Προς το περιεχόμενο

Samsung Galaxy S - νέα κορεάτικη ναυαρχίδα με android

arxaggelos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Την καλησπέρα μου...

Προσωπικά το GPS το χρησιμοποιώ πάντα assisted, δηλαδή με ενεργοποιημένη την Χρήση Ασύρματων Δικτύων.

Από την 2.1 (που ήταν μια σκοτεινή περίοδος της ζωής μου την οποία θέλω να ξεχάσω!) μέχρι τις cooked και custom που έχω φλασάρει,

πάντα έπαιζα τόπι με A-GPS.

Αυτό σημαίνει πως όλα τα προγράμματα που χρησιμοποιούσαν το GPS κλειδώναν σε λίγα δευτερόλεπτα (μέχρι 15 το μέγιστο από όσο μπορώ να υπολογίσω).

Επομένως για σκέτο GPS δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη.

Αν έχεις θέμα και το A-GPS (Ρυθμίσεις->Τοποθεσία και Ασφάλεια->Χρήση Ασύρματων Δικτύων) τότε δοκίμασε το γιατροσόφι της Κάρμεν.

Πάντως μιας και πλέον έμαθες το Odin, δοκίμασε καμιά custom που περιλαμβάνουν βελτιώσεις σχεδόν σε όλους τους τομείς.

πχ με Juwe's 1.9 (βασισμένη στην JS8) που έχω τώρα έχω γενικότερα ισχυρότερο WiFi,ταχύτατο browsing με τον ενσωματωμένο browser, απίστευτους χρόνους εκκίνησης του τηλεφώνου

και ένα σωρό άλλα tweaks, χωρίς να η συγκεκριμένη ROM να με ξενίζει καθόλου μιας και ο GTG Launcher που έχει by default είναι σχεδόν ολόιδιος με τον TouchWiz 3.0 που έχει το SGS.

Φυσικά είμαι με Kernel DamianGTO 1.1 αλλά αυτό είναι το λιγότερο.

Με το Odin που του πήρες τον αέρα, αλλάζεις πλέον ROM σαν πουκάμισα.

Πάντως σου προτείνω να δοκιμάσεις Juwe's 1.9 + DamianGTO 1.1 και μετά θα με θυμηθείς.

edit: Όσο για το MLS κάπου είχα ακούσει πως δεν είναι συμβατό με 2.2 Froyo+. Οπότε δεν είναι θέμα πως κάτι πήγε στραβά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

ΟΚ θα το δοκιμάσω και αυτό, και αν όχι θα καταφύγω στο gps hack (γιατί περί hack προκειται). Όσ για τις custom, αν σκεφτείς ότι ακόμη και με backup που είχα, μου πήρε αρκετή ώρα να επαναφέρω το κινητό όπως ήταν σε εμφάνιση, μάλλον θα πάρει πολύ καιρό ακόμη...Για 2.3 με τη μία με βλέπω :) Το MLS ανοίγει κανονικά, αλλά η αναζήτηση ξαφνικά δεν περιλαμβάνει τη...Θεσσαλονίκη. Επειδή λοιπόν ο χρόνος (μου) είναι χρήμα, καλά ξεκουμπίδια.

Αφού δεν σε πείθω για custom(γκρρρρρ...),

τουλάχιστον όπως είσαι, χωρίς να αλλάξεις τπτ από το σετάρισμα του κινητού σου,

φλάσαρε μόνο τον Damian kernel που ανέφερα πιο πάνω.

Αυτό και μόνο θα σου κάνει το Γαλαξία, πύραυλο.

Κάρμεν, Στόρμυ,

βάλτε ένα χεράκι να του δείξουμε το Φως του "έκπτωτου" Αρχάγγελου! :)

Βρε arxaggele άκουσε τον Master Niko κάτι ξέρει παραπάνω. :mrgreen: Να σου μαγειρέψω μία "καρμπονάρα" με όλα τα "μπαχαρικά" και να την εγκαταστήσεις να δεις γαλαξίες και σύμπαντα; :P

Αχ θα με βάλετε σε περιπέτειες και έχω και διάβασμα και δουλειά :mrgreen: Κάρμεν η προσφορά σου είναι εξαιρετική και, παρόλο που αδυνατώ αυτήν τη στιγμή να ανταπεξέλθω σε χρονο (και άγχος!) να ξαναφλασάρω, θα πάρω ένα raincheck που λένε και οι αγγλοσάξονες, και επιφυλάσσομαι για το "γεύμα" μόλις χαλαρώσουν τα πράγματα. Να ξέρεις πάντςω ότι μου αρέσουν τα φαγητά που έχουν μέλι, οπότε κατά ΄κει θα πάει το πράγμα :rolleyes:

Μιλήστε μου όμως για αυτόν τον μυστηριώδη κο Κερνελ, τί τύπος είναι και πως μπορώ να τον γνωρίσω; :-D

Θα σου κάνω κάτι φιλέτα μαριναρισμένα σε μέλι σκέτη γλύκα :P

Ο Mister Kernel είναι πολύ μα πολύ καταδεχτικός τύπος. Τον γνωρίζεις από κοντά ακόμα και χωρίς ραντεβού :P

Με ενδιαφέρει βασικά αυτό που αναφέρθηκε πριν, ότι η χειραψία του SGS μου μαζί του θα είναι γρήγορη και ακίνδυνη, καθώς και ότι, μόλις το SGS bootάρει, θα βλέπω ό,τι βλέπω και τώρα, no compromises. Και δεν έχω κάμει καμία τρελή μόντα (πιό φλώρικο από το δικό μου δεν υπάρχει σε looks), απλά ούτε με τα widgets δεν με πάιρνει να ασχοληθώ άλλο αυτή την εβδομάδα, you see!

βρε master niko μήπως έχεις καμιά ιδέα για ένα κουλό που μου εμφανίστηκε μόλις; Πήγα απο titanium back up να κάνω uninstall μία εφαρμογή (όχι μαμά εφαρμογή) και έχει κολλήσει στο Pop up Που λέει uninstall και γυρνάει το κυκλάκι γύρω γύρω και έχω ζαλιστεί γρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

edit: ok το έστρωσα :P

Μόλις βρω λίγο χρόνο θα ζητήσω οδηγίες για τον κερνελ λοιπον:)

Ενημερωτικά, η εφαρμογή του περιφερειακού είναι ΟΚ, ο dev απάντησε κι όλας, έχει πέσει ο σερβερ της περιφέρειας και δεν δίνει εικόνα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...