arxaggelos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Λοιπόν όλα καλά, μπήκε ρουτ και στο 2.2.1, σβήστηκαν οι άχρηστες εφαρμογές, έκανα επαναφορά δεδομένων (κλήσεις, φωτο, sms), έκανα και εφαρμογών, αλλά κάποιες εφαρμογές δεν κράτησαν δεδομένα. Δεν τις έλεγξα όλες, αλλά ενδεικτικά αναφέρω το 3G Watchdog, το App Protector Pro (ευτυχώς αυτό το τελευταίο απεγκαταστάθηκε αμέσως, χωρίς να ζητήσει password, γιατί το password που το είχα βάλει δεν δούλευε και τα είδα όλα κωλυόμενα!), το SwiFTP, κλπ. Μικρό το κακό. Κατά τα άλλα, όλα φαίνονται ΟΚ Ξέχασα και το εξής κουλό (τουλάχιστον εμένα κουλό μου φάνηκε): Μετά την εγκατάσταση της 2.2.1 έκανα factory reset με τον αριθμητικό κωδικό (όχι με το wipe data) και νόμιζα ότι δεν θα μείνει τίποτε. Πράγματι δεν έμειεν τίποτε...εκτός από τα backup του MyBackupPro! Τα βρήκε στην external_sd χωρίς να τα ξαναπεράσω. Δεν ξέρω πως διάολο έγινε αυτό. Το κάστρο έπεσε, η τελευταία (πιθανότατα) JG1 στην Ελλάδα αναπαύεται εν ειρήνη, και αντικαταστάθηκε από την JS8. Ευχαριστώ όλους όσους έγραψαν τους οδηγούς, όσους βοήθησαν να τους εφαρμόσω, και όσους με έπεισαν ότι θα έχω βοήθεια αν γίνει κάτι κακό
karmen1983 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 ^^^Καιρός ήτανε επιτέλους. Απορώ πως άντεξες με την ROM σου τόσο καιρό Έτοιμη και εγώ φλάσαρα και μου πέρασε η ζήλια
nikoskon Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Χαιρετώ τα πλήθη! Αν δεν μου πει κάποιος πως απενεργοποιώ την αυτόματη ηχογράφηση κλήση στην Juwe's 1.9, θα φλασάρω και εγώ JS8!!!! Για πείτε καμιά ιδέα... edit: Το βρήκα τελικά. Το έχει και στο xda... (Auto Call Recording. apk)
karmen1983 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Παίδες ερώτηση. Όσοι έχετε βάλει το setcpu και έχετε ακολουθήσει τον οδηγό από το myphone. Στην πρώτη καρτέλα ποιο από τα δύο βλέπετε; Εχω τη δεύτερη εικόνα μετά την αλλαγή rom. Αποφάσισε να κάνει o/c χωρίς να με ρωτήσει; Το κουλό είναι ότι στο max δίνει 1000 αλλά η μπάρα απο κάτω πάει στο 1200 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
Moderators stormrain Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Περιεργο. Ειτε επαθε κοκομπλοκο το Setcpu, ειτε ειναι overclocked ο kernel. Μπες σε recovery και δες στα settings του αν ειναι oc. ΛΟΛ και oc τωρα kiddo?
karmen1983 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Ασε θείο θα με πεθάνει με τα κουλά του τελευταία. Μπαίνω σε recovery Και σου λέω edit: Θείο τι να πω; Για μία ακόμα φορά το τσάκωσες το Prob. Λεπόν στο recovery -> ultimate tweak -> cpu frequency option είχε 3 επιλογές 800 Δεν θέλω 1000 Αντε θέλω 1200 Πολύ θέλω 2000 Ονειρο thanks
sheik Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Guys λιγο τα φωτα σας please! Φιλος με το galaxy s εκανε την αναβαθμιση μεσω Kies σε 2.2 αλλα απο εκεινη τη στιγμη και μετα το κινητο εγινε απελπιστικα αργο. Στα παντα, εφαρμογες,internet, στο ποσο smooth γινεται η μεταβαση απο οθονη σε οθονη, μεχρι και με τους χαρτες της MLS του βγαζει προβλημα και στην ουσια δεν ανοιγει η εφαρμογη. Εκανε κατι λαθος? Τι μπορει να κανει για να στρωσει το κινητο γιατι ειναι κριμα, το δουλεψα κι εγω και ειναι τραγικα αργο μετα την αναβαθμιση...
gokal Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Guys λιγο τα φωτα σας please! Φιλος με το galaxy s εκανε την αναβαθμιση μεσω Kies σε 2.2 αλλα απο εκεινη τη στιγμη και μετα το κινητο εγινε απελπιστικα αργο. Στα παντα, εφαρμογες,internet, στο ποσο smooth γινεται η μεταβαση απο οθονη σε οθονη, μεχρι και με τους χαρτες της MLS του βγαζει προβλημα και στην ουσια δεν ανοιγει η εφαρμογη. Εκανε κατι λαθος? Τι μπορει να κανει για να στρωσει το κινητο γιατι ειναι κριμα, το δουλεψα κι εγω και ειναι τραγικα αργο μετα την αναβαθμιση... Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων (η οποία διαγράφει τα δεδομένα τηλεφώνου ... άρα χρειάζεται backup πριν) έκανε? Αν όχι, να κάνει γιατί σίγουρα θα βοηθήσει πολύ!
nikoskon Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Να κάνει ό,τι έκανε ο αρχάγγελος. 2.2.1 δηλαδή.
arxaggelos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Η αλήθεια είναι αυτή, για αναβάθμιση χρειάζεται είτε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, ή αλλαγή ρομ από την αρχή. Και αν μιλάμε για το δεύτερο, η 2.2.1 έχει αρκετά νέα ωραία features και η συνολική απόκριση είναι σαφώς βελτιωμένη, αξίζει τον κόπο σαν μεγάλη αναβάθμιση. Από εχθές παρατήρησα επίσης αρκετά γρηγορότερο default browser (έστω και με κάποια σπασίματα που δεν τα έκανε ο αρχικός browser της JG1) και κάπως καλύτερο δέκτη WiFi. Κάποιες παρατηρήσεις - ερωτήσεις: - Το gps ου φαίνεται ότι ζορτίζεται να κλειδώσει, ενώ εχθές στα βιαστικά μου φάνηκε ικανοποιητικό. Έχει δοκιμάσει κανένας το gps fix που αλλάζεις την περιοχή από Αμερική σε Ευρώπη; Ή κάποιο άλλο τελος πάντων; (Πάντως με το MLS νομίζω ότι χωρίσαμε οριστικά τα τσανάκια μας) - Ακόμη δεν έχω καταλάβει πως διατηρήθηκε το backup του MyBackUp Pro στην εσωτερική κάρτα, μετά το wipe data (πριν το φλασάρισμα) και το πλήρες format με κωδικό (μετά το φλασάρισμα). Καμιά ιδέα κανείς; - Με χάλασε λίγο που δεν λειτουργεί σωστά η εφαρμογή Περιφερειακός Θεσσαλονίκης, δηλ. ανοίγει αλλά όταν επιλέγεις κάμερα μαυρίζει και κολλάει (ευτυχώς μόνο η εφαρμογή, όχι όλο το κινητό). Θα ρωτήσω τον developer μήπως παίζει κάτι με τις Froyo, ελπίζω να φτιαχτεί γιατί είναι και μαμώ τις εφαρμογές αν οδηγείς στην Χαβούζ... συγγνώμη, στη Συμπρωτεύουσα ήθελα να πω.
karmen1983 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Για το gps Εχω δοκιμάσει το fasterfix αλλαγή από Asia σε Europe και ναι κλειδώνει πιο γρήγορα και με το navigon αν υποθέσω ότι το έχεις, τα πάνε μία χαρά. Για το my back up Δημιουργεί ένα φάκελο στην external_sd με το όνομα reware. Αυτό δεν το επηρεάζει το φλασάρισμα. Ακόμα και αν δεν έχεις extra κάρτα στο κινητό δημιουργείτε μία. Κάτι σαν partition. Οπότε είναι σαν να έχεις 2 HDD σε ένα pc και να κάνεις εγκατάσταση λειτουργικού στο C. O D σου δεν θα επηρεαστεί, άρα ούτε το back up σου. Για το 3ο δεν ξέρω
arxaggelos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Thanx 4 the info! Το fasterfix είναι ασφαλές; Ρωτάω επειδή είναι ξεχωριστή εφαρμογή, ενώ είδα στο myphone ένα χακάρισμα με root explorer. Όσο για την εφαρμογή, περιμένω μήπως απαντήσει ο dev
karmen1983 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 fasterfix https://market.android.com/details?id=com.Double.FasterFix&feature=search_result edit: Επειδή χρησιμοποιώ cooked roms το έχουν σαν μαμά εφαρμογή. Εσύ έβαλες official αν είδα καλά στα προηγούμενα post. Περίμενε τον niko ή το storm να σου απαντήσουν με σιγουριά
arxaggelos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 ΟΚ ευχαριστώ. Για κουζίνες δεν είμαι, δε λες καλά που φλασαρα έτσι κι αλλιώς Πάντως στο appbrain βλέπω αρκετά καλό review.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα