Προς το περιεχόμενο

Digea: Ξεκινάει η επίγεια ψηφιακή τηλεόραση στην Αττική

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλα που το μουντιαλ ειναι σε αναλογικο... για φαντασου, να πανηγυριζει ο αλλος με το ψηφιακο χωρις να εχει δει το γκολ ακομα...ή πριν εκτελεστει το πεναλτι να ακους πανυγηρισμους ή κραξιμο απο τον διπλα... το απολυτο ξενερωμα.

Ερωτηση: Kαρτα ή αποκωδικοποιητης? Τι ειναι καλυτερο?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 409
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Καλημέρα,

Μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; Έχω μια Samsung μοντελο LE26S86BD της οποίας έχω τοποθετήσει το καρτακι της Neotion free to Air pocket στο pcmcia slot. Η αποκωδικοποίηση γίνεται μια χαρά στα ψηφιακά αλλά τα προβλήματα αρχίζουν όταν σταματήσω για λίγο να δω ένα κανάλι. Όσο κάνω ζάπινγκ τα κανάλια παίζουν κανονικά. Μόλις δω για 5-10 λεπτά ένα κανάλι και μετά αλλάξω κανάλι δεν δείχνει τίποτα και ακούγεται μόνο φωνή. Αν την σβήσω και την ανοίξω, παίζουν όλα κανονικά μέχρι πάλι να κάτσω κάμποση ώρα σε ένα κανάλι. Αυτό το κάνει μόνο για τα mpeg4.

To software που φοράει η συγκεκριμένη είναι το T-BDXPDEU00-1013 το οποίο είναι φορτωμένο από το 2007 που την είχα αγοράσει. Το όλο σκηνικό με κάνει να σκέφτομαι ότι θέλει upgrade αλλά το πρόβλημα είναι ότι η συγκεκριμένη δεν έχει usb memory slot. Θα πρέπει δηλαδή να συνδεθεί κάποιος με pc.

Πήρα τον Φουρλή και μου έδωσε το τηλ του αξουσιοδοτημένου στα νοτια προάστεια. Αυτοί μου άρχισαν κάτι κουλά ότι δεν ταιριάζει η κάρτα κτλ. Τους είπα ότι αν δεν ταίριαζε η κάρτα δεν θα τα έπαιζε καθόλου.Εξάλλου το μοντέλο της τηλεόρασης είναι στα συμβατά μοντέλα σύμφωνα με την Neotion. Εκεί δεν είχαν τι να πουν και μου είπαν να την πάω από κει. Τους ρώτησα γιατί δεν στελνουν έναν τεχνικό να κάνει ένα software upgrade από το σπίτι και μου απάντησαν ότι για 26άρες δεν πάνε, τις πάει ο πελάτης.

Παιδιά ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ SAMSUNG.

Τελικα ειμαι πολυ περηφανος για τον ευατο μου!!Τα καταφεραααααααααααααααααααα λεμε...Κ τι εικονα!!ποτε δεν ειχαμε τετοια εικονα ποτε ομως!!!

Καταφερα λοιπον να πιασω ψηφιακη τηλεοραση στο σαλονι χρησιμοποιωντας μια παλια σκονισμενη κεραια ενα παλιο σιδερο ειλικριναααααα...φυσικα καθε 10-15 δευτερολεπτα κολαει και δεν πιανει το mega ουτε για πλακα!!Ηδη λοιπον παρειγειλλα μια κεραια ψηφιακου δεκτη πολυ jet κ ελπιζω οτι εφοσον με ενα παλιοσιδερο καταφερα να πιασω σημα τοτε με αυτο που περιμενω λογικα θα πιασω ολα τα καναλια!!!

Να ρωτησω κατι...Για το mega εχει κι αλλος προβλημα??

Παντως παιδια αξιζει κ παρα αξιζει διοτι εμεις στο αναλογικο ειχαμε ΧΑΛΙΑ εικονα κ ηχο.Μιλαμε μερικα χωρις χρωμα μερικα χωρις ηχο μερικα κανανε ενα βουητο!!Χρονια ειχα να δω τηλεοραση στο σαλονι μου!!!Ολο στο laptop εβλεπα τηλεοραση!!!Nιωθω πολυ αρχηγοπουλο!!Συνιστω σε ολους οσους εχουν προβλημα με το αναλογικο ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να παρουν αποκωδικοποιητη!!!

Τα κρατικά γιατί δεν μπήκαν στο 'πακέτο' ξέρει κανείς; Προβλέπεται στο μέλλον να γίνουν ψηφιακά και αυτά ή μπα;

Τα κρατικά δεν μπήκαν καθαρά για κερδοσκοπικούς λόγους.

Αποστολή από iPod touch με το Insomnia.app

παιδια, επειδη πεδευτηκα για αρκετη ωρα μεχρι να το βρω. Καποιες Samsung, πρεπει να πατε στο ψυφιακο καναλη 47 + 48 και να κανετε search εκει για ψυφιακα καναλια. Αν κανετε automatic search και δεν βρει ψυφιακα καναλια, τοτε πρεπει να κανετε αυτο που σας λεο. Manual Search ....channel 46 Search ...θα σας βρει 4 καναλια. Και μετα στο 47 θα βρει αλλα 4.

Ετσι το εκανα να δουλεψει.

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

O διευθύνων σύμβουλος της DIGEA μίλησε πριν λίγο στο mega και είπε από Σεπτέμβριο θα γίνουν ψηφιακά και αυτά της ΕΡΤ (δεν το είπε επίσημα ότι θα γίνουν τότε αλλά τότε θα ξεκινήσουν) και αργότερα θα γίνουν και HD!

Επεξ/σία από Επισκέπτης

O διευθύνων σύμβουλος της DIGEA μίλησε πριν λίγο στο mega και είπε από Σεπτέμβριο θα γίνουν ψηφιακά και αυτά της ΕΡΤ (δεν το είπε επίσημα ότι θα γίνουν τότε αλλά τότε θα ξεκινήσουν) και αργότερα θα γίνουν και HD!

Δηλ. πόσο αργότερα ; :lol: :lol:

Επισκέπτης
μέχρι το 2015 θα έχουν γίνει :P

έχουμε δεσμευθεί μέχρι το 2012 να γίνουν ψηφιακά σε όλη την Ελλάδα για HD κάπου εκεί το κόβω και εγώ :lol:

Η πολλή τελειότητα θα μας φάει

Τώρα μπορείτε να βλέπετε όλα τα κανάλια (εκτός των κρατικών) χωρίς χιόνια

βέβαια οι άνθρωποι παραμένουν κοντόχοντροι και το ποδόσφαιρο παίζεται με μπάλα του ράγκμπι

Οι ταινίες θα φαίνονται κι αυτές χωρίς χιόνια αλλά θα λείπει το 1/4 της εικόνας για να μπορούν να βλέπουν ωραία οι γέροι σε κάποιο χωριό στην 14αρα τιβι τους

Κατά τα άλλα τρέχτε να πάρετε 3d τηλεοράσεις

παιδια ερωτηση.

εχω μια samsung τηλεοραση με ψηφιακο δεκτη.

ομως ολα τα καναλια τα βλεπω με την ενδειξη ATV(analog tv). δε ξερω πως μπορω να τα δω ψηφιακα. καμια ιδεα? μηπως πρεπει να ξαναπερασω τα καναλια?

Καλησπέρα σε όλους,

έχω μια sony 32w4000. Πήρα στη Sony και μου είπαν ότι υ ποστηρίζει Mpeg-4 digea. όμως όσες φορές και αν έχω κάνει scan δεν έχει κατεβάσει κάτι εκτός από τα 4 παλιά.

Να σας ρωτήσω κάτι; Μένω Καλλιθέα και μέχρι πριν τον λανσάρισμα της Digea έπιανα κανονικά το CNN, μετά όμως χάθηκε. Κατάλαβα ότι τη συχνότητα του την κατέλαβε το ένα πακέτο των ψηφιακών. Υπάρχει περίπτωση να έχει πάει το CNN σε κάποια άλλη συχνότητα; Στην αναζήτηση πάντως δε βλέπω κάτι. Επίσης, διάβασα πολλούς που λένε ότι πιάνουν Euronews από Υμηττό, εγώ γιατί δεν το πιάνω; Στα κανάλια που λαμβάνω (εθνικής εμβέλειας και τοπικά) έχω πολύ καλό σήμα πάντως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...