Προς το περιεχόμενο

Digea: Ξεκινάει η επίγεια ψηφιακή τηλεόραση στην Αττική

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ρε παιδιά εγώ μένω ανάβυσσο, μέχρι πρότεινως είχα στραμμένη την κεραία πρός το κέντρο της αναβύσσου και έπιανε μια χαρά. Απο τις 18 Ιούνη και μετά δε πιάνει τα κανάλια της DIGEA, στην ανάβυσσο πέρνω ψηφιακό μόνο απο Αίγινα? Κανα κόλπο ώστε να ξέρω ότι η κεραία μου βλέπει Αίγινα? Γτ πλέον δε μπορώ να κάνω το κλασσικό... γυρνάω την κεραία και έχω καποιον να βλέπει τηλεόραση και να μου λέει ποτε πιάνει καλα.

μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον δέκτη σου σαν πεδιόμετρο;

Δηλαδή να βλέπεις ποσότητα και ποιότητα λήψης και κάποιος να ρυθμίζει αργά την κεραία;

Ίσως έτσι πετύχεις κανα λοβό και δεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 409
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Μενω στο Καματερο (Δυτικα Προαστια , Πετρουπολη , Αγιοι Αναργυροι και τα σχετικα) . Προπερσυ αγορασαμε μια 40'' η 42'' δε θυμαμαι :P Samsung series 6 (κοντα στα 1800ευρω) η οποια ελεγε οτι εχει ενσωματωμενο αποκωδικοποιητη . δε μπορω ομως να καταλαβω τι παιζει με την τηλεοραση.

δε βλεπω καποια διαφορα στην εικονα , αυτο το πιξελαρισμα που ειχε το εχει ακομα και την σχετικη θολοτητα στην εικονα . επιπλεον δε ξερω αν τα καναλια ειναι ΟΚ και πιανουν το ψηφιακο σημα η αν πρεπει να τα ρυθμισω εγω ξανα με νεες συχνοτητες .

στο τηλεχειριστηριο της τηλεορασης υπαρχει ενα κουμπι που λεει DVBT , το οποιο οταν το παταω μου λεει δεν υπαρχει σημα και αυτο σε οποιοδηποτε καναλι και αν δοκιμασα . οποτε τον ηπια τον χυμο ?

επιπλεον δε ξερω αν ηταν και πριν ετσι αλλα ο alpha και το skai δεν παιζουν σε ολη την εκταση της οθονης αλλα ειτε πανω κατω ειτε δεξια αριστερα εχουν μαυρες λουριδες . ο ant1 , το mega , το star ειναι full screen να το πω ετσι ? αυτο σημαινει οτι αλλαξε τιποτα στην τηλεοραση μου ?

λοιπον τι παιζει απο ολα αυτα που σας περιγραφω ? ειμαι ΟΚ και πιανω κανονικα τα καναλια η πρεπει να κανω τιποτα ρυθμισεις και στην χειροτερη να αγορασω mpg4 ?

Μενω στο Καματερο (Δυτικα Προαστια , Πετρουπολη , Αγιοι Αναργυροι και τα σχετικα) . Προπερσυ αγορασαμε μια 40'' η 42'' δε θυμαμαι :P Samsung series 6 (κοντα στα 1800ευρω) η οποια ελεγε οτι εχει ενσωματωμενο αποκωδικοποιητη . δε μπορω ομως να καταλαβω τι παιζει με την τηλεοραση.

δε βλεπω καποια διαφορα στην εικονα , αυτο το πιξελαρισμα που ειχε το εχει ακομα και την σχετικη θολοτητα στην εικονα . επιπλεον δε ξερω αν τα καναλια ειναι ΟΚ και πιανουν το ψηφιακο σημα η αν πρεπει να τα ρυθμισω εγω ξανα με νεες συχνοτητες .

στο τηλεχειριστηριο της τηλεορασης υπαρχει ενα κουμπι που λεει DVBT , το οποιο οταν το παταω μου λεει δεν υπαρχει σημα και αυτο σε οποιοδηποτε καναλι και αν δοκιμασα . οποτε τον ηπια τον χυμο ?

επιπλεον δε ξερω αν ηταν και πριν ετσι αλλα ο alpha και το skai δεν παιζουν σε ολη την εκταση της οθονης αλλα ειτε πανω κατω ειτε δεξια αριστερα εχουν μαυρες λουριδες . ο ant1 , το mega , το star ειναι full screen να το πω ετσι ? αυτο σημαινει οτι αλλαξε τιποτα στην τηλεοραση μου ?

λοιπον τι παιζει απο ολα αυτα που σας περιγραφω ? ειμαι ΟΚ και πιανω κανονικα τα καναλια η πρεπει να κανω τιποτα ρυθμισεις και στην χειροτερη να αγορασω mpg4 ?

για αρχη το γυρνας σε ψηγιακο και κανεις search για καναλια...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εννοεις δηλαδη να πατησω το κουμπι DVBT και να παω στο menu και να κανω αναζητηση καναλιων ? παω να δοκιμασω και ερχομαι !!! :P

λοιπον φιλε το εκανες . το RIK , το SPORT+ , CINE και το αλλο που δε θυμαμαι πως το λενε τα πιανει .

τα κανονικα καναλια (ant1,mega,star,skai,alpha κτλ) εχουν ηχο και βγαζει μηνυμα δεν υπαρχει HD σημα . αρα λοιπον εχω mpeg2 και θελω αποκωδικοποιητη . σωστα ? τσαμπα τα 1800 ευρω δηλαδη που εκανε πριν 2 χρονια

Επεξ/σία από dimitris2006

Καλα το τσαμπα ειναι σχετικο... Αν εχει καλη ποιοτητα εικονας το τελευταιο που σε νοιαζει ειναι το mpeg4. Με 50 ευρω περνεις HD αποκωδικοποιητη με HDMI και εισαι μια χαρα... Δεν ειναι και τοσο τραγικη η τιμη...

• Super Moderators
Προβλέπεται στο μέλλον να γίνουν ψηφιακά και αυτά ή μπα;

ο διευθύνων σύμβουλος της DIGEA είπε ότι φήμες λένε για Σεπτέμβριο-Οκτώβριο

Ρε παιδιά δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ξανά. Αλλά έχω παρατηρήσει κάτι. Σε μία τηλεόραση στο σπίτι έχω τα αναλογικά, σε μια άλλη την προγραμμάτισα ξανά και παίζει ψηφιακά. Αυτή μου δείχνει αναλογικά πάει καμιά 10αριά δευτερόλεπτα πιο μπροστά από την άλλη με τα ψηφιακά. Συμβαίνει και σε άλλους;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Ρε παιδιά δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ξανά. Αλλά έχω παρατηρήσει κάτι. Σε μία τηλεόραση στο σπίτι έχω τα αναλογικά, σε μια άλλη την προγραμμάτισα ξανά και παίζει ψηφιακά. Αυτή μου δείχνει αναλογικά πάει καμιά 10αριά δευτερόλεπτα πιο μπροστά από την άλλη με τα ψηφιακά. Συμβαίνει και σε άλλους;;

φυσιολογικό είναι όπως και στο δορυφορικό όπως και καθυστέρηση έχει η Θεσ/νίκη σε σχέση με την Αθήνα στην μετάδοση των καναλιών. Αν μιλήσεις με κάποιον στο τηλέφωνο και είναι σε άλλη πόλη και δείτε το ίδιο κανάλι θα το ακούσεις πολύ άνετα.

τι ποσοστό ποιότητας έχετε λήψη σε κάθε συχνότητα;

Επεξ/σία από dimitris2006

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...