AGGANIS3 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2003 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2003 Παρατηρησα οτι σε ολα τα παιχνιδια που παιζω (1942, need for speed, k.a ) ενω παιζει κανονικα το παιχνιδι ξαφνικα για μερικα δευτερολεπτα κολλαει. Χανει δηλαδη την κανονικη ροη του το παιχνιδι. Σαν να κολλαει και να επανερχεται. Αυτο συμβαινει για 2-3 δευτερολεπτα και μετα συνεχιζει κανονικα. Μετα απο 10 περιπου δευτερολεπτα ξανα το ιδιο και ξανα και ξανα... Δεν μπορω να παιξω ετσι. Να πω οτι παλια ειχα την Νvidia 32MB στην οποια επαιζαν ολα κανονικα. Τωρα την αλλαξα και εχω την 64ΜΒ με TV_OUT. Καποια στιγμη ειχα εγκαταστησει και το Dirext 9. Μηπως φταει αυτο? Εβαλα και την παλια μου καρτα αλλα παλι τα ιδια κανει. Εχω Ρ4 2.0 ram 512 και windows xp gr. Τι μπορει να φταει??? Ευχαριστω πολυ.
MY80- Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2003 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2003 Pia karta akrivws exeis ? Se poia akrivws games sto kanei ? vsync exeis anoixto h kleisto ?
Oldman Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2003 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2003 Πρώτα κοίταξε μήπως ενεργοποιούνται κάποια προγράμματα,την ώρα που πάιζεις,μέσα απο το scheduled task και τρέχουν στο backround(Κυρίως κάποιο πρόγραμμα antivirus) Eπίσης καλό θα είνα να ενεργοποιήσεις το dma mode στους Ιde ata/atapi controllers. Tέλος απενεργοποίησε την επιλογή 3D sound,αν είναι ενεργοποιημένη.Αν δεν γίνει τίποτα κάνε ξανά εγκατάσταση τους drivers της κάρτας γραφικών.Δεν νομίζω να φταίει το Directx9
Nikos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2003 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2003 Τι κάρτα ήχου έχεις; Γιατί εμένα μου το έκανε αυτό όταν χρησιμοποιούσα την ενσωματωμένη στην ΜΒ, κυρίως όταν φόρτωνε καινούριους ήχους. Μετά που έβαλα την Audigy2 όλα σταμάτησαν. Νίκος
paravatis Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2003 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2003 ontos, o nikos exei dikio. i onboard kartes einai software, dil xrisimopoioun porous apo ti cpu. kalo tha itan, an isxyei kati tetoio me sena kalo tha itan, an mporeis, na pas se mia ksexoristi karta
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.