tacuma Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 οι τηλεοράσεις σας προφανως εχουν ψηφιακό με mpeg2, ενώ για digea θες mpeg4 κωδικοποιηση. edit: το βρήκες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexioualexios Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 για να πω και εγώ του στραβού το δίκιο και για να κλείσω το οφ τοπικ και να γυρίσουμε σε αυτό που πραγματικά είναι ο σκοπός του τόπικ, όντως Αλεξίου σε διακρίνει ημιμάθεια στον συγκεκριμένο τομέα και καλό θα ήταν αν δεν ξέρεις κάτι καλά, να μην εκφράζεις κάθετες απόψεις. Σοβαρά μιλάς; Όποιος υποστηρίζει κάτι διαφορετικό από την άποψη σου είναι ημιμαθής; Εμένα αν μου αρέσει το mpeg-4 και εσένα το mpeg-2 είναι καθαρά επιλογή του καθενός. Τώρα για τον άλλο τύπο ο οποίος χλεύασε χωρίς να τεκμηριώσει το γιατί ένα κείμενο, να τον/σε πληροφορήσω ότι είναι απόσπασμα από εργασία Πανεπιστημίου σε μεταπτυχιακό. και εδώ τελειώνει και το δικό μου οφ-τόπικ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dazeman Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 φαίνεται από τον ενθουσιασμό σου. Δεν είναι ενθουσιασμός, είναι ...promotion του site της υπογραφής του. Και τα καταφέρνει πολύ καλά απ' ότι φαίνεται απο τους επισκέπτες της σελίδας του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spyrid0n4s Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 (επεξεργασμένο) ρε παιδια μπορει να μου πει κανεις πως συνδεω αυτο το πραμα με την tv??? Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2010 από spyrid0n4s Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΠάρηςΓ Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Διαβασε οδηγιες χρησης.. Αλα πρωτα πες μας τι εισοδους εχει η TV σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spyrid0n4s Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 το θεμα ειναι οτι μαζι με τον αποδοικοποιητη δεν ειχε κανενα καλωδιο συνδεσης με την tv και βρηκα εγω ενα απο το video που ειναι RGA εβαλα και ενα scar που ειχα απο το ps3 αλλα δεν εχω εικονα.Η τηλεοραση εχει τα παντα ολα απο εισοδους (hdmi,......). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mspyridak Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Έχω μια PANASONIC TX-P42S10E για την οποία δεν μπορώ να βγάλω άκρη από το manual αν έχει mpeg4 ή οχι.Σύμφωνα με φόρουμ που μπήκα έχει.Από τη στιγμή που άρχισε να εκπέμπει το ψηφιακό σήμα της digea βρίσκω τα κανάλια στο ψηφιακό μενου, έχω ήχο αλλά οχι ... εικόνα.Έχω ψάξει τις ρυθμίσεις αλλά δεν γίνεται κάτι.Αν κάποιος γνωρίζει τι μπορεί να σημαίνει η ύπαρξη ήχου αλλά οχι εικόνας παρακαλώ να βοηθήσει." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euklidis Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Έχω μια PANASONIC TX-P42S10E για την οποία δεν μπορώ να βγάλω άκρη από το manual αν έχει mpeg4 ή οχι.Σύμφωνα με φόρουμ που μπήκα έχει.Από τη στιγμή που άρχισε να εκπέμπει το ψηφιακό σήμα της digea βρίσκω τα κανάλια στο ψηφιακό μενου, έχω ήχο αλλά οχι ...εικόνα.Έχω ψάξει τις ρυθμίσεις αλλά δεν γίνεται κάτι.Αν κάποιος γνωρίζει τι μπορεί να σημαίνει η ύπαρξη ήχου αλλά οχι εικόνας παρακαλώ να βοηθήσει." Toτε ειναι Mpeg2 η τηλεοραση... Οταν εχεις mpeg2 πιανεις μονο ηχο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mspyridak Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Toτε ειναι Mpeg2 η τηλεοραση... Οταν εχεις mpeg2 πιανεις μονο ηχο... Ευχαριστώ πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kallair Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Σοβαρά μιλάς; Όποιος υποστηρίζει κάτι διαφορετικό από την άποψη σου είναι ημιμαθής;Εμένα αν μου αρέσει το mpeg-4 και εσένα το mpeg-2 είναι καθαρά επιλογή του καθενός. Τώρα για τον άλλο τύπο ο οποίος χλεύασε χωρίς να τεκμηριώσει το γιατί ένα κείμενο, να τον/σε πληροφορήσω ότι είναι απόσπασμα από εργασία Πανεπιστημίου σε μεταπτυχιακό. και εδώ τελειώνει και το δικό μου οφ-τόπικ. Το ότι σου λένε τόσα άτομα ότι αυτό που λες δεν είναι σωστό διότι ο λόγος επιλογής του Mpeg-4 ΔΕΝ είναι ότι έχει καλύτερη ποιότητα σε σχέση με το mpeg-2 αλλά επειδή γλυτώνουν χρήματα τα κανάλια, τι σου λέει εσένα; κατανόησε πρώτα την ίδια την τεχνολογία και μετά έκφερε γνώμη. ειδάλλιως κινδυνεύεις να χαρακτηρισθείς ημιμαθής (όπως και έγινε) p.s. δεν ξαναπαντάω σε οφ τοπικ για αυτό το θέμα γιατί έχει καταντήσει κουραστικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexioualexios Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Έχω μια PANASONIC TX-P42S10E για την οποία δεν μπορώ να βγάλω άκρη από το manual αν έχει mpeg4 ή οχι.Σύμφωνα με φόρουμ που μπήκα έχει.Από τη στιγμή που άρχισε να εκπέμπει το ψηφιακό σήμα της digea βρίσκω τα κανάλια στο ψηφιακό μενου, έχω ήχο αλλά οχι ...εικόνα.Έχω ψάξει τις ρυθμίσεις αλλά δεν γίνεται κάτι.Αν κάποιος γνωρίζει τι μπορεί να σημαίνει η ύπαρξη ήχου αλλά οχι εικόνας παρακαλώ να βοηθήσει." το περίεργο είναι ότι σύμφωνα με τα συμπτώματα, θα έπρεπε να είναι ο δέκτης mpeg-2... έλα που στα τεχνικά χαρακτηριστικά είναι mpeg-4 !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christarass Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 εγω εχω μια philips 9803 και εχει Mpeg4 ομως εχω μονο ηχο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsaboulas Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Ρε παιδιά εγώ μένω ανάβυσσο, μέχρι πρότεινως είχα στραμμένη την κεραία πρός το κέντρο της αναβύσσου και έπιανε μια χαρά. Απο τις 18 Ιούνη και μετά δε πιάνει τα κανάλια της DIGEA, στην ανάβυσσο πέρνω ψηφιακό μόνο απο Αίγινα? Κανα κόλπο ώστε να ξέρω ότι η κεραία μου βλέπει Αίγινα? Γτ πλέον δε μπορώ να κάνω το κλασσικό... γυρνάω την κεραία και έχω καποιον να βλέπει τηλεόραση και να μου λέει ποτε πιάνει καλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euklidis Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 εγω εχω μια philips 9803 και εχει Mpeg4 ομως εχω μονο ηχο... Σιγουρα εχει mpeg4; Αν ναι μηπως εχει επιλογη αναμεσα σε mpeg2 και mpeg4; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexioualexios Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 εγω εχω μια philips 9803 και εχει Mpeg4 ομως εχω μονο ηχο... αυτήν εδώ; http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?ctn=42PFL9803H/10&slg=el&scy=GR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα