the_pianist Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Καλησπέρα στην παρέα. Χρειάζομαι μια βοήθεια και είπα να ρωτήσω κι εδώ μια και το εύρος των απαντήσεων πιστεύω να είναι μεγαλύτερο. Ενδιαφέρομαι να έχω ΔΩΡΕΑΝ sms ειδοποίηση για εισερχόμενα emails στο κινητό μου. Μου στέλνει κάποιος email στο mailbox μου και να έχω ειδοποίηση στο κινητό μου αναφέροντας τον αποστολέα και το θέμα του email αν υπάρχει. Γνωρίζω πως το έχει αυτό η Cosmote και το site της my.cosmos.gr αλλά έχει ένα απαράδεκτο χώρο για εισερχόμενα μηνύματα που δεν ξεπερνά τα 10mb πράγμα που το καθιστά αστείο. Δυστυχώς όμως το χρησιμοποιώ μια και δε γνωρίζω κάτι παρόμοιο. Η Vodafone από ό,τι μου είπαν στο κατάστημα που ρώτησα δεν έχει τέτοια υπηρεσία. Γνωρίζετε κάτι πάνω στο θέμα αυτό; Πρόκειται για μικρή επιχείρηση και θα ήταν καλό να υπήρχε μια ενημέρωση για τα εισερχόμενα mails μια και πρόκειται για πελάτες. Ευχαριστώ για τις όποιες απαντήσεις.
Dr_Michael Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Κάνε forward το επαγγελματικό σου email στο mycosmos email.
trolaios Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 ή πάρε iphone με ένα πρόγραμμα internet data για να τους απαντάς από το κινήτό σου αν θέλεις
Dj_kourampies Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 ή πάρε iphone με ένα πρόγραμμα internet data για να τους απαντάς από το κινήτό σου αν θέλεις Η ένα Windows Mobile κινητό με qwerty (Touch Pro 2) για να μπορείς εύκολα να απαντάς. Και συνδέεσαι με imap στον mail server, για να είναι συγχρονισμένα τα πάντα και με τους υπολογιστές σου.
sam sam Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Κάνε forward το επαγγελματικό σου email στο mycosmos email. το καλυτερο και δωρεαν ...
CyberCr33p Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Ειδοποίηση σαν το MyCosmos παρέχει και η Vodafone, απλά χρεώνει την υπηρεσία.
2arkoudi Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 +1 στο Mycosmos της cosmote ειναι κ δωρεάν! http://www.mycosmos.gr/mycosmos/login.aspx
the_pianist Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Το mycosmos.gr και την ειδοποίηση την έχω αλλά έχει τραγική χωριτηκότητα και δεν μπορώ άλλο να σβήνω κάθε 3 και λίγο. Όσον αφορα το Η ένα Windows Mobile κινητό με qwerty (Touch Pro 2) για να μπορείς εύκολα να απαντάς. Και συνδέεσαι με imap στον mail server, για να είναι συγχρονισμένα τα πάντα και με τους υπολογιστές σου. καθώς και το ή πάρε iphone με ένα πρόγραμμα internet data για να τους απαντάς από το κινήτό σου αν θέλεις να υποθέσω πως δεν είναι δωρεάν, σωστά; Ψάχνοντας λίγο περισσότερο πάντως κατάφερα να βρω το παρακάτω που σας γράφω. Για ποιο λόγο τώρα στο κατάστημα της Vodafon μου είπαν πως δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα, δεν τοι γνωρίζω. Ίσως να έπεσα σε άσχετους πωλητές. Αγαπητέ συνδρομητή, Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τον Ιούλιο, το Vodafone Mail αποκτά νέο πρόσωπο μέσα από το Web, καθώς θα εγκαινιάσει σε ένα νέον ιστότοπο με νέες δυνατότητες, καινούργια χαρακτηριστικά, καλύτερη υποστήριξη πελατών και άλλα πολλά . Συγκεκριμένα τι αλλάζει: Θα παρέχεται η δυνατότητα για εξελιγμένο Anti-Spamming /Anti-Virus μηχανισμό Αύξηση του χώρου αποθήκευσης των εισερχόμενων email από 25 MB σε 500 ΜΒ (δωρεάν) ΔΩΡΕΑΝ SMS ειδοποίησης για κάθε νέο email που αποστέλλεται στη θυρίδα σας. (Δυνατότητα απoεπιλογής δίνεται μέσα από τη σελίδα μας) Για να λαμβάνετε τα email σας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μέχρι και διαφορετικά 5 διαφορετικά ψευδώνυμα «Mail Αliases Συλλογή αλληλογραφίας από εξωτερικά emails (μέχρι 1 με POP3) Ανανέωση Password μέσω της Εξυπηρέτησης Πελατών – 13830 Διακόπτεται η λειτουργία του FAX και δεν θα μπορείτε να λαμβάνετε τα ηχητικά σας μηνύματα (Voice Mails) στη Vodafone Mail θυρίδα σας. To ημερολόγιο Vodafone Mail διακόπτεται και θα υποστηρίζεται στο μέλλον. Προτείνουμε να αποθηκεύσετε αλλού τις ήδη προγραμματισμένες συναντήσεις σας. Οι υπηρεσίες «Auto reply - αυτόματη απάντηση» και «Προσωπική υπογραφή» θα πρέπει να ξανά-οριστούν στο νέο Vodafone Mail. Η είσοδος μέσα από Vodafone live διακόπτεται. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το email inbox του κινητού σας με τις κατάλληλες Vodafone Mail ρυθμίσεις από το http://www.vodafone.gr στον τομέα Mobile Email. Εάν θέλετε να ρυθμίσετε μόνοι σας το κινητό ή το Outlook κτλ. θα βρείτε παρακάτω τις ρυθμίσεις: Access Type: IMAP ή POP3 User name: «αριθμός»@vodafone.gr (πχ. 6944…@vodafone.gr) Incoming Mail Server: mail.vodafone.gr Outgoing (SMTP) Mail Server: smtp.vodafone.gr Ports: IMAP 143, POP3 110, SMTP 25 Encryption: No SSL *Σε περίπτωση που δεν χρησιμοποιείτε πρόσβαση μέσω δικτύου Vodafone (Vodafone ADSL, ή Dial-up) τότε για να στείλετε e-mails χρησιμοποιείστε για Outgoing (SMTP) Mail Server την ρύθμιση του παρόχου με τον οποίο έχετε συνδεθεί. Σας ευχαριστούμε, Η ομάδα της Vodafone Internet Services Τουλάχιστον πληροί τα 2 βασικά που ζήτησα να έχω, χωριτηκότητηα και δωρεάν sms στο κινητό. Αν παρόλα αυτά υπάρχει ΔΩΡΕΑΝ επαναλαμβάνω και πάλι η δυνατότητα μέσω των δύο επολογών αυτών που μου γράψατε, τότε θα πρέπει να κοιτάξω και αυτές τις περιπτώσεις.
Dj_kourampies Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Όπως είπες φαίνεται να σε καλύπτει, και είναι δωρεάν αν κατάλαβα καλά? Εγώ εξακολουθώ να θεωρώ το IMAP καλύτερη λύση εφόσον έχεις data plan, γιατί εγώ δε θέλω ειδοποίηση αλλά ολόκληρο το mail στον mail client της συσκευής μου.
the_pianist Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Έται λέει, ότι είναι δωρεάν. Αυτό το IMAP που μου γράφεις δωρεάν είναι;
Dj_kourampies Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Το IMAP είναι πρωτόκολλο επικοινωνίας με τον mail server. Το χρησιμοποιούν τα προγράμματα που διαβάζουν mail, όπως outlook, thunderbird, και ο αντίστοιχος client των κινητών που το υποστηρίζουν. Ο λόγος που το προτείνω για αυτή τη χρήση, είναι ότι σε αντίθεση με το "κλασσικό" POP3 που με το που κατεβούν τα μηνύματα στη συσκευή/υπολογιστή χάνονται από τον mail server και αν διαβάσεις κάτι από το κινητό δε θα το δεις στο σπίτι/δουλειά, στο IMAP παραμένουν, και απλά σημειώνονται ως αναγνωσμένα. Αποτέλεσμα, μπορείς να τσεκάρεις/διαβάζεις τα mail σου από διάφορους υπολογιστές και κινητά, και να μη χάνεις τίποτα από όπου και αν τα διαβάσεις. Το IMAP είναι δωρεάν στα περισσότερα email accounts, εγώ το χρησιμοποιώ με gmail εδώ και χρόνια και είμαι υπερευχαριστημένος. Αυτό που πληρώνεις είναι το "κατέβασμα" των mails, λογικά με ένα πακέτο 200mb internet το μήνα πχ είσαι καλυμμένος με το παραπάνω.
the_pianist Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Εάν δε θέλω να κατεβάσω και να διαβάσω το mail μου από το κινητό, παρά μονάχα να δω τον αποστολέα και το θέμα αποκλειστικά και μόνο, αυτό είναι δωρεάν; Υπάρχει η δυνατότητα με όλα όσα μου έγραψες να έχω τη δωρεάν sms ειδοποίηση και μόνο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.