tolis1983 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 εχει η τηλεοραση μια επιλογη που λεει ενισχυτης,να το κανω disable?παιζω με εσωτερικη κεραια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexioualexios Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 try it...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis1983 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 το εκανα καπως καλυτερεψε.θα μειωσω και την ενταση της κεραιας κ βλεπουμε.αλλα ειωαι σπασιμο τσαματο σημα να κανει σκουπιδακια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
htps Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Παιδια μηπως μπορει να βοηθησει καποιος στο παρακατω?Εχω ρωτησει απο το πρωι κ αν ξερει καποιος κατι η εχει καποια ιδεα θα το εκτιμουσα πολυ.Να διευκρινισω οτι σημα περνουμε απο τον Υμηττο κ μενω Μιχαλακοπουλου Γεια σου!!Τα κοιταξα ολα αναλυτικα και εχουμε τα εξης 1.Απο οσο μπορω να καταλαβω πιστευω εκανα την συνδεση του αποκωδικοποιητη σωστοτατα ακολουθοντας μεχρι κεραιας τις οδηγιες απο το εγχειριδιο 2.Κοιταει προς Υμηττο.Εξαλλου διπλα στον Υμηττο ειμαστε 3.Οχι, ο ενισχυτης σηματος ειναι ενεργοποιημενος 4.Εκανα το ψαξιμο σε ολες τις συχνοτητες.... Το αποτελεσμα ειναι απλα τραγικο στην αυτοματη αναζητηση ΔΕΝ μου βρισκει ουτε ενα καναλι κ μου βγαζει την ενδειξη καθολου σημα...τι μπορει να συμβαινει ρε παιδια??Εχω φρικαρει λεμε... Εξαλλου οπως εχω αναφερει κ στο παρελθον και οι 4 τηλεορασεις στο αναλογικο σημα δεν πιανουν σχεδον κανενα καναλι φυσιολογικα(μονο η τηλεοραση στο δωματιο μου καπως καλυτερα)..Δεν μιλαμε δλδ για μερικα χιονακια κ κατι εγινε...μιλαμε οτι μερικα πιανουν χωρις χρωμα,αλλα χωρις ηχο αλλα μονο ενα βουητο αλλα οταν το δυναμωνεις νομιζεις γινεται σεισμος κτλ...Δεν μπορω να το εξηγησω... edit:update Λοιπον προσπαθησα με τον αποκωδικοιποητη στην τηλεοραση στο δωματιο μου κ επιασε 4 καναλια τελεια εικονα κ ηχο .Τα καναλια που πιανω ειναι Μακεδονια,Alter,Alpha,ANT1. Τα πιανω τελεια εικονα κ ηχο κ τα 4 κατι που ποτε δεν ειχα δει τοσα χρονια εδω στο πατρικο μου στην Ελλαδα!!Τα αλλα καναλια γιατι δεν μπορω να τα πιασω?? Και γιατι μπορω να πιασω αυτα τα 4 μονο στην 1 απο τις 4 τηλεορασεις που εχουμε σπιτι?Αρα λογικα υπαρχει προβλημα με την κεραια μηπως? Ισως οι αλλες τηλεορασεις που ειναι σε διαφορετικα σημεια του σπιτιου δεν περνουν καλο σημα?(διοτι κ με το αναλογικο σημα μονο μεσα στο δωματιο μου πιανει καπως καλυτερα απο τις αλλες τηλεορασεις) Εαν αγορασω κεραια ψηφιακου δεκτη που βρηκα στα multirama λετε να βοηθησει? http://www.multirama.gr/products/pro...2&catid=060304 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos.p25 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 πολύς λόγος γίνεται για το mpeg. Ας ρίξω και εγώ κάτι που βρήκα εδώ για να δούμε την ουσιαστική διαφορά τους μιας και πρόκειται για το ίδιο πρότυπο... Η ομάδα ΜovingPictureExpertsGroup (MPEG) τουISO/IEC αναπτύσσει πρότυπα για βίντεο και ήχο από το 1988.Τα αρχικά MPEG προέρχονται από τις λέξεις Moving Picture Experts Group(Ομάδα ειδικών στην κινούμενη εικόνα). Πρόκειται για μία επιτροπή που δρα στα πλαίσια του Διεθνούς Οργανισμού τυποποίησης.Επίσημα είναι γνωστή σαν ISO/IECJTC1/SC29WG11. Η επιτροπή αυτή τυποποίησης είναι μέλος του JTC1(JointISO/IECTechnicalCommitteeonInformationTechnology- Eνωμένη Τεχνική Επιτροπή ΙSO/IECστην τεχνολογία της Πληροφορικής). Συντονιστής της επιτροπής MPEG είναι ο LeonardoChiariglione, ο δημιουργός τουMPEG.Πρόκειται για μια επιτροπή που εργάζεται πάνω στην τυποποίηση των τρόπων κωδικοποίησης και παρουσίασης κινούμενης εικόνας και ήχου. Τα αποτελέσματα της επιτροπής αυτής καταλήγουν σε τυποποιήσεις από εθνικούς και διεθνείς οργανισμούς τυποποίησης. Η επιτροπή αυτή πραγματοποιεί κάποιες συναντήσεις, όπου συζητούνται οι εξελίξεις της ερευνητικής δουλειάς που έχει γίνει ενδιάμεσα, θέτονται στόχοι και προθεσμίες και διατυπώνονται οι προδιαγραφές πάνω στις οποίες οι εταιρίες θα αναπτύξουν τα προϊόντα. MPEG-2, το οποίο αποτελεί μια επέκταση των προτύπων MPEG-1, όχι σε ό,τι αφορά τους αλγόριθμους συμπίεσης (αυτοί παραμένουν ακριβώς οι ίδιοι) αλλά σε ό,τι αφορά τις επιπλέον δυνατότητες (πολλά κανάλια ήχου, μεγαλύτερος ρυθμός δεδομένων κ.ά.). MPEG-4, το οποίο αφορά και στον ήχο και στην εικόνα, κυρίως για χρήση στο Internet/Intranet και στις κάθε είδους παρουσιάσεις πολυμέσων, προσφέροντας ακόμη μεγαλύτερες συμπιέσεις. Η πρώτη έκδοση τελείωσε στα τέλη του 1998 και η δεύτερη στα τέλη του 1999. φίλε σόρρυ αλλά πόσο χρονών είσαι;.. σε βρίσκω ελαφρώς τεχνολογικά ανενημέρωτο, για να το θέσω ευγενικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexioualexios Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 15 είμαι γιατί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antbyron Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Γκυζη Εχω να δω τηλεοραση 3-4 χρονια, εκτος απο ελαχιστες φορες κανα αγωνα σημαντικο. 7 μου δινουν εικονα απο τα οχτω ψηφιακα που πιανω. Οταν το σημα ειναι ισχυρο βλεπω τεραστια διαφορα σε σχεση με τα αναλογικα(με τα οποια ειχα πολυ χαλια σημα,πιθανον λογω κεραιας) Αλλα συνηθως το σημα ειναι αδυναμο με το αναλογο μηνυμα της tv(toshiba regza 40lv685d) σε σημειο να μην μπορει να δει κανεις, με χειροτερο το alter. παντως η ψηφιακιλα ειναι αισθητη,τουλαχιστον στην δικη μου την tv. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos.p25 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 15 είμαι γιατί; φαίνεται από τον ενθουσιασμό σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexioualexios Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 φαίνεται από τον ενθουσιασμό σου. θες να μου το τεκμηριώσεις για να σε πάρω και εγώ στα σοβαρά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kallair Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 για να πω και εγώ του στραβού το δίκιο και για να κλείσω το οφ τοπικ και να γυρίσουμε σε αυτό που πραγματικά είναι ο σκοπός