Προς το περιεχόμενο

Copyright Απορίες

michaelcom

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω κάποιες απορίες σχετικά με τα copyright.

1. το copyright πρέπει να δηλωθεί κάπου η ο καθένας το βάζει οπου θέλει?

2.Αν ναι, που πρέπει να δηλωθή?

3.αν π.χ. φτίαχνουμε μία ιστοσελίδα με όνομα "kati.net" και μετα απο 6 μηνες ανοίγει μία άλλη με το ονομα "kati.com" και αν χρειαζετε να το δηλωσουμε καπου το copyright δεν το έχουμε κανει, έχουμε το νόμο με το μέρος μας? αν δεν χρειάζετε να το δηλώσεις καπου πως κλείνεις το αλλο σιτε?

αυτά ελπίζω να ξέρει καποιος κάτι ρίξτε μου τα φώτα σας. Σας παρακάλω

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Το κόπιραιτ ισχύει από τη στιγμή της δημιουργίας ενός έργου. Δεν χρειάζεται να το δηλώσεις πουθενά. Το γνωστοποιείς φυσικά κάπου στη σελίδα σου, αλλά αυτό είναι τυπικότητα.

Μπορείς επίσης να επιλέξεις μεταξύ πλήρης προστασίας (all rights reserved), μερικής προστασίας (creative commons, opensource άδειες κλπ) και καθόλου (απελευθέρωση του έργου ως κοινό κτήμα, δεν διατηρείς κανένα δικαίωμα πάνω του).

Δημοσ.

Κατ αρχήν σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις

εγώ έχω μια σελιδα οπου στην οποία έχω βάλει κάτω κάτω footer δηλαδή ενα copyright και μετα απο μηνες ανοιξε μια ίδια σελιδα που έχει μονο διαφημησεις και τπτ αλλο με το δικο μ ονομα, η ιστοσελιδα η αλλη ειναι μια ξενη.τα ιδια "πραγματα" που έχει η αλλη ιστοσελίδα τα έχουν και πολλα αλλα domains. εγω εψαξα να βρω καπως να επικοινωνησω με την εταιρια αλλα δεν καταφερα τπτ. πειτε μ σας παρακαλω τι να κανω.

και επισης αν εχω το νομο με το μερος μου.

επισης εχω βαλει και all rights reserverd kai copyright απο τοτε που το ανοιξα.

Δημοσ.
Κατ αρχήν σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις

εγώ έχω μια σελιδα οπου στην οποία έχω βάλει κάτω κάτω footer δηλαδή ενα copyright και μετα απο μηνες ανοιξε μια ίδια σελιδα που έχει μονο διαφημησεις και τπτ αλλο με το δικο μ ονομα, η ιστοσελιδα η αλλη ειναι μια ξενη.τα ιδια "πραγματα" που έχει η αλλη ιστοσελίδα τα έχουν και πολλα αλλα domains. εγω εψαξα να βρω καπως να επικοινωνησω με την εταιρια αλλα δεν καταφερα τπτ. πειτε μ σας παρακαλω τι να κανω.

και επισης αν εχω το νομο με το μερος μου.

επισης εχω βαλει και all rights reserverd kai copyright απο τοτε που το ανοιξα.

Βέβαια το ότι έχεις τα δικαιώματα δεν σημαίνει ότι οι άλλοι θα τα σέβονται, καλώς ή κακώς.

Ο νόμος είναι με το μέρος σου αλλά αν δεν συνεργάζονται, πρέπει να κινηθείς νομικά. Ξεκίνα βρίσκοντας ποια εταιρία φιλοξενεί τις σελίδες τους και ζήτησε τους να πράξουν ότι προβλέπει το policy τους στην συγκεκριμένη περίπτωση, or else.

Δημοσ.

οκ θα προσπαθησω να την βρω την εταιρία αλλα αν δεν την βρω?

παντως εχω προσπαθήσει αλλα τιποτα μονο την ip εχω και οταν την εβαλα σε ενα σιτε που βρισκει πως και τι μεσα απο ip αλλα τιποτα

καμοια ιδέα????

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...