Προς το περιεχόμενο

Digea: Ξεκινάει η επίγεια ψηφιακή τηλεόραση στην Αττική

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εδώ που τα λέμε είναι μεγάλη κοροϊδία γιατί τι να την κάνεις την ψηφιακή μετάδοση όταν όλα τα μηχανήματά τους και οι ταινίες τους παίζουν από αναλογικές πηγές(!) ... οπότε απλά ψηφιοποιούν και όλα τα παράσιτα, μαγνητισμούς κλπ ...

που ζεις; το αναλογικό πέθανε στα κανάλια εδώ και χρόνια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 409
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Κάλα μαγκες ειχα ξενερώσει...:fear:

Το πρωί πριν φύγω για δουλειά, είπα να δοκιμάσω τα γαμάτα νέα ψηφιακά κανάλια..:eek:

Βάζω γρήγορα-γρήγορα να κάνει ψάξιμο...και... ΠΑΠΑΡΙΑ! ναι ήχο - όχι εικόνα:mad:

Πάει λέω, πρέπει σκάσω 50 γιουργια, νέραΞΕ...:-(

Ευτυχώς όμως, γυρνώντας απο την δουλειά το έψαξα πιο εις βάθος και όλα οκ- βλ. Panasonic tv...:-D

H πλάκα είναι οτι η tv κάνει το ψάξιμο σε hd :lol: και λέω...καλα η digea γαμάει, εκπέμπει σε HD?:shock: ειναι πολύ μπροστα...

Πατάω όλο αγωνία να δω ποιότητα εικόνας...και ηρθα στα ίσα μου.:confused::cry: FAIL!

Η ερτ δεν μπήκε στην digea. Προς το παρών δηλ. θα ειναι όπως τα ξέρεις, τα ερτ 1,2,3 αναλογικά και τα ψηφιακά της κανονικά.

Εάν θελήσει πάντως να τα ψηφιοποιήσει τα κανάλια της, θα το κανει μόνη της χωρίς να μπει στην digea αφου ήταν η πρώτη που το έκανε, απλά με mpeg2

Η ερτ δεν μπήκε στην digea. Προς το παρών δηλ. θα ειναι όπως τα ξέρεις, τα ερτ 1,2,3 αναλογικά και τα ψηφιακά της κανονικά.

Εάν θελήσει πάντως να τα ψηφιοποιήσει τα κανάλια της, θα το κανει μόνη της χωρίς να μπει στην digea αφου ήταν η πρώτη που το έκανε, απλά με mpeg2

Αντε να δουμε...

παιδιά λίγο προσοχή στο πως βάζετε τα κανάλια

• αν η τηλεόραση έχει ενσωματωμένο αποκωδικοποιητή ΜΕ MPEG4 τότε με την κλασική αναζήτηση καναλιών τα βρίσκει.

• αν ο αποκωδικοποιητής είναι MPEG2 θα πιάσει μόνο τα κρατικά ψηφιακά κανάλια και από τα υπόλοιπα μόνο ήχο.

• Αν προμηθευτείτε εξωτερικό αποκωδικοποιητή τότε η αναζήτηση των καναλιών γίνεται ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΤΗ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. στην συγκεκριμένη περίπτωση ο εξωτερικός αποκωδικοποιητής λειτουργεί σαν DVD ένα πράγμα που από εκεί συντονίζεις και αλλάζεις τα κανάλια.

Καλησπερα.

Εχω μια Philips HD 32". Ενω μπορω να δω τα ψηφιακα πρισμα, cine plus κλπ. στα καινουργια καναλια τις DIGEA μου βγαζει ενα μυνημα που λεει "μη υποστηριζομενη εικονα". Τι σημαινει αυτο? Χρειαζεται αποδικωποιητης?

Σας ευχαριστω! :)

Καλησπερα.

Εχω μια Philips HD 32". Ενω μπορω να δω τα ψηφιακα πρισμα, cine plus κλπ. στα καινουργια καναλια τις DIGEA μου βγαζει ενα μυνημα που λεει "μη υποστηριζομενη εικονα". Τι σημαινει αυτο? Χρειαζεται αποδικωποιητης?

Εαν έγραφες ολόκληρη την εμπορική ονομασία της philips σου θα ήταν πιο εύκολο να σου απαντήσει κάποιος που έχει την ίδια η να το ψάξεις στον γουγλη. ;)

Καλησπερα.

Εαν έγραφες ολόκληρη την εμπορική ονομασία της philips σου θα ήταν πιο εύκολο να σου απαντήσει κάποιος που έχει την ίδια η να το ψάξεις στον γουγλη. ;)

Το πιο πιθανο ειναι οτι χρειαζεσαι αποδικωποιητη.Κι εμενα μια 47αρα LG βρισκει τα καναλια αλλα χωρις εικονα και φυσικα χωρις ηχο.

πηρα το πρωι εναν αποκωδικοποιητη απο eshop και απο εκεινη την ωρα δεν εχω καταφερει να δουλεψει σε μια tv 10ετιας[κουτι]και μουχουν σπασει τα νευρα.

εβαλα την κεραια της τιβι στον αποκωδ.,συνεδεσα κεραια ξεχωριστη με αποκωδ.και τιβι ,εβαλα σκαρτ σε τιβι και αποκωδ.,τιποτα!

παταω το τηλεκοντρολ του αποκωδικ.αλλα εκτος απο το να αναβει το λαμπακι συνδεσης δεν δουλευει καμμια αλλη εντολη ενεργοποιησης.

τι μα@α@ια εχω κανει και δεν μπορω να τον δουλεψω;

μηπως παιζει κανενα προβλημα με την θυρα της τιβι που μπαινει το scart και δεν εχει χρησιμοποιηθει ποτε αυτα τα 10 χρονια να ταχει παιξει;

πεστε καμμια γνωμη γιατι θα τον σπασω.

Ευτυχώς που σταμάτησα να βλέπω τηλεόραση. Σιγά μη τους έδινα 40ευρώ να πάρω δέκτη. Αν ήταν έξυπνοι ας εξέπεμπαν και mpeg2 και 4. Άσε που μπορούσαν να μοιράσουν δέκτες δωρεάν - βλέπε Σουηδία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...