billxl Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Για την ποιότητα εικόνας του ΑΝΤ1 μήπως φταίει ότι εκπέμπει σε NiCAM και όχι σε PAL όπως όλοι οι υπόλοιποι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemesiskp Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Εγω περασα ολα τα ψηφιακα....Το σημα βελτιωθηκε αισθητα πιστευω αλλα και παλι δεν ειναι κατι συνταρακτικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cozmec Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Για την ποιότητα εικόνας του ΑΝΤ1 μήπως φταίει ότι εκπέμπει σε NiCAM και όχι σε PAL όπως όλοι οι υπόλοιποι; Το NiCΑΜ έχω την αίσθηση ότι είναι πρωτόκολλο συμπίεσης ήχου και δεν πρέπει να έχει σχέση με την εικόνα... Για του λόγου το αληθές <ΛΙΝΚ> Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Strangelove Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 ...Όπου μπορούμε να κάνουμε οικονομία την κάνουμε. Στο σπίτι μου μπορεί να πετάω και κάτι. Εδώ δεν πετάω τίποτα... Μάλιστα. Και σε αυτή λοιπόν τη λογική, μαζί με αυτόν θα κληθούν να πετάξουν τον εξοπλισμό που αγόρασαν και μερικές εκατοντάδες χιλιάδες μα..κες που έγιναν πειραματόζωα κάποιων που το πιο μακρινό μέλλον που μπορούν να δουν είναι το τέλος της τετραετίας που ίσως πάνε στα σπίτια τους (και χάσουν τους παχυλούς μισθούς τους) επειδή μπορεί να αλλάξει η κυβέρνηση που τους έβαλε εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skipperas Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 να σας πω εγω παίρνω μόνο ήχο απτά κανάλια!μου δείχνει απλά μαύρη εικόνα... πρέπει να πάρω αποκωδικοποιητή ?? :S Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
disqualified Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 να σας πω εγω παίρνω μόνο ήχο απτά κανάλια!μου δείχνει απλά μαύρη εικόνα... πρέπει να πάρω αποκωδικοποιητή ?? :S αν αναφερεις το μοντελο τηλεορασης θα σου πουμε με σιγουρια. Τα συμπτωματα παντως λενε ναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billxl Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Το NiCΑΜ έχω την αίσθηση ότι είναι πρωτόκολλο συμπίεσης ήχου και δεν πρέπει να έχει σχέση με την εικόνα... Για του λόγου το αληθές <ΛΙΝΚ> Έχεις δίκιο.Μήπως είναι SECAM; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skipperas Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 το θέμα είναι οτι πιάνει τα ψηφιακά κανάλια της ερτ .. σπορτ + κλπ! κ αυτο με παραξενεύει..ή δν έχει σχέση ? plhilips είναι..μοντέλο δεν θυμάμαι,τέλη 2009 αγοράστηκε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
disqualified Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 το θέμα είναι οτι πιάνει τα ψηφιακά κανάλια της ερτ .. σπορτ + κλπ!κ αυτο με παραξενεύει..ή δν έχει σχέση ? plhilips είναι..μοντέλο δεν θυμάμαι,τέλη 2009 αγοράστηκε. φυσικα τα πιανει αφου αυτα ειναι σε mpeg2. Ειναι απολυτα φυσιολογικο. Καλυτερα δες το μοντελο, αναγραφεται πισω απο την τηλεοραση. Δεν εχει σχεση το ποτε αγοραστηκε, χρονολογικα υπηρχαν πολλα μοντελα με Mpeg4 εκεινη την περιοδο αλλα υπηρχαν και παλια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cozmec Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Έχεις δίκιο.Μήπως είναι SECAM; Το αντίστοιχο άρθρο του wiki αναφέρει "Greece (migrated in ca. 1992)" εννοεί από SECAM σε PAL... Το πρόβλημα του ΑΝΤ1(και όχι μόνο) είναι μάλλον ότι είναι καθυστερημένοι όλοι τους και το μόνο που τους νοιάζει είναι να τσιμπάν τα εκατομμύρια από τις διαφημίσεις.. Μπράβο στο ΣΚΑΙ πάντως.. Είναι πραγματικά το μόνο κανάλι που αξίζει να βλέπεις και σε ποιότητα προγράμματος και σε ποιότητα εικόνας... Ειδικά σε ψηφιακό. Και είναι και το μόνο κανάλι που προσωπικά είδα διαφορά στην μετάβαση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dazeman Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 τα ψηφιακα ειναι 4/3 εκτος απο σκαι.Αν συνδεσουμε τον αποκ/τη με scart εχουμε 576p / 576i((720X576 sd ποιοτητα)...της digeo παιζουν σε 704×576 pixels με λόγω πλευρών 4:3 οποτε προς το παρον καλυπτετε η αναλυση και με απλο scart!τα ψηφιακα της ερτ παιζουν σε 544x576 εκτος απο SPORT+ που έχει ανάλυση 720x576. ---- Εμενα παντως εχει κατεβασει 12 καναλια αλλα τα 2 ειναι κενα...το ενα(undefined) με μπαρες δοκιμης και το αλλο μαυριλα(...). Αν μπορούσες να μας πείς και τι bitrate έχουν θα ήσουν άρχοντας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tempo Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 να σας πω εγω παίρνω μόνο ήχο απτά κανάλια!μου δείχνει απλά μαύρη εικόνα... πρέπει να πάρω αποκωδικοποιητή ?? :S η απάντηση είναι εδώ http://www.ipedia.gr/?p=88 και χρειάζεσαι αποκωδικοποιητή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdf_* Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 το αναλογικο σημα θα συνεχιστει για παντα? η θα το διακοψουνε στην συνεχεια..και θα υπαρχει μονο το ψηφιακο..? αν συνεχισουμε με αναλογικο δεν υπαρχει κανενας λογος να εχουμε το ψηφιακο εφοσον εχουμε καλο αναλογικο σημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vdanasto Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 το αναλογικο σημα θα συνεχιστει για παντα? η θα το διακοψουνε στην συνεχεια..και θα υπαρχει μονο το ψηφιακο..? αν συνεχισουμε με αναλογικο δεν υπαρχει κανενας λογος να εχουμε το ψηφιακο εφοσον εχουμε καλο αναλογικο σημα Θα διακοπεί σταδιακά, μέχρι το 2012. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rudd-o Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Αντι για αποκωδικοποιητη μπορεις να βαλεις Module CAM MPeg4 Neotion Pocket DTV Mpeg4 Module μετατροπής Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα