Προς το περιεχόμενο

Digea: Ξεκινάει η επίγεια ψηφιακή τηλεόραση στην Αττική

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι ενώ η πόλη που μένω καλύπτεται από το ψηφιακό σήμα με βάση το χάρτη digea δεν μπορώ να πιάσω κανένα κανάλι με την κάρτα τηλεόρασης που έχω στο laptop. Αξίζει να σημειωθεί οτι σε άλλη περιοχή(Γέρακας) έχω πιάσει τα ψηφιακά της digea με τον ίδιο δέκτη.

Είναι πιθανό να συμβαίνει αυτό δηλαδή να μην έχει έρθει το σήμα στην Αρτέμιδα(Λούτσα) ενώ φαίνεται να καλύπτεται πλήρως στο χάρτη;;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 409
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι ενώ η πόλη που μένω καλύπτεται από το ψηφιακό σήμα με βάση το χάρτη digea δεν μπορώ να πιάσω κανένα κανάλι με την κάρτα τηλεόρασης που έχω στο laptop. Αξίζει να σημειωθεί οτι σε άλλη περιοχή(Γέρακας) έχω πιάσει τα ψηφιακά της digea με τον ίδιο δέκτη.

Είναι πιθανό να συμβαίνει αυτό δηλαδή να μην έχει έρθει το σήμα στην Αρτέμιδα(Λούτσα) ενώ φαίνεται να καλύπτεται πλήρως στο χάρτη;;

Προφανώς, το σήμα στην Λούτσα είναι πιο αδύνατο απ' οτι στον Γέρακα (εκπομπή απο Υμμητό) αλλά δεν δικαιολογείται ώστε να μην έχεις καθόλου λήψη. Μήπως είσαι πίσω απο κάποιο λοφάκι;

Η κεραία σου βλέπει Υμμητό; Φαντάζομαι να συνδέεις κεραία στο laptop ε ;

Ακριβωωως! πχ σε λίγες μέρες ξεκινά ο γαύρος τους αγώνες για το uefa. ΠΑΝΤΑ ομως ακούω τους γείτονες να φωνάζουν γκολ. ε θα ξενερώνω όταν θα τους ακούω να ουρλιάζουν. :P αλλά όπως είπε κ ο παραπάνω, δεν είναι μόνο στο ποδόσφαιρο. είναι κ στα άλλα προγράμματα που τρως ξενέρα όταν ακούς τα ίδια από την αναλογική τηλεόραση στο μέσα δωμάτιο. αντε να κοψουν γρήγορα τις αναλογικες μεταδόσεις λοιπόν να γλυτώσουμε! χιχιχι! πάλι καλα που δεν μένω κοντά στο καραισκάκη να ακούω και ζωντανά το γκολ όταν μπαίνει! ;P

Μη πας τόσο ψηλά....

Σε αποκωδικοποιητή crystal audio hd που δοκίμασα άψογο media play...

Και έγγραφη και υποστήριξη fat32/ntfs

Ηλεκτρονική 59€

Τσιμπα το...

εχω τον ιδιο και είναι πολύ καλός παιζει και divx/xvid/avi/mpg/mp3/jpg/png/

Ακριβωωως! πχ σε λίγες μέρες ξεκινά ο γαύρος τους αγώνες για το uefa. ΠΑΝΤΑ ομως ακούω τους γείτονες να φωνάζουν γκολ. ε θα ξενερώνω όταν θα τους ακούω να ουρλιάζουν. :P αλλά όπως είπε κ ο παραπάνω, δεν είναι μόνο στο ποδόσφαιρο. είναι κ στα άλλα προγράμματα που τρως ξενέρα όταν ακούς τα ίδια από την αναλογική τηλεόραση στο μέσα δωμάτιο. αντε να κοψουν γρήγορα τις αναλογικες μεταδόσεις λοιπόν να γλυτώσουμε! χιχιχι! πάλι καλα που δεν μένω κοντά στο καραισκάκη να ακούω και ζωντανά το γκολ όταν μπαίνει! ;P

Και η ΝΟVA χανει καποια δευτερολεπτα.. Δεν ειναι θεμα αυτο... σε 1-2 χρονια αναλογικη κοβεται... οποτε...

Και η ΝΟVA χανει καποια δευτερολεπτα.. Δεν ειναι θεμα αυτο... σε 1-2 χρονια αναλογικη κοβεται... οποτε...

χρονικη διαφορα μεγαλη υπαρχει και αναμεσα στις δυο αναλογικες συχνοτητες της ΝΕΤ. (εγκυκλοπεδικα)

Παιδιά sorry αν έχει ξαναειπωθεί, αλλά είναι πολλές οι σελίδες και λόγω περιορισμένου χρόνου δεν μπορώ να διαβάσω όλο το θέμα.

Πρόσφατα αγοράσα την 40PFL5605H από τον Κωτσόβολο. Παρουσίασε κανα δύο προβληματάκια, και αφού απευθυνθήκαμε στο service της Philips, μας ενημέρωσαν ότι αλλάχθηκε το tuner.

