Προς το περιεχόμενο

Digea: Ξεκινάει η επίγεια ψηφιακή τηλεόραση στην Αττική

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Sorry που επαναλαμβάνομαι αλλά μια και μιλάς για live έχω να πω ότι η live εικόνα από το studio του skaι (πχ ειδήσεις) δεν παίζετε. Βάζουν καπάκι feed από υλικό του ρεπορτάζ, ή εικόνα από σειρά και είναι σαν κακογραμμένη βιντεοκασέτα. Δεν μου αρέσει να επαναλαμβάνομαι αλλά τους βγάζω το καπέλο...

Πού να αρχίσει εκπομπή και σε HD! Έχει και καλό πρόγραμμα ο άτιμος :P.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 409
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Έχω ήχο αλλά η εικόνα είναι μαύρη.Μάλλον δεν υποστηρίζει MPEG4 η τηλεόραση μου.

Η Samsung LE26R86BD είναι.

εγω σε μια τηλεοραση,lg ,καινουρια εννοειται,με DVB coder ,πιανω τα ερτ+ σπαστα ,δλδ να κολλαει η οθονη η να λεει δεν υπαρχει σημα,να ξαναρχεται να παιζει λιγο κι να λεει δεν υπαρχει σημα..και τα αλλα της digea τα βρισκει,δε μου δειχνει ομως εικονα ουτε ηχο!!απλα πανω δεξια λεει πχ 01 ALPHA [εκμπομπη HD] κατι τετοιο...μια μαυριλα και ουτε καν ηχο... και ετσι αναγκαστικα βλεπω τα αναλογικα :( ενω στο pc με ενα καταλληλο usb dongle ,τα πιανω καμπανα ολα..

Το bitrate αποκλείεται να είναι 30.000. Εκτός αν εννοείς 3Mbps.

(Για παράδειγμα ένα dvd κορυφαίας ποιότητας είναι απο 5,5 μέχρι 7,5mbps ακόμη και 8 ή 9 σε εξαιρετικές περιπτώσεις.

Όταν έχουμε HD υλικό -που δεν έχουμε στην περίπτωσή μας- τότε το bitrate σε εκπομπή mpeg4 κυμαίνεται γύρω στα 14-15 mbps και αν είναι σε mpeg2 τότε ξεπερνά τα 20).

Ά και να πώ ότι η λήψη είναι καλή (Δ.Αθήνας). Το σύνολο των καναλιών της digea βγαίνει χωρισμένο σε 2 κανάλια εκπομπής (46 & 47) με αισθητά πιο δυνατό σήμα απο τα ψηφιακά της ert στο κανάλι 48.

Όποιος μπορεί να μετρήσει bitrate άς μας αναφέρει (προτιμητέο σε live εκπομπή).

googlαρε το άρθρο που σου έβαλα. Δε το έβγαλα από το μυαλό μου.

η τιμή είναι σε kb.πολύ απλά μετέτρεψέ την .

εγω σε μια τηλεοραση,lg ,καινουρια εννοειται,με DVB coder ,πιανω τα ερτ+ σπαστα ,δλδ να κολλαει η οθονη η να λεει δεν υπαρχει σημα,να ξαναρχεται να παιζει λιγο κι να λεει δεν υπαρχει σημα..και τα αλλα της digea τα βρισκει,δε μου δειχνει ομως εικονα ουτε ηχο!!απλα πανω δεξια λεει πχ 01 ALPHA [εκμπομπη HD] κατι τετοιο...μια μαυριλα και ουτε καν ηχο... και ετσι αναγκαστικα βλεπω τα αναλογικα :( ενω στο pc με ενα καταλληλο usb dongle ,τα πιανω καμπανα ολα..

Μάλλον δεν υποστηρίζει mpeg4 η tv σου, χρειάζεσαι αποκωδικοποιητή.

Mεχρι τωρα πιανω 12 ψηφιακα καναλια.Δεν βλέπω διαφορά μην πω πως φαινονται τα pixels.Επισης το φορτωμα των καναλιών αργει πολυ.Θα διωρθωθει αυτο?Μενω στον δημο της Αθηνας,Νεο Κοσμο.

• Super Moderators

πάντως ένα από τα θετικά είναι και το info του κάθε καναλιού, γράφει τον τίτλο της εκπομπής την ημερομηνία/διάρκεια της και σύντομη περιγραφή, πχ τώρα το SKAI γράφει CSI New York - Season 4 Friday 18 Jun 23:00-00:00 και από κατω Episode 6: blah blah blah

επίσης όσοι έχουν λειτουργία guide μπορούν να δουν κατάλογο με τα τρέχοντα προγράμματα όλων των καναλιών καθώς και τι θα παιχτεί μετά όπως επίσης να βάλουν reminder για κάτι που θέλουν να δουν...

Αυτές είναι οι βασικές τεχνικές προδιαγραφές του αποκωδικοποιητή για την ορθή λειτουργία του στην Ελλάδα.

Υπάρχουν φυσικά αποκωδικοποιητές οι οποίοι έχουν περισσότερες δυνατότητες (π.χ. σύνδεση HDMI, σκληρός δίσκος κ.α.) οι οποίες είναι προαιρετικές.

Μάλλον δεν υποστηρίζει mpeg4 η tv σου, χρειάζεσαι αποκωδικοποιητή.

Κι εμένα η δική μου LG 20άρα οθόνη η οποία είναι και TV με ψηφιακό δέκτη βρίσκει τα κανάλια αλλά παίζει μόνο τα 4 που έπιανε και πριν. Στα υπόλοιπα γράφει HD Signal. Ούτε ήχος, ούτε εικόνα. Μόνο το όνομα των καναλιών.

Ξέρετε τι μπορεί να φταίει;

Πάντως, αναλογικά παίζουν όλα ακόμα όπως και πριν.

Είναι αυτή: http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Televisions/LG-M2062D-PC-LCD-TV-Monitor-20-M2062D-PC.htm

πάντως ένα από τα θετικά είναι και το info του κάθε καναλιού, γράφει τον τίτλο της εκπομπής την ημερομηνία/διάρκεια της και σύντομη περιγραφή, πχ τώρα το SKAI γράφει CSI New York - Season 4 Friday 18 Jun 23:00-00:00 και από κατω Episode 6: blah blah blah

επίσης όσοι έχουν λειτουργία guide μπορούν να δουν κατάλογο με τα τρέχοντα προγράμματα όλων των καναλιών καθώς και τι θα παιχτεί μετά όπως επίσης να βάλουν reminder για κάτι που θέλουν να δουν...

αυτό είναι το epg.

Κι εμένα η δική μου LG 20άρα οθόνη η οποία είναι και TV με ψηφιακό δέκτη βρίσκει τα κανάλια αλλά παίζει μόνο τα 4 που έπιανε και πριν. Στα υπόλοιπα γράφει HD Signal. Ούτε ήχος, ούτε εικόνα. Μόνο το όνομα των καναλιών.

Ξέρετε τι μπορεί να φταίει;

Πάντως, αναλογικά παίζουν όλα ακόμα όπως και πριν.

Είναι αυτή: http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Televisions/LG-M2062D-PC-LCD-TV-Monitor-20-M2062D-PC.htm

Η δική σου σύμφωνα με το πλαίσιο υποστηρίζει mpeg4.

Αυτό ακριβώς που λες πάντως το κάνει και η δική μου, που δεν υποστηρίζει.

Η δική σου σύμφωνα με το πλαίσιο υποστηρίζει mpeg4.

Αυτό ακριβώς που λες πάντως το κάνει και η δική μου, που δεν υποστηρίζει.

Στο manual γράφει DVB-T. Το ίδιο είναι;

Το σήμα μας είναι από Αίγινα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...