Προς το περιεχόμενο

Samsung Galaxy S - νέα κορεάτικη ναυαρχίδα με android

arxaggelos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ώπα....

3-button combo για recovery/download mode έχεις κανονικά ε;

ναι, αλλά αν είναι για κάτι τόσο απλό να μπαίνω σε τέτοιες ιστορίες, να που τελικα κάτι μου έλεγε να το αφήσω ως έχει! Να το κάνω restore;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

ναι, αλλά αν είναι για κάτι τόσο απλό να μπαίνω σε τέτοιες ιστορίες, να που τελικα κάτι μου έλεγε να το αφήσω ως έχει! Να το κάνω restore;

Μισό. Χρησιμοποιείς SuperOneClickRoot τώρα για να το κάνεις root;

Μισό. Χρησιμοποιείς SuperOneClickRoot τώρα για να το κάνεις root;

ναι, πάτησα το one click root για να ξεκινήσει, ξεκίνησε κανονικά, έφτυασε εκεί που λέει "όταν θα ξεκινήσει σε recovery πάτα το vol down για να επιλέξεις την χ επιλογή και μετά home button", το έκανα και έμεινε εκεί. Αυτά.

ναι, πάτησα το one click root για να ξεκινήσει, ξεκίνησε κανονικά, έφτυασε εκεί που λέει "όταν θα ξεκινήσει σε recovery πάτα το vol down για να επιλέξεις την χ επιλογή και μετά home button", το έκανα και έμεινε εκεί. Αυτά.

Όχι...

To SOCR δεν λειτουργεί με το τηλέφωνο σε download mode(VolDown+Home+Power).

Θέλει με τηλέφωνο ανοιχτό, να το βάλεις σε Debugging mode aka Εντοπισμό Σφαλμάτων (Ρυθμίσεις->Εφαρμογές->Ανάπτυξη->Εντοπισμός σφαλμάτων) και μετά να πατήσεις το κουμπί ROOT στο SOCR(SuperOneClickRoot).

Ορίστε και το link του dev με τις οδηγίες.

I finally figured out how to root without looping. After rooting 13 phones, this is how I did it on the first try.

Turn USB Debugging OFF

Click Root

When it says: Waiting for Device, Turn USB Debugging ON

It'll now run RATC

When it says: Starting ADB Server...

Turn USB Debugging OFF

Turn USB Debugging ON

Turn USB Debugging OFF

All BEFORE it says "Waiting for device..." again

Ακολούθησα κανονικά τις οδηγίες, το έβαλα σε εντοπισμό σφαλμάτων πριν το συνδέσω. Το θέμα είναι τώρα πως το επαναφέρω. Στο μεταξύ κατεβάζω την JS8.

Ακολούθησα κανονικά τις οδηγίες, το έβαλα σε εντοπισμό σφαλμάτων πριν το συνδέσω. Το θέμα είναι τώρα πως το επαναφέρω. Στο μεταξύ κατεβάζω την JS8.

Και το download mode που κολλάει στην διαδικασία root;

Να επαναφέρεις τί; Αν είσαι root μετά από ό,τι έκανες κάνε επανεκκίνηση το τηλ και ψάξε για το εικονίδιο Superuser.

Και το download mode που κολλάει στην διαδικασία root;

Να επαναφέρεις τί; Αν είσαι root μετά από ό,τι έκανες κάνε επανεκκίνηση το τηλ και ψάξε για το εικονίδιο Superuser.

δεμ έπρεπε να κάνει μόνο του επανεκίννηση το τηλέφωνο; Αυτό κατάλαβα από τις οδηγίες. Για να καταλάβεις, πάτησα αυτό που ήταν να πατήσω, και τώρα βλέπω το τριγωνάκι που λέγαμε. Είναι ακόμη συνδεδεμένο με το λαπτοπ και δεν έχω ακουμπήσει τίποτε άλλο. Πρέπει δηλαδή να το κάνω εκκίνηση με το χέρι;

Για το download mode λέω μήπως το έβγαλα εκτός μάχης και θέλει φλασάρισμα έτσι κι αλλιώς πλέον

δεμ έπρεπε να κάνει μόνο του επανεκίννηση το τηλέφωνο; Αυτό κατάλαβα από τις οδηγίες. Για να καταλάβεις, πάτησα αυτό που ήταν να πατήσω, και τώρα βλέπω το τριγωνάκι που λέγαμε. Είναι ακόμη συνδεδεμένο με το λαπτοπ και δεν έχω ακουμπήσει τίποτε άλλο. Πρέπει δηλαδή να το κάνω εκκίνηση με το χέρι;

Για το download mode λέω μήπως το έβγαλα εκτός μάχης και θέλει φλασάρισμα έτσι κι αλλιώς πλέον

Όχι, δεν επανεκκινεί μετά το rooting.

Αποσυνέδεσε το τηλέφωνο από το USB καλώδιο και πάτα παρατεταμένα μόνο το Power button μέχρι να δείς τα λευκά γράμματα του λογότυπου της Samsung(εκεί το αφήνεις το Power button)

και πες μας αν μπεί κανονικά και αν έχει το εικονίδιο Superuser στο app grid.

Και μην αγχώνεσαι. Με 3-button combo δεν το brickάρεις με την καμία.

Λοιπόν, με βγάζει πάλι στο manual mode με τις γνωστές επιλογές. Να επιλέξω reboot system now ή apply sdcard:update.zip όπως πριν; Το τηλέφωνο είναι αποσυνδεδεμένο από το λαπτοπ

nikoskon ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι έναν άνθρωπο με αγνή παρθένα JG1 ένα άγχος τον πιάνει με το σκάλισμα όσο να πεις :rolleyes:

Λοιπόν, με βγάζει πάλι στο manual mode με τις γνωστές επιλογές. Να επιλέξω reboot system now ή apply sdcard:update.zip όπως πριν; Το τηλέφωνο είναι αποσυνδεδεμένο από το λαπτοπ

nikoskon ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι έναν άνιρωπο με αγνή παρθένα JG1 ένα άγχος τον πιάνει με το σκάλισμα όσο να πεις :rolleyes:

Δεν καταλαβαίνω γιατί σε βγάζει σε recovery mode.

Τέσπα. Πάτα reboot system now και πες μας αν μπει κανονικά ή αν πάλι θα σε βάλει σε recovery mode.

Δεν χρειάζεται άγχος. ;)

ΟΚ και το reboot τουλάχιστον είμαστε πάλι open for business :mrgreen: Το περιβόητο εικονίδιο ΔΕΝ υπάρχει, άρα η πρώτη μου απόπειρα για super user επέμβαση στο κινητό ήταν ένα φιάσκο :-D :-D

όταν φλασάρω μάλλον θα γίνει χωρίς ρουτ, δεν βλέπω να με θέλει. Άντε τωρα πες, φλασάρεις ή δεν φλασάρεις;;;

ΟΚ και το reboot τουλάχιστον είμαστε πάλι open for business :mrgreen: Το περιβόητο εικονίδιο ΔΕΝ υπάρχει, άρα η πρώτη μου απόπειρα για super user επέμβαση στο κινητό ήταν ένα φιάσκο :-D :-D

όταν φλασάρω μάλλον θα γίνει χωρίς ρουτ, δεν βλέπω να με θέλει. Άντε τωρα πες, φλασάρεις ή δεν φλασάρεις;;;

Κατ'αρχάς μην βιάζεσαι! :)

Λοιπόν....

1. Θεωρώ δεδομένο πως στο PC έχεις εγκατεστημένη την τελευταία έκδοση Kies. Αν όχι, την εγκαθιστάς τώρα.

2. Πήγαινε Ρυθμίσεις->Ασύρματη επικοινωνία...->Ρυθμίσεις USB και βάλε "Να γίνεται ερώτηση κατά την σύνδεση".

3. 'Ανοιξε την εφαρμογή SuperOneClickRoot 1.7

4. Συνέδεσε το κινητό στον υπολογιστή και στην ερώτηση που θα σου κάνει για τί τρόπο σύνδεσης θες, αγνόησε το πατώντας το πλήκτρο back(το ανάστροφο βελάκι).

5. Πάτα ROOT στο SOCR 1.7 και όταν σου γράψει Waiting for device...

6. ...ενεργοποίησε τον Εντοπισμο Σφαλμάτων. Μόλις ολοκληρωθει η διαδικασία root

7. ...απενεργοποίησε τον Εντοπισμό Σφαλμάτων και κάνε επανεκκίνηση το κινητό.

Τώρα είσαι rooted! Αν δεν είσαι, θα πηδηχτώ από το παράθυρο!

Αρχάγγελε υποτίθεται κάνουμε root για να κρατήσεις backup εφαρμογών κλπ για να μην τα περνάς ένα-ένα μετά.

Προσωπικά δεν κρατάω backup μιας τα τηλέφωνά μου τα έχω συγχρονισμένα στο Gmail, τις φωτογραφίες/βίντεο της κάμερας στην εξωτερική κάρτα μνήμης κλπ,

Απλά περνάω μία μία τις εφαρμογές μετά.

Αν δεν θες να κρατήσεις backup κακώς μπήκαμε στην διαδικασία να κάνουμε root γιατί δεν χρειάζεται και θα χαθεί μετά το flashing.

1. Check

2. Check

3. Check

4. Check

5. Πάτα ROOT στο SOCR 1.7 και όταν σου γράψει Waiting for device...----Δεν το γράφει, ξεκινάει, δίνει τις οδηγίες, λέει "τώρα η συσκευή σας θα επανεκκινήσει σε recovery mode" (και δεν το κάνει) και αν παρόλα αυτά πάω να επιλέξω τον εντοπισμό σφαλμάτων μου λέει "το καλώδιο usb είναι συνδεδεμένο, αποσυνδέστε το"

6. & 7. δεν φτάνουμε ποτέ

έχει αρχίσει να έχει πλακα :) Nikoskon εγώ μπορώ να μείνω κανένα 20λεπτο ακόμη, μέχρι να το πετύχω αλλά αν εσύ θέλεις να βγεις πες μου, no hard feelings. Αν μείνεις πάντως θα συνεχίσουμε, να ξέρεις :rolleyes:

Σου στέλνω με πμ παλαιότερη έκδοση του SOCR που εμένα μου δουλεύει χωρίς αυτά που λες.

Αν δεν το rootάρεις και έτσι... respect! :)

loool ευχαριστώ θα ποστάρω εντυπώσεις :-D

εντιτ: άνθρακες, έχεις πμ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...