Σήμερα πιάσαμε τα ψηφιακά κανάλια και μπορώ να πω οτί η διαφορά είναι πολύ μεγάλη, παρότι δεν είχαμε κάποιο πρόβλημα με την ποιότητα του αναλογικού σήματος!

Ωστόσο, όταν μεταβαίνω από το ένα κανάλι στο άλλο, υπάρχει μία καθυστέρηση των περίπου 5 δευτερολέπτων, μέχρι να δείξει εικόνα.

Παρουσιάζεται και σε εσάς αυτή η καθυστέρηση, ή έχει πάλι κάποιο πρόβλημα η τηλεόραση;

Παιδιά sorry αν έχει ξαναειπωθεί, αλλά είναι πολλές οι σελίδες και λόγω περιορισμένου χρόνου δεν μπορώ να διαβάσω όλο το θέμα.

Πρόσφατα αγοράσα την 40PFL5605H από τον Κωτσόβολο. Παρουσίασε κανα δύο προβληματάκια, και αφού απευθυνθήκαμε στο service της Philips, μας ενημέρωσαν ότι αλλάχθηκε το tuner.

Σήμερα πιάσαμε τα ψηφιακά κανάλια και μπορώ να πω οτί η διαφορά είναι πολύ μεγάλη, παρότι δεν είχαμε κάποιο πρόβλημα με την ποιότητα του αναλογικού σήματος!

Ωστόσο, όταν μεταβαίνω από το ένα κανάλι στο άλλο, υπάρχει μία καθυστέρηση των περίπου 5 δευτερολέπτων, μέχρι να δείξει εικόνα.

Παρουσιάζεται και σε εσάς αυτή η καθυστέρηση, ή έχει πάλι κάποιο πρόβλημα η τηλεόραση;

Nαι ειναι σε αρκετους αποκωδικοποιητες και τηλεορασεις... υποθετω κανει καποιου ειδους buffering, αλλα αυτα ειναι υποθεσεις :P

Εσείς λέτε για το lag που έχουν τα κανάλια από αναλογικό σε ψηφιακό. Εμένα που οι τηλεοράσεις πιάνουν και οι δύο ψηφιακά και η μία πάει πιο γρήγορα τι να πω; :shock:

Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο που η μία έχει ενσωματωμένο αποκωδικοποιητή ενώ η άλλη εξωτερικό... αυτό που ξέρω είναι ότι εγώ άκουσα την νικήτρια του dancing with the stars από την άλλη τηλεόραση, πριν την ανακοινώσει η Μακρυπούλια στην δικιά μου τηλεόραση! :rolleyes:

Τώρα γιατί η παλιά τηλεόραση με τον εξωτερικό αποκωδικοποιητή τρέχει πιο γρήγορα δεν ξέρω! Η κεραία είναι μία, η συχνότητα είναι μία και πιάνουμε από Αίγινα, οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να εκπέμπει αναλογικά η άλλη τηλεόραση. Η τηλεόραση που τρέχει βέβαια είναι από τις παλιές και πριν λίγο καιρό που είχε στοιχειώσει και ανέβαζε από μόνη της τον ήχο στο τέρμα, χρησιμοποίησα την μέθοδο του παππού μου (της έριξα δυο τρεις φάπες) και ήρθε στα ίσα της, οπότε μπορεί να έπαθε σοκ από το ξύλο... Τι να πω κι εγώ!

5 sec είναι παρα πολλά, άντε 1 με2 το πολύ όχι παραπάνω, πίσω ξανα στους μ.........ς

Σε μια samsung b7000 που έχω στο σαλόνι όλα καλά. Βέβαια επειδή και πριν τα αναλογικά έπιαναν τζάμι η διαφορά δεν είναι τεράστια. Πάντως επειδή έχω και μια sony lcd με mpeg2 θα ήθελα ένα αποκωδικοποιητή που να είναι και media player ταυτόχρονα και να έχει και σύνδεση hdmi.

εχω τον ιδιο και είναι πολύ καλός παιζει και divx/xvid/avi/mpg/mp3/jpg/png/
Αυτός έχει σύνδεση hdmi? Mkv παίζει?

Υ.Γ. Εκείνος ο... χορός (xoro) που είχε το e-shop τι έγινε? Ψώφησε? Στο site τους λέει εξαντλημένο πριν 2-3 ημέρες που το κοίταξα. Δεν θα τα ξαναφέρουν? Ξέρει κάποιος?

φυσιολογικό είναι. είναι καθαρά θέμα τηλεόρασης. έχουμε μία της ίδιας σειράς στην υπηρεσία.

ειναι λογικο να εχο ποιοτητα σηματος απο 70-100% και ποιοτητα ληψης 78-82% και να μου κανει πιξελς στα καναλια?περιοχη γκυζη..

μήπως κουνιέται η κεραία όταν έχει αέρα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...