Προς το περιεχόμενο

προβλημα με format

catgirl1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάτσε να βγάλω το τσιγκέλι μου ;) ,είδες να γράφει κάτι,οτιδήποτε;

Άντε καλά κατέβασα το manual και τα βρήκα.

Πηγαίνεις στην επιλογή advanced βίος features με τα βελάκια πάνω/κάτω πηγαίνεις first boot device και με τα κουμπάκια +/- αλλάζεις την σειρά κάνεις ότι αλλαγές χρειάζεται για να γίνει first boot device CDROM και second boot device Hard Disk

αν χρειαστεί δηλαδή αλλάζεις και το second boot device με τα +/-.

Δημοσ.
Κάτσε να βγάλω το τσιγκέλι μου ;) ,είδες να γράφει κάτι,οτιδήποτε;

Άντε καλά κατέβασα το manual και τα βρήκα.

Πηγαίνεις στην επιλογή advanced βίος features με τα βελάκια πάνω/κάτω πηγαίνεις first boot device και με τα κουμπάκια +/- αλλάζεις την σειρά κάνεις ότι αλλαγές χρειάζεται για να γίνει first boot device CDROM και second boot device Hard Disk

αν χρειαστεί δηλαδή αλλάζεις και το second boot device με τα +/-.

αυτα τα εκανα αλλα παλι δεν κανει φορματ αλλα ανοιγει ενα παραθυρο οπου γραφει μονο backup και reboot. ενω στις οδηγιες για φορματ λεει πως μολις πατησεις ενα οποιοδηποτε κουμπι αρχιζει το φορματ, εγω οταν παταω καποιο κουμπι βγαζει κατι οπου λεει μονο backup και reboot και οποιο απο τα δυο πατησω τιποτα δεν κανει. τι μπορει να φταιει;

Δημοσ.

Μήπως το όλο σχέδιο το κάνεις με κάποιο άσχετο cd και όχι με σωστό cd εγκατάστασης;Κάποιο cd που είναι μεν από το PC αλλά το οποίο είναι cd που κάνει μόνο backup;

Το οποιοδήποτε κουμπί το πατάς όταν σου βγάλει μήνυμα στην οθόνη : press any key το start from cd....

και όχι νωρίτερα,επίσης μήπως πατάς το κουμπί end, που σε βγάζει σε άλλη ρύθμιση;

Δημοσ.
Μήπως το όλο σχέδιο το κάνεις με κάποιο άσχετο cd και όχι με σωστό cd εγκατάστασης;Κάποιο cd που είναι μεν από το PC αλλά το οποίο είναι cd που κάνει μόνο backup;

Το οποιοδήποτε κουμπί το πατάς όταν σου βγάλει μήνυμα στην οθόνη : press any key το start from cd....

και όχι νωρίτερα,επίσης μήπως πατάς το κουμπί end, που σε βγάζει σε άλλη ρύθμιση;

δε νομιζω πως το cd δεν κανει διοτι αυτο ειναι το intel δηλαδη το κυριοτερο cd του υπολογιστη μου, εαν δεν κανει αυτο τοτε αλλο cd δεν εχω.

Δημοσ.

Intel είναι ο κατασκευαστής τις κεντρικής κάρτας του υπολογιστή σου (μητρική κάρτα) και δεν κάνει για να κάνεις format στον PC σου.Χρειάζεσαι CD της Microsoft που να γράφει πάνω WINDOWS (98,ME,ΧΡ,vista η και κάτι άλλο).

Αν θες να κάνεις format πρέπει οπωσδήποτε να βρείς CD τον Windows.

Δημοσ.
Intel είναι ο κατασκευαστής τις κεντρικής κάρτας του υπολογιστή σου (μητρική κάρτα) και δεν κάνει για να κάνεις format στον PC σου.Χρειάζεσαι CD της Microsoft που να γράφει πάνω WINDOWS (98,ME,ΧΡ,vista η και κάτι άλλο).

Αν θες να κάνεις format πρέπει οπωσδήποτε να βρείς CD τον Windows.

που θα βρω το cd των windows;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...