IKARIWTHS Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 παιδια καλησπερα !ευχαριστω προκαταβολικα οποιον με βοηθησει. εβαλα σε ενα μακμινι το bοotcamp ,παω να βαλςω τα χπ,εκεςι που λεει για φορματ παταω να μη κανει,κλασικα δεν εκανε εγκατασταση,το προβλημα ειναι οτι δε κανει τιποτα το μακ.ξεκιναει και με παει στην οθονη που λεει press any key to boot from cd ,παταω και δε κανει τιποτα,λες και ειναι νεκρο,αμεσως μετα μου πεταει μια γραμμη και λεει disk error! πως μπορω να το φτιαξω?το πληκτρολογιο μοθ φαινεται νεκρο! σε αλλο υπολογιστη που το δοκιμασα παντως δουλευει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Κomos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Προφανώς εσβησες τα πάντα bootare από cd και κανε restore από time machine Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlackScorpionX Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 lol λοιπόν ελπίζω να σε βοηθήσω λιγάκι. αφού κάνεις τη διαδικασία του bootcamp και βάλεις το cd και ακολουθήσεις τις αρχικές οδηγίες για την εγκατάσταση (σε εκείνη την μπλε οθόνη) μετά όταν θα κάνει επανεκκίνηση (μετά το format που τραβάει στο partition που έχεις επιλέξει για εγκατάσταση winxp) και σου βγάζει το μήνυμα boot from cd ΔΕΝ ΠΑΤΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ! ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ windows. Υ.Γ. Πες μας σε παρακαλώ τι ακριβώς έκανες από την ώρα που ήσουν στο MacOS, ποια διαδικασία ακολούθησες για να καταλάβω που βρίσκεσαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IKARIWTHS Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 το προβλημα ειναι οτι το πληκτρολογιο κατα την εκκινηση ειναι νεκρο!!! το ελυσα μολις βρηκα αλλο πληκτρολογιο,αλλα ειναι απαραδεκτο που εβαλα πληκτρολογιο απο windows για να λυσω το προβλημα μου... ---------- Προσθήκη στις 08:08 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 07:19 ---------- λοιπον,πλεον αν βαλω αλλο πληκτολογιο,πατωντας το option(alt)διαλεγω με τι θα μπουταρω,με το αλουμινενιο πληκτρολογιο της απλ ,δε μπορω! το προβλημα ειναι οτι,αφου μπω στο μακ οσ χ,δε μου δινει ουτε εκει επιλογη στο System Preferences>StartUp να μπουταρω απο τα παραθυρα! αν τα καταφερω και μπω στα χπ ομως,μπορω να διαλεξω στην επομενη επανεκκινηση να μπω σε μακ...τι παιζει? εκανα clear smc,repair permitions,αλλα τιποτα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlackScorpionX Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 το προβλημα ειναι οτι το πληκτρολογιο κατα την εκκινηση ειναι νεκρο!!!το ελυσα μολις βρηκα αλλο πληκτρολογιο,αλλα ειναι απαραδεκτο που εβαλα πληκτρολογιο απο windows για να λυσω το προβλημα μου... ---------- Προσθήκη στις 08:08 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 07:19 ---------- λοιπον,πλεον αν βαλω αλλο πληκτολογιο,πατωντας το option(alt)διαλεγω με τι θα μπουταρω,με το αλουμινενιο πληκτρολογιο της απλ ,δε μπορω! το προβλημα ειναι οτι,αφου μπω στο μακ οσ χ,δε μου δινει ουτε εκει επιλογη στο System Preferences>StartUp να μπουταρω απο τα παραθυρα! αν τα καταφερω και μπω στα χπ ομως,μπορω να διαλεξω στην επομενη επανεκκινηση να μπω σε μακ...τι παιζει? εκανα clear smc,repair permitions,αλλα τιποτα! Εγώ από ό,τι λες καταλαβαίνω ότι δεν έχεις κάνει και το πλέον κανονικό install των windows. Διέγραψε το bootcamp και ξανακάνε την εγκατάσταση από την αρχή και ακολούθα πιστά τις οδηγίες. τη δεύτερη φορά που θα σου βγάλει να boot-άρεις από cd μην πατήσεις τίποτα. Δοκίμασε το και καλή τύχη. Εγώ πάντως έτσι έκανα και πρόβλημα δεν είχα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.