Exoskeletor Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 πωπω τι πεουλο πηρα, 1800 ευρω ειχα παρει την 37ρα pfl philips (για το full ambilight φανταζομαι η τιμη τοτε) και να παιζει μονο ηχο.. τοσα λεφτα και να πρεπει να αγορασω και αποκωδικοποιητη..
Dark Scizor Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 πωπω τι πεουλο πηρα, 1800 ευρω ειχα παρει την 37ρα pfl philips (για το full ambilight φανταζομαι η τιμη τοτε) και να παιζει μονο ηχο.. τοσα λεφτα και να πρεπει να αγορασω και αποκωδικοποιητη.. Κοίτα μήπως έχει CI slot για το module της neotion. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.807404 Στη Samsung P2370HD πάντως τα βρήκε και τα 12 αλλά το 1 απ' αυτά έχει το σήμα με τις χρωματιστές γραμμές(υποψιάζομαι το MAD). Όλα τ' άλλα κανονικά.
kage Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 τα ψηφιακα ειναι 4/3 εκτος απο σκαι.Αν συνδεσουμε τον αποκ/τη με scart εχουμε 576p / 576i((720X576 sd ποιοτητα)...της digeo παιζουν σε 704×576 pixels με λόγω πλευρών 4:3 οποτε προς το παρον καλυπτετε η αναλυση και με απλο scart! τα ψηφιακα της ερτ παιζουν σε 544x576 εκτος απο SPORT+ που έχει ανάλυση 720x576. ---- Εμενα παντως εχει κατεβασει 12 καναλια αλλα τα 2 ειναι κενα...το ενα(undefined) με μπαρες δοκιμης και το αλλο μαυριλα(...).
Tzimmys Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Μια ερώτηση που δεν έχω καταλάβει. Τα λοιπά κανάλια, που δεν γίνονται ψηφιακά, συνεχίζουν να εκπέμπονται και να πιάνονται κανονικά?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 (επεξεργασμένο) μου φαίνεται πως δεν έχουν όλα τα κανάλια την ίδια ποιότητα ή το ίδιο sharpness...πχ ο ΑΝΤ1 (και το Makedonia TV) μου φαίνεται χειρότερα από ότι το MEGA/ALPHA/ALTER/STAR και με διαφορά καλύτερο από όλα φαίνεται το ΣΚΑΙ αλλά μάλλον λόγω του 16:9 πωπω τι πεουλο πηρα, 1800 ευρω ειχα παρει την 37ρα pfl philips (για το full ambilight φανταζομαι η τιμη τοτε) και να παιζει μονο ηχο.. τοσα λεφτα και να πρεπει να αγορασω και αποκωδικοποιητη.. καλά και εγώ το 2003-04 είχα πάρει 3500-4000 μια 32" Plasma Sony και δεν είχε γενικά ψηφιακό δέκτη Μια ερώτηση που δεν έχω καταλάβει. Τα λοιπά κανάλια, που δεν γίνονται ψηφιακά, συνεχίζουν να εκπέμπονται και να πιάνονται κανονικά? ναι θα συνεχίσουν για μερικά χρόνια ακόμα εκτός από τα Ν.Προάστια της Αθήνας που λαμβάνουν σήμα από Αίγινα, εκεί κόπηκε το αναλογικό από σήμερα Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2010 από ThReSh
Innersense Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 και με διαφορά καλύτερο από όλα φαίνεται το ΣΚΑΙ αλλά μάλλον λόγω του 16:9 Σκαι rules, όχι μόνο από σήμερα, τα τελευταία δυο χρόνια...
vdanasto Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Σκαι rules, όχι μόνο από σήμερα, τα τελευταία δυο χρόνια... Πραγματικά, έχει πολύ καλό πρόγραμμα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Σκαι rules, όχι μόνο από σήμερα, τα τελευταία δυο χρόνια... μιλάμε για διαφορά σε σχέση με τον ANT1 (και το Makedonia TV), τουλάχιστον σε μένα... ξενέρα πάντως που για να κάνω zapping πρέπει να το γυρνάω σε αναλογικό, καταραμένη ΕΡΤ...
george_o/c Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Για υπόλοιπη Ελλάδα ξέρουμε πότε με το καλό; Αν και από το σπίτι μου βλέπω φάτσα φόρα την Μαλάξα, που είναι όλες οι κεραίες για Χανιά
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Απο Λυκοβρυση Αττικης. Τωρα δοκιμασα και πιανω ψηφιακα ολα τα καναλια.Σε μια θεση προγραμματος μονο βλεπω κατακορυφες χρωματιστες λωριδες. Διαφορα εικονας απο αναλογικο σημα μηδενικη. Να πω ομως οτι και με το αναλογικο ειχα παρα πολυ καλο σημα. Δεν βλεπω τον λογο να παρω αποκωδικοποιητη οσο συνεχιζει το αναλογικο σημα , για τις tv μου που δεν υποστηριζουν mpeg4.
vdanasto Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Κι εγώ δεν είδα σχεδόν καμία διαφορά στην ποιότητα εικόνας (απειροελάχιστη). Η αισθητή διαφορά είναι στον ήχο, η έντασή του είναι υψηλότερη. Κάποιος που πιάνει καλά τα αναλογικά πάντως δεν θεωρώ ότι χρειάζεται να τρέξει να προμηθευτεί αποκωδικοποιητή, δεν πρόκειται να κερδίσει κάτι.
Dr.Strangelove Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 μου φαίνεται πως δεν έχουν όλα τα κανάλια την ίδια ποιότητα ή το ίδιο sharpness...πχ ο ΑΝΤ1 (και το Makedonia TV) μου φαίνεται χειρότερα από ότι το MEGA/ALPHA/ALTER/STAR και με διαφορά καλύτερο από όλα φαίνεται το ΣΚΑΙ αλλά μάλλον λόγω του 16:9 Δε νομίζω ότι έχει να κάνει με την Digea αυτό. Ο ΑΝΤ1 είχε πάντα πολύ "soft" εικόνα και δεν μπορεί να αλλάξει αυτό με την ψηφιοποίηση του σήματος. Όσο αφορά τον ΣΚΑΪ, και με την αναλογική εκπομπή η εικόνα του είχε τεράστια διαφορά από τα άλλα κανάλια (ίσως φταίει το γεγονός ότι είναι το μόνο κανάλι που έχει τον εξοπλισμό για να εκπέμψει σε HD αν και όποτε αποφασιστεί).
vdanasto Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Πραγματικά, το ΣΚΑΙ έχει με διαφορά την καλύτερη εικόνα από όλα τα κανάλια. Τη χειρότερη εικόνα έχουν ο ΑΝΤ1 και το Μακεδονία.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Όσο αφορά τον ΣΚΑΪ, και με την αναλογική εκπομπή η εικόνα του είχε τεράστια διαφορά από τα άλλα κανάλια (ίσως φταίει το γεγονός ότι είναι το μόνο κανάλι που έχει τον εξοπλισμό για να εκπέμψει σε HD αν και όποτε αποφασιστεί). πράγματι, ακόμα και σε 720p η διαφορά θα είναι τεράστια...
Aias Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Πρεπει να πω οτι το καλυτερο δωρο αυτην την εποχη ειναι να κανεις αποκωδικοποιητής . Καλα θα ηταν να ειχαμε και τα κρατικα για να δουμε λιγο μπαλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα