fabiawrc Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 αντε να δουμε αφου ανακοινωσε hd η nova μηπως ανεβει ο ανταγωνισμος και ακολουθησουν το μαρτυρικο δρομο του hd στην Ελλαδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Όταν θα αρχίσει να κινείται το θέμα HD, θα έχουμε μπει για τα καλά στο 3D, και η γκρίνια θα συνεχίζεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Strangelove Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Αυτή η συζήτηση για HD δε νομίζω ότι έχει νόημα να συνεχίζεται. Τα κανάλια πλέον δεν διαθέτουν χρήματα ούτε για SD πρόγραμμα, πέρα από κάθε είδους reality και "talent" shows όπου μπορεί να πάει ο κάθε ατάλαντος και να εισπράξει τα 5' της δημοσιότητας που του αναλογούν. Τι να το κάνουμε αν εκπέμπουν σε 1080i και το πρόγραμμα αποτελείται από επαναλήψεις σειρών 10ετίας που είναι γυρισμένες σε 4:3 και ανάλυση χαμηλότερη και από SD; Όσο για τη Nova, το HD πρόγραμμα θα είναι περιορισμένο σε 3 κανάλια με επιλεγμένες ταινίες (ίσως και κάποιες σειρές) και μερικούς αγώνες, και βέβαια με επιπλέον χρέωση για τη συνδρομή και τον HD δέκτη. Τα υπόλοιπα κανάλια θα συνεχίσουν να εκπέμπουν στην ίδια άθλια ποιότητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nomikarios Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Ερώτηση προς όλους όσοι δεν έχουν τηλεόραση με mpeg-4 aποκωδικοποιητή: χρησιμοποίησε κανείς media player με δέκτη mpeg-4 για να δει τα κανάλια της digea; Προσανατολίζομαι στο να αγοράσω ένα τέτοιο μηχάνημα, ώστε να μπορώ να το εκμεταλλευτώ και σαν media player, δηλαδή μ' ένα σμπάρο δυο τρυγόνια! Ή μήπως είναι υπερβολικές οι προσδοκίες μου; Ενδεικτικά μια τέτοια συσκευή: http://www.skroutz.gr/s/258583/NECO-HD-Box.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
underground21 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Ρε παιδιά γιατί το ψηφιακό σήμα έχει καθυστέρηση 3-4 δευτερολέπτων από την αναλογική?Παρατηρείστε το... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Αυτή η συζήτηση για HD δε νομίζω ότι έχει νόημα να συνεχίζεται. Τα κανάλια πλέον δεν διαθέτουν χρήματα ούτε για SD πρόγραμμα, πέρα από κάθε είδους reality και "talent" shows όπου μπορεί να πάει ο κάθε ατάλαντος και να εισπράξει τα 5' της δημοσιότητας που του αναλογούν. Τι να το κάνουμε αν εκπέμπουν σε 1080i και το πρόγραμμα αποτελείται από επαναλήψεις σειρών 10ετίας που είναι γυρισμένες σε 4:3 και ανάλυση χαμηλότερη και από SD;Όσο για τη Nova, το HD πρόγραμμα θα είναι περιορισμένο σε 3 κανάλια με επιλεγμένες ταινίες (ίσως και κάποιες σειρές) και μερικούς αγώνες, και βέβαια με επιπλέον χρέωση για τη συνδρομή και τον HD δέκτη. Τα υπόλοιπα κανάλια θα συνεχίσουν να εκπέμπουν στην ίδια άθλια ποιότητα. Ιδου το πραγματικο προβλημα! Συμφωνω απολυτα. Ρε παιδιά γιατί το ψηφιακό σήμα έχει καθυστέρηση 3-4 δευτερολέπτων από την αναλογική?Παρατηρείστε το... Ιδου και ενα εντελως δευτερευον "προβλημα"... Συμφωνω και παλι, αλλα γιατι σε ενδιαφερει τοσο πολυ αυτο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bnvdarklord Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Εμενα κολλάει καμια φορα... :\ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kallair Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Ιδου και ενα εντελως δευτερευον "προβλημα"... Συμφωνω και παλι, αλλα γιατι σε ενδιαφερει τοσο πολυ αυτο; γτ προφανώς σε μια μετάδοση αγώνα θα ακούς την tv του διπλανού κ τις φωνές τους κ θα καταλαβαίνεις αν έχει μπει γκολ ή οχι.. μεγάλη ξενέρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Ρε παιδιά γιατί το ψηφιακό σήμα έχει καθυστέρηση 3-4 δευτερολέπτων από την αναλογική?Παρατηρείστε το... Με εξωτερικό αποκωδικοποιητή ή της τηλεόρασης; Στη Samsung που έχω, έχω παρατηρήσει lag στο αναλογικό σήμα. Με το ψηφιακό δεν έχω ασχοληθεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
N0sferatus Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Ερώτηση προς όλους όσοι δεν έχουν τηλεόραση με mpeg-4 aποκωδικοποιητή: χρησιμοποίησε κανείς media player με δέκτη mpeg-4 για να δει τα κανάλια της digea; Προσανατολίζομαι στο να αγοράσω ένα τέτοιο μηχάνημα' date=' ώστε να μπορώ να το εκμεταλλευτώ και σαν media player, δηλαδή μ' ένα σμπάρο δυο τρυγόνια! Ή μήπως είναι υπερβολικές οι προσδοκίες μου; Ενδεικτικά μια τέτοια συσκευή: http://www.skroutz.gr/s/258583/NECO-HD-Box.html[/quote'] Μη πας τόσο ψηλά.... Σε αποκωδικοποιητή crystal audio hd που δοκίμασα άψογο media play... Και έγγραφη και υποστήριξη fat32/ntfs Ηλεκτρονική 59€ Τσιμπα το... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 γτ προφανώς σε μια μετάδοση αγώνα θα ακούς την tv του διπλανού κ τις φωνές τους κ θα καταλαβαίνεις αν έχει μπει γκολ ή οχι.. μεγάλη ξενέρα. Ρε παιδια, μενω καπου διαστημικα απομονωμενα; Εγω γιατι ποτε δεν ακουω γειτονες να ουρλιαζουν; Και στο κατω κατω, το μουντιαλ ετσι κι αλλιως στο αναλογικο θα το δεις... Εαν υπαρχει τοσο μεγαλο προβλημα πια, ε μονο τους αγωνες βλεπε τους στο αναλογικο μεχρι να καταργηθουν τελειως... PS: Κι εγω παρατηρω lag στο ενσωματωμενο στη τηλεοραση ψηφιακο γυρω στα 3 δευτερολεπτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Da Vinci Codec Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Να σας ρωτήσω κάτι; Μένω Καλλιθέα και μέχρι πριν τον λανσάρισμα της Digea έπιανα κανονικά το CNN, μετά όμως χάθηκε. Κατάλαβα ότι τη συχνότητα του την κατέλαβε το ένα πακέτο των ψηφιακών. Υπάρχει περίπτωση να έχει πάει το CNN σε κάποια άλλη συχνότητα; Στην αναζήτηση πάντως δε βλέπω κάτι. Επίσης, διάβασα πολλούς που λένε ότι πιάνουν Euronews από Υμηττό, εγώ γιατί δεν το πιάνω; Στα κανάλια που λαμβάνω (εθνικής εμβέλειας και τοπικά) έχω πολύ καλό σήμα πάντως. Δεν ξέρει κάποιος να μου πει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whitesnake Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Καλημέρα, Μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; Έχω μια Samsung μοντελο LE26S86BD της οποίας έχω τοποθετήσει το καρτακι της Neotion free to Air pocket στο pcmcia slot. Η αποκωδικοποίηση γίνεται μια χαρά στα ψηφιακά αλλά τα προβλήματα αρχίζουν όταν σταματήσω για λίγο να δω ένα κανάλι. Όσο κάνω ζάπινγκ τα κανάλια παίζουν κανονικά. Μόλις δω για 5-10 λεπτά ένα κανάλι και μετά αλλάξω κανάλι δεν δείχνει τίποτα και ακούγεται μόνο φωνή. Αν την σβήσω και την ανοίξω, παίζουν όλα κανονικά μέχρι πάλι να κάτσω κάμποση ώρα σε ένα κανάλι. Αυτό το κάνει μόνο για τα mpeg4. To software που φοράει η συγκεκριμένη είναι το T-BDXPDEU00-1013 το οποίο είναι φορτωμένο από το 2007 που την είχα αγοράσει. Το όλο σκηνικό με κάνει να σκέφτομαι ότι θέλει upgrade αλλά το πρόβλημα είναι ότι η συγκεκριμένη δεν έχει usb memory slot. Θα πρέπει δηλαδή να συνδεθεί κάποιος με pc. Πήρα τον Φουρλή και μου έδωσε το τηλ του αξουσιοδοτημένου στα νοτια προάστεια. Αυτοί μου άρχισαν κάτι κουλά ότι δεν ταιριάζει η κάρτα κτλ. Τους είπα ότι αν δεν ταίριαζε η κάρτα δεν θα τα έπαιζε καθόλου.Εξάλλου το μοντέλο της τηλεόρασης είναι στα συμβατά μοντέλα σύμφωνα με την Neotion. Εκεί δεν είχαν τι να πουν και μου είπαν να την πάω από κει. Τους ρώτησα γιατί δεν στελνουν έναν τεχνικό να κάνει ένα software upgrade από το σπίτι και μου απάντησαν ότι για 26άρες δεν πάνε, τις πάει ο πελάτης. Παιδιά ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ SAMSUNG. Φίλε έχεις την ίδια που έχει και η μητέρα μου αν θυμάμαι καλά. Τα ίδια μου έκανε και μένα με την κάρτα, αλλά παρατήρησα ότι το κάνει μόνο αν πας σε mpeg2 κανάλι όπως το cine+ και μετά γυρίσεις πίσω σε mpeg4. Σε καμία άλλη περίπτωση δεν το κάνει, ούτε από μετάβαση analog/digital. Οπότε αυτό που έκανα είναι να ρυθμίσω στη λίστα με τα αγαπημένα να έχει μόνο τα Digea κανάλια και έβαλα σαν ενεργή αυτή τη λίστα (αν δεις στο dtv menu θα καταλάβεις τι εννοώ). Οπότε και τώρα δεν ξεχνιέται η μητέρα μου ώστε να πάει στα mpeg2, τα οποία χρησιμοποιεί μόνο αν έχει κάτι συγκεκριμένο να δει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dazeman Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Ρε παιδια, μενω καπου διαστημικα απομονωμενα;Εγω γιατι ποτε δεν ακουω γειτονες να ουρλιαζουν; ... Μα γιατί μένεις στα Βριλήσια ! Στου Γκύζη να δείς τι γίνεται :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
underground21 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 γτ προφανώς σε μια μετάδοση αγώνα θα ακούς την tv του διπλανού κ τις φωνές τους κ θα καταλαβαίνεις αν έχει μπει γκολ ή οχι.. μεγάλη ξενέρα. Ακριβώς και βασικά δεν το παρατήρησα με τους αγώνες του Μουντιάλ διότι ως γνωστόν μεταδίδονται αναλογικά ακόμη αλλά χθές βράδυ που έβλεπα το ΟΛΑ πχ και απο το δωμάτιο μου με tv με ενσωματωμένο φηφιακό δέκτη άκουγα 4 δεύτερα πιο πρίν τα πάντα από το διπλανό δωμάτιο της μάνας μου... Και δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο υπάρχει το lag..Στην τελική το ανάποδο θα έπρεπε να συμβαίνει! Επίσης δεν ξέρω για εσάς αλλά σε εμένα χθες βράδυ που το συνέβη για πρώτη φορά υπήρξαν αρκετές στιγμές που για 1 δευτερόλεπτο δεν είχα σήμα καθόλου,μένω Καλλιθέα και ποτέ δεν είχα πρόβλημα με την αναλογική... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα