. Υπάρχει κάποιος να με διαφωτίσει. Μπήκα στο site της DIGEA και ενώ είναι αρκετά ενημερωτικό δεν έχω ξεκαθαρίσει ακόμα τι να κάνω ? Υπάρχει κάποια άλλη πληροφορία ?

Σε μια samsung b7000 που έχω στο σαλόνι όλα καλά. Βέβαια επειδή και πριν τα αναλογικά έπιαναν τζάμι η διαφορά δεν είναι τεράστια. Πάντως επειδή έχω και μια sony lcd με mpeg2 θα ήθελα ένα αποκωδικοποιητή που να είναι και media player ταυτόχρονα και να έχει και σύνδεση hdmi.

Αυτός έχει σύνδεση hdmi? Mkv παίζει?

Υ.Γ. Εκείνος ο... χορός (xoro) που είχε το e-shop τι έγινε? Ψώφησε? Στο site τους λέει εξαντλημένο πριν 2-3 ημέρες που το κοίταξα. Δεν θα τα ξαναφέρουν? Ξέρει κάποιος?

hdmi έχει, αρχεία όμως mkv δεν υποστηρίζει

Πάντως εγώ που είμαι νέος στο forum, δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται με την DIGEA. Μένω στον Χολαργό και δεν έχω καμμία αλλαγή στα προγρα΄μματα που παρακολουθώ στην τηλεόραση. Απο την άλλη ακούω για προβλήματα με αποκωδικοποιητές , τηλεοράσεις κ.α. Τι γίνεται με την DIGEA. Μπήκα στο site της και κατάλαβα ότι η περιοχή μου δεν καλύπτεται πλήρως σε πρώτη φάση. Απο την άλλη η τηλεορασή μου που υποστηρίζει MPEG 4 δεν παίζει τα ψηφιακά της DIGEA. Μπορεί να τα παίξει ή όχι. Υπάρχει κάποιος να με διαφωτίσει. Μπήκα στο site της DIGEA και ενώ είναι αρκετά ενημερωτικό δεν έχω ξεκαθαρίσει ακόμα τι να κάνω ? Υπάρχει κάποια άλλη πληροφορία ?

όταν βγήκε ο τζιτζιφιόγκος εκπρόσωπος της Digea στα κανάλια είπε ότι, ότι δε παίζει εικόνα αλλά αναπαράγει ήχο είναι Mpeg-2 και όχι Mpeg-4.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...