του τόπικ, όντως Αλεξίου σε διακρίνει ημιμάθεια στον συγκεκριμένο τομέα και καλό θα ήταν αν δεν ξέρεις κάτι καλά, να μην εκφράζεις κάθετες απόψεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ether Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Όσα κανάλια έγιναν ψηφιακά, έχουν τώρα πολύ καλύτερη εικόνα. Είναι όμως κρίμα να βλέπουμε μουντιάλ σε αναλογικό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ahh1 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Εκπέμπει σε 16/9 Αθήνα διότι εδώ Θεσσαλονίκη ακόμα σε 4/3 εκπέμπει και έχουμε την γνωστή παραμόρφωση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis1983 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 ΓκυζηΕχω να δω τηλεοραση 3-4 χρονια, εκτος απο ελαχιστες φορες κανα αγωνα σημαντικο. 7 μου δινουν εικονα απο τα οχτω ψηφιακα που πιανω. Οταν το σημα ειναι ισχυρο βλεπω τεραστια διαφορα σε σχεση με τα αναλογικα(με τα οποια ειχα πολυ χαλια σημα,πιθανον λογω κεραιας) Αλλα συνηθως το σημα ειναι αδυναμο με το αναλογο μηνυμα της tv(toshiba regza 40lv685d) σε σημειο να μην μπορει να δει κανεις, με χειροτερο το alter. παντως η ψηφιακιλα ειναι αισθητη,τουλαχιστον στην δικη μου την tv. και εγω γκυζη μενω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
go.george Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 To epg ειναι για τον π@%!*ο!!! Δεν ειναι live, με την εννοια να εμφανιζει αυτο που παιζεται και αμα προγραμματισεις να γραψεις μια εκπομπη και αυτη τελειωσει 10 λεπτα αργοτερα θα εχεισ χασει το τελος!!!! Η αντιστοιχα μπορει να δειχνει οτι παιζεται καποια ταινια και στην πραγματικοτητα να μην εχει τελειωσει ακομα το τελευταιο προγραμμα:mad: Οποτε ποια ψηφιακη εποχη ρε παιδια!!! περα απο αυτους που ειχαν προβλξμα με τη ληψη του σηματος, ολοι οι αλλοι δεν εδαν καμια αλλαγη.... Βγαινει σημερα το πρωι ενας απο την digea στο mega και λεει οτι ολες οι καινουριες τηλεορασεις κατα 99% υποστηριζουν mpeg4 , ξεχασε να πει ομως οτι τα καναλια δεν υποστηριζουν τις καινουριες τηλεορασεις που ειναι ευρείας θεασης 16:9...... Οποτε μην το σκεφτεστε καν οτι η τηλεοραση εκανε ενα βημα μπροστα στην Ελλαδα... Το καλυτερο σημα δεν ειναι καλυτερη υπηρεσια, η καλυτερξ τεχνολογια... Απλως τα καναλια ετρεξαν να λυσουν τα προβληματα που θα ειχαν με τις συχνοτητες , οπως τρεχανε καποτε οι οικοπεδοφαγοι να μαντρωσουν οικοπεδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dinodxr Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 εχω μια philips τηλεοραση ενσωματωμενο αποκοδοικοποιητη ,,τα εχει βρει τα καναλια ,,αλλα μου παιζει απο ολα μονο τον ηχο...το ιδιο και στον αδερφο μ στην LG τηλεοραση του....τι γινεται? ενταξει παιδες το βρηκα...μ λεει οτι εχω MPEG2....και φανταστειτε πριν δυο μηνες την αγορασα και εσκασα και αρκετα λεφτακια.....και δν μασ υποστηριζει η digea...arggghhh! στο site τους αναφερουν μονο τρεις ,,,,δυο sony μια saub lorenz...διαφημιση ....ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα