Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Έλεγξα και τις ανοιχτές εφεραμγές στο background και γινόταν χαμός :lol:

Αυτές οι εφαρμογές που βλέπουμε στο παρασκήνιο, μπορεί να εμφανίζονται στη λίστα αλλά δε σημαίνει ότι είναι ανοιχτές, ότι "τρέχουν", απλά -διορθώστε με αν κάνω λάθος- καταλαμβάνουν κάποια ποσότητα ram. Ίσως να τρέχει κάποιο process που το λειτουργικό έκρινε ότι είναι απαραίτητο αλλά ως εκεί (το οποίο process μπορεί να το μοιράζονται παραπάνω από μια εφαρμογή, πχ). Επειδή, βέβαια, η ram είναι πεπερασμένη (αν και τα 512 MB είναι μια χαρά), όταν αρχίσουν να ζορίζονται τα πράγματα, υποτίθεται ότι το λειτουργικό ελευθερώνει σιγά σιγά ξεκινόντας από τις παλαιότερες, κάτι τέτοιο δεν κάνει; Άρα, όσες εφαρμογές και αν φαίνονται στη λίστα, κανονικά θα έπρεπε να τρέχει αέρα χωρίς ιδιαίτερες μεταπτώσεις στην απόκριση.

Για galaxy pro εχω διαβασει

Αυτό είναι με πληκτρολόγιο. Οκ, κάπως δικαιολογείται το "pro" αλλά προσωπικά δε μου κάνει, δε θέλω κινητά μέρη.

Δημοσ.

Το σασί του εμένα όπως το είδα δεν με χάλασε. Συγκεκριμένα είναι λίγο καλυτερο από του Omnia 2 για το οποίο από όσο θυμάμαι δεν είχε γκρινιάξει κανένας, και δεν το έλεγες και φθηνότερο ;)

Δημοσ.

offtopic

επειδή έγραψες "σε ποιό" σαν να ξεκινάς ερώτηση. Μάλλον είναι typo και ήθελες να γράψεις "σε πιό/περισσότερο". No biggie.

Δημοσ.

Στο myphone προφανώς εννοούσε, κάποιοι όντως επιβεβαιώνουν καθυστερήσεις στο άνοιγμα του τηλεφώνου και του προγράμματος φωτογραφιών. Βέβαια, βλέπω ότι ο καθένας φλασάρει ότι βρει. Επίσης, διάβασα σχετικά με το gps που βρίσκει/χάνει δορυφόρους. Δε ξέρω αν συμβαίνει σε όλους.

Δημοσ.

offtopic

επειδή έγραψες "σε ποιό" σαν να ξεκινάς ερώτηση. Μάλλον είναι typo και ήθελες να γράψεις "σε πιό/περισσότερο". No biggie.

Eχεις δικιο μου ξεφυγε.

Δημοσ.

εφτιαξα ενα βιντεακι με το δικο μου sammy.

υποψιν οτι το are you smarter than a 5th grader ΔΕΝ ειναι συμβατο με την συσκευη αλλα το δοκιμασα για να δειξω τα αποτελεσματα στην συνεχεια ακομα και μιας εφαρμογης...ασυμβατης ας πουμε.

[ame]

[/ame]

τα συμερασματα δικα σας.

Δημοσ.

Λοιπόν.Σήμερα πήγα στο mediamarkt και για πρώτη φορά το έποιασα στα χέρια μου.Εντυπώσεις; Όπως ακριβώς το περιγράφουν σχεδόν σε όλα τα forum,review κλπ,κλπ και ακόμα καλύτερο.Έμεινα εντυπωσιασμένος...

Καταρχήν το περίμενα παντόφλα μιας και έχω ένα PDA με 3,5'' οθόνη οπότε λέω αυτό θα είναι σαν τούβλο στα χέρια μου.Κι όμως διαψεύστηκα.Μάλον φταίει το ότι είναι slim και ταυτόχρονα πανάλαφρο.Κάτι που το PDA μου δεν είχε.

Τα χρώματα τι να σας λέω.Όποιος το έχει δει καταλαβαίνει.Ήταν σαν να μην είχε τζαμάκι μπροστά και νόμιζες οτι θα έποιανες τα εικονίδια και τα τα τραβούσες να βγούν μέσα από το κινητό...

Έπαιξα λίγο με το μενού.Δεν ξέρω τι του είχαν φορτώσει και τι όχι πάντως πήγαινε σφαίρα και δεν κολούσε πουθενά.Μα πουθενά.

Τα μόνα που με χαλάνε είναι το flash led που δεν έχει και το θέμα με το gps αν και το 2ο πιστεύω θα λυθεί και ευελπιστώ να είναι θέμα ROM και όχι hardware

Δημοσ.

Θα ηθελα να ειμαι αισιοδοξος στο θεμα του GPS αλλα η Samsung ανεκαθεν δεν τα πηγαινε τοσο καλα με τους δεκτες GPS στα κινητα της............πριν εποχης ακομα omnia :-) εκανε πανω απο 5 λεπτα να κλειδωση δορυφορους και με τα χιλια ζορια και με βοηθητικα προγραμματα.......

Δημοσ.
Θα ηθελα να ειμαι αισιοδοξος στο θεμα του GPS αλλα η Samsung ανεκαθεν δεν τα πηγαινε τοσο καλα με τους δεκτες GPS στα κινητα της............πριν εποχης ακομα omnia :-) εκανε πανω απο 5 λεπτα να κλειδωση δορυφορους και με τα χιλια ζορια και με βοηθητικα προγραμματα.......

τωρα θα με αναγκασετε να κανω και αλλο βιντεο και θα καταντησω και εγω γραφικος.

τι λετε βρε παιδια?κλειδωνει σε δευτερολεπτα(υπερηχητικα αν εχεις gps στο αμαξι,win mobile or wince) και δεν χανει σημα πουθενα.

ειδικα απο το gps ειμαι απιστευτα ευχαριστημενος.

τι διαολο,για αλλη συσκευη μιλαμε?

την εφερα απο γερμανια,δεν ξερω αν αυτο παιζει ρολο,αλλα δεν νομιζω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...