vocals_ Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Καμια ss αναλογικο vs ψηφιακο; ss δε βρήκα(βαριόμουν να ψάξω και πολύ ) αλλά βρήκα 2 βίντεο που δείχνουν πως είναι το ψηφιακό σήμα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nekuleo Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Καλησπέρα, Έχω μία Panasonic tx-l42u10e ενω έχει ψηφιακό δέκτη MPEG 2/4 δεν βλέπω εικόνα. Έψαξα λιγάκι δεν έχω βρει τίποτα. Έχει κανείς καμία ιδέα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fr33DE Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Πήγαινε -Μενου- -Mενού συντονισμού DVB-T -εισαγωγη καναλιών hd- θα σου πει να κλήσεις την tv και όταν την ανοίξεις θα είναι οκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aggelos7 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Καλησπέρα, Έχω μία Panasonic tx-l42u10e ενω έχει ψηφιακό δέκτη MPEG 2/4 δεν βλέπω εικόνα. Έψαξα λιγάκι δεν έχω βρει τίποτα. Έχει κανείς καμία ιδέα? Θα σου πρότεινα να ανοίξεις το εγχειρίδιο της τηλεόρασης σου και να διαβάσεις πως να ρυθμίσεις τις επιλογές στην τηλεόραση σου για να βρείς τα ψηφιακά κανάλια. Εγώ αυτό έκανα και τα βρήκα με την μία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spithas7 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Διαθέτοντας επιπλέον ενσωμα- τωμένο δέκτη επίγειας ψηφια- κής τηλεόρασης, δύο εισόδους HDMI και αυτόματο έλεγχο backlight, ανάλογα με την πε- SHARP LC-37 XD 1 και δεν εχω εικονα θα επρεπε να εχω? εγχειρίδιο δεν εχω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kdiamant Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Παρακαλώ όποιος μπορεί ας με βοηθήσει. Έχω το LG Flatron M227WD-PZ monitor για PC το οποίο έχει και δέκτη τηλεόρασης . Υποστηρίζει MPEG-4? Όταν την είχα αγοράσει μου είχαν πεί ότι υποστηρίζει και MPEG-2 (ΕΡΤ) και MPEG-4 (Degia). Της EΡΤ τα ψηφιακά όλα ok αλλά τα Degia τα βρίσκει μεν αλλά δεν δείχνει ούτε εικόνα ούτε ήχο. Έχει κάποια ρύθμιση ή δεν έχει καν MPEG-4? Παραξενεύομαι γιατί λογικά ήχο θα έπρεπε να έχω όπως έχω σε μία τηλεόραση Samsumg που έχει μόνο MPEG-2. Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lykoulos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 αυτο ακριβωσ εξω δινουνε χαι ντι μεχρι και η νοβα θα δωσει και μιλαμε για ντιτζια. Xαχα χάιντι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Παρακαλώ όποιος μπορεί ας με βοηθήσει. Έχω το LG Flatron M227WD-PZ monitor για PC το οποίο έχει και δέκτη τηλεόρασης . Υποστηρίζει MPEG-4? Όταν την είχα αγοράσει μου είχαν πεί ότι υποστηρίζει και MPEG-2 (ΕΡΤ) και MPEG-4 (Degia). Της EΡΤ τα ψηφιακά όλα ok αλλά τα Degia τα βρίσκει μεν αλλά δεν δείχνει ούτε εικόνα ούτε ήχο. Έχει κάποια ρύθμιση ή δεν έχει καν MPEG-4? Παραξενεύομαι γιατί λογικά ήχο θα έπρεπε να έχω όπως έχω σε μία τηλεόραση Samsumg που έχει μόνο MPEG-2. Ευχαριστώ! Δεν ειναι απολυτο αυτο.Εγω σε LG με mpeg2 βρισκει τα καναλια αλλα χωρις ηχο και χωρις εικονα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Clouder Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Άνω Γλυφάδα.... Απ'οτι γνωρίζω η περιοχή είναι πολύπαθη όσο αναφορά το τηλεοπτικό σήμα. Προσπάθησα σήμερα να συντονίσω τα κανάλια και ενώ στην αυτόματη αναζήτηση μου τα έδειχνε,στη λίστα καναλιών μου τα κουτσούρευε και μου έβγαζε 9 αντί για τα 12(μαζί με το undefined).Τελικά αναγκάστηκα να κάνω χειροκίνητο... Αλλά όλα ok... Επειδή έχω μια ιδιαίτερα παλιά τηλεόραση(good old CRT 800X600) είδα αισθητή διαφορά κυρίως στην ποιότητα του σήματος (λόγω χιονιών με την αναλογική) και ΝΑΙ έχω ήχο stereo σε όλα τα κανάλια και όχι τόσο στην αλλαγή της ανάλυσης. Είναι κρίμα που τα κρατικά δεν κάνουν παράλληλη μετάβαση με τη Digea και βέβαια το MTV(όχι το μακεδονία το μουσικό και ΄γω παρασύρθηκα όταν το είδα στην αναζήτηση και χάρηκα....) πότε θα συμμετάσχεί;;Ξέρει κανείς;;Είναι κρίμα η συνεχής αλλαγή ψηφιακό -αναλογικό και τούμπαλιν... Καλά,προφανώς η "ποιότητα" των καναλιών έχει παραμείνει η ίδια με τα αναλογικά,με εξαιρέσεις(για κάποιους μπορεί να είναι η Τατιάνα,για άλλους η Ζωή της Άλλης-τι κόλλημα και αυτό..- και σε άλλους κανα documanteur στο ΣΚΑΪ) Δεν μπορώ επίσης να καταλάβω την γκρίνια κάποιων ατόμων,δεν είδα διαφορά κλπ κλπ... Αφού από εδώ και από άλλα φόρουμ ήταν γνωστό τοις πάσι ότι η Digea θα εκπέμψει σε ποιότητα DVD και πώς HD και διαδραστικά θα αργήσουν.... Και προφανώς για να "δεις" πραγματικά διαφορά θέλεις full HD TV και δώστου οι αγορές..... Τέλος πάντων ένα μεγάλο(και αυτονόητο) + είναι η απαλλαγή κατα μεγάλο μέρος του πληθυσμού από τα χιόνια..τουλάχιστον στα νότια προάστια.. Και μετά από τη μικρή εισαγωγή ,έχω ένα προβληματάκι: Έχω ένα γραφτήρι και DVD Lite-On και επιχείρησα μια συνδεσμολογία που να ενώνει tv-αποκ.-γραφτήρι αλλά έχω το εξής πρόβλημα: Φαίνεται πως αποκ. και γραφτήρι "κάθονται" στην ίδια είσοδο σήματος στην TV(AV1) και έτσι δεν μπορώ να έχω σήμα και από τα δύο ταυτόχρονα.. Ένα επιπλέον αποτέλεσμα αυτού είναι το γεγονός ότι έχοντας συνδέσει με SCART tv-απόκ. και απόκ.-γραφτήρι δεν μπορώ να εκμεταλλευτώ το σκληρό του γραφτηριού για να κάνω εγγραφή τα ψηφιακά....... Και το ακόμα χειρότερο είναι ότι το γραφτήρι δεν έχει usb...:-( Οπότε χρειάζομαι extra καλοδιάκι....μπορεί κάποιος να βοηθήσει;; Θα είμαι υπόχρεος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dr_psiloulis Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Εγω παιδιά μενω ελληνικο και ολα ειναι ΤΕΛEΙΑ..... απιστευτη εικονα με 37' LG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
electric Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 μάπα το καρπούζι παιδιά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemesiskp Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Εγω παιδιά μενω ελληνικο και ολα ειναι ΤΕΛEΙΑ..... απιστευτη εικονα με 37' LG Καλα απιστευτη δεν την λες.Εκτος αν δεν ειχες καλο αναλογικο σημα και τωρα με το ψηφιακο σου φενεται ετσι.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrissyg Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 η κρατική νετ ετ1 ετ3 -που τους πληρώνουμε κι'ολας- ξερει κανείς πότε θα εκπέμψει ψηφιακά ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemesiskp Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 η κρατική νετ ετ1 ετ3 -που τους πληρώνουμε κι'ολας- ξερει κανείς πότε θα εκπέμψει ψηφιακά ??? Υπαρχει φημη οτι θα εκπεψουν ψηφιακα??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 οι φήμες λένε Σεπτέμβριο-Οκτώβριο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα