skrats Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 στα Πετράλωνα η εικόνα είναι άριστη! Χωρίς είδωλο και νερά... μπράβο έστω και τόοοοοοσοοοο αργά που ήρθε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemesiskp Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 οι φήμες λένε Σεπτέμβριο-Οκτώβριο Σεπτεμβριο-οκτωμβριο ναι.....του ποτε ειναι το θεμα 2010-2011-2012????? Γιατι αμα το πανε σαν την digea σωθηκαμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nekuleo Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Πήγαινε -Μενου- -Mενού συντονισμού DVB-T -εισαγωγη καναλιών hd- θα σου πει να κλήσεις την tv και όταν την ανοίξεις θα είναι οκ. Ακριβώς όπως το είπες!!! Ευχαριστώ πολυ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos.p25 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 που ζεις; το αναλογικό πέθανε στα κανάλια εδώ και χρόνια. οι σειρές και οι εκπομπές στα κανάλια με τι κάμερες γυρίζονται και πως μεταφέρονται στους υπολογιστές τους;.μπορείς να μου πεις... ; χαίρω πολύ, και εγώ μπορώ να πάρω μια αρχαία VHS κασέτα και να την μετατρέψω και να την αποθηκεύσω στον υπολογιστή μου σε h.264, ε και; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panospc Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Αυτό που μου τη σπάει είναι η ταχύτητα που αλλάζει κανάλια, χρειάζεται 3-4 δευτερόλεπτα για να αλλάξει ένα κανάλι ενώ στην αναλογική αλλάζει ακαριαία. Συμβαίνει το ίδιο και με τους δέκτες; γιατί εγώ το δοκίμασα στον υπολογιστή με κάρτα τηλεόρασης... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos.p25 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Αυτό που μου τη σπάει είναι η ταχύτητα που αλλάζει κανάλια, χρειάζεται 3-4 δευτερόλεπτα για να αλλάξει ένα κανάλι ενώ στην αναλογική αλλάζει ακαριαία. Συμβαίνει το ίδιο και με τους δέκτες; γιατί εγώ το δοκίμασα στον υπολογιστή με κάρτα τηλεόρασης... δεν νομίζω φίλε μου, αυτό είναι κλασικό πρόβλημα tv-tuner στον υπολογιστή, στα καλά tuners των τηλεοράσεων είναι γρήγορη η αλλαγή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemesiskp Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Και μενα καθυστερει λιγο να αλλαξει καναλια(σε σχεση με τα αναλογικα ειναι αισθητη η διαφορα) αλλα δεν με πολυ πειραζει.Σημειωση οτι εγω ειμαι με τηλεοραση με ενσωματομενο δεκτη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Merdock Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Έχω ήχο αλλά η εικόνα είναι μαύρη.Μάλλον δεν υποστηρίζει MPEG4 η τηλεόραση μου. Η Samsung LE26R86BD είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimos13 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δηλαδη ρε γμτ μεχρι να μπει και η ΕΡΤ στα ψηφιακα,για να βλεπουμε Ετ1,ΝΕΤ που συνηθως τις ειχαμε στις θεσεις 1,2 τωρα πρεπει να αλλαζουμε σε αναλογικο η να πηγαινουμε π.χ κατω κατω στην channel list? Σπαστικο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemesiskp Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δηλαδη ρε γμτ μεχρι να μπει και η ΕΡΤ στα ψηφιακα,για να βλεπουμε Ετ1,ΝΕΤ που συνηθως τις ειχαμε στις θεσεις 1,2 τωρα πρεπει να αλλαζουμε σε αναλογικο η να πηγαινουμε π.χ κατω κατω στην channel list? Σπαστικο... Αυτο εξαρταται απο το μηχανημα σου λογικα(τηλεοραση,αποκωδικοποιητης).Εμενα στην τηλεοραση μια χαρα τα εχω στις θεσεις 1,2 και αλλαζουν κανονικα χωρις να χρειαζεται να πηγαινω σε διαφορα menu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blackyellow Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 ενταξει ρε παιδια μια χαρα εγινε η δουλεια, τουλαχιστον για μενα που ειχα χαλια σημα σε ολα τα καναλια! να μπουν και τα κρατικα και θα ειμαστε οκ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimos13 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Αυτο εξαρταται απο το μηχανημα σου λογικα(τηλεοραση,αποκωδικοποιητης).Εμενα στην τηλεοραση μια χαρα τα εχω στις θεσεις 1,2 και αλλαζουν κανονικα χωρις να χρειαζεται να πηγαινω σε διαφορα menu Δεν βρισκω καποιο τροπο να το κανω αυτο γιατι αποθηκευονται σε ξεχωριστες λιστες. Ψηφιακα/Αναλογικα.Ενα σχετικα καινουριο μοντελο της Samsung εχω.Ο μπακαλιστικος τροπος που βρηκα ειναι να βαλω favourites net,et1 και τα αλλαζω ετσι γρηγορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemesiskp Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Αρα ειναι ετσι το μοντελο της οθονης σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dazeman Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Σήμα ψηφιακό, όχι υψηλής ευκρίνειαςΤα ψηφιακά κανάλια της Digea εκπέμπονται σε 576i PAL, πρόκειται δηλαδή για κανάλια τυπικής ευκρίνειας. Το κάδρο των PAL είναι ανάλυσης 704×576 pixels με λόγο πλευρών 4:3 με εξαίρεση το ΣΚΑΪ που εκπέμπει σε μακρόστενο κάδρο 16:9. Το bitrate είναι 30.000. Στον ήχο έχουμε MPEG-2 48kHz/ 192kHz σε stereo mode. Το bitrate αποκλείεται να είναι 30.000. Εκτός αν εννοείς 3Mbps. (Για παράδειγμα ένα dvd κορυφαίας ποιότητας είναι απο 5,5 μέχρι 7,5mbps ακόμη και 8 ή 9 σε εξαιρετικές περιπτώσεις. Όταν έχουμε HD υλικό -που δεν έχουμε στην περίπτωσή μας- τότε το bitrate σε εκπομπή mpeg4 κυμαίνεται γύρω στα 14-15 mbps και αν είναι σε mpeg2 τότε ξεπερνά τα 20). Ά και να πώ ότι η λήψη είναι καλή (Δ.Αθήνας). Το σύνολο των καναλιών της digea βγαίνει χωρισμένο σε 2 κανάλια εκπομπής (46 & 47) με αισθητά πιο δυνατό σήμα απο τα ψηφιακά της ert στο κανάλι 48. Όποιος μπορεί να μετρήσει bitrate άς μας αναφέρει (προτιμητέο σε live εκπομπή). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Innersense Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Sorry που επαναλαμβάνομαι αλλά μια και μιλάς για live έχω να πω ότι η live εικόνα από το studio του skaι (πχ ειδήσεις) δεν παίζετε. Βάζουν καπάκι feed από υλικό του ρεπορτάζ, ή εικόνα από σειρά και είναι σαν κακογραμμένη βιντεοκασέτα. Δεν μου αρέσει να επαναλαμβάνομαι αλλά τους βγάζω το καπέλο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα