flik Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Oh come on! Εβαλα την νεα Doc's, μη μου το κανετε τωρα αυτο με την Juwe. Νικο (αν και ειναι νωρις) απο μπαταρια τι λεει η ρομ? Επισης, αυτος ο kernel ειναι τοσο εντυπωσιακος τελικα? Εγώ τον δοκίμαζα όταν άρχιζαν να πέφτουν πολλά τα requests να μπει στη κουζίνα. Ας είναι, κατέβασέ τον, και φλάσαρέ τον απο cwm έχοντας απενεργοποιήσει το lagfix αν έχεις τώρα. Γιατί αυτός είναι το βαρόμετρο και όχι τόσο η Juwe's σε σχέση με την κουζίνα. (αν και η κουζίνα πλέον πρέπει να αναβαθμιστεί, το μαγείρεμα το κάνεις και μόνος σου manual). Μπαταρία->Είναι νωρίς, καλά το είπες, κανένα σημάδι για drain όμως.
nikoskon Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Νεότερα για τον kernel και την διαχείριση ενέργειας θα σου έχω σε 2-3 μέρες. Υπομονή... Μέχρι στιγμής όλα οκ. 3 ωρες και είμαστε στο 99% με ανοιχτά δεδομένα και συνεχή συγχρονισμό ανοικτό.
Moderators stormrain Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Για αρχη εβαλα τον Kernel. Μου φαινεται οντως πιο γρηγορο, δεν νομιζω να ειναι placebo. Πρεπει να παιξω με τις επιλογες του
flik Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Undervolt κάνε. Εγώ στα 100mv είμαι και τρέχει κανονικά, ενώ γενικά έχει πολύ καλή μπαταρία. Και ναι, ξαναγύρισα στην simply galaxy. Ίσες ταχύτητες με την juwe όπου και αν το έτρεξα, αλλά με φανταστικό theme. Το μόνο πρόβλημα που έχει είναι στο epic unlock, που κολλάει αν το διαλέξεις για unlock. Αλλά δεν το χρησιμοποιούσα.
tsagod Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 flik το προβλημα με το epic unlock και την simply ειναι μόνο στην τελευταία έκδοση 2,5,1 την οποία και απεσυρε ο τύπος. Στην 2.5 δουλέυει κανονικότατα!!!!!!! Πειμένουμε την 2.6 χωρίς προβήματα.
flik Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Ναι, το ξέρω, αλλά την είχα περάσει χωρίς κανένα πρόβλημα και τη κράτησα. Μετά διάβασα για πρόβλημα με το epic unlock και boot loops, και λέω σιγά, αφού μου περάστηκε κανονικά. Και πάω να το δοκιμάσω και μπήκα σε boot loop. Χα χα χα. Ευτυχώς είχα backup. Πολύ καλή μπαταρία συνεχίζει. DaminGTO ftw.
nikoskon Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Juwe's 1.5 + DaminGTO μετά από ένα κύκλο φορτισης με wiped battery stats (στο 1%). Βγήκες από τον φορτιστή σήμερα στις 10:00 το πρωί. Η ώρα είναι 23:20. Στο τηλέφωνο όλα είναι active εκτός από Wi-Fi(χρησιμοποιήθηκε 10 λεπτά για browsing). Η οθόνη χωρίς αυτόματη ρύθμιση, αλλά χειροκινητη στο 50% μόνιμα. Πλοήγηση με 3G περίπου 30 λεπτά. 20 λεπτά 3D gaming(PES2011). Κλήσεις περόπου 30 λεπτά. Και η μπαταρία είναι στο 79%. Πιστεύω πως μετά από 3 κύκλους φόρτισης θα κάνουμε party!
nikoskon Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Παίδες για όσους ενδιαφέρονται έχει βγει 2.2.1(Froyo) official JS8 για το Galaxy S.
arxaggelos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Πες όμως ότι δεν είναι επίσημη Ελληνική, άρα θέλει Odin, για ναμην ψάχνεται κανένας με Κιες και αναρωτιέται... Είμαι ένα βήμα πριν το flashing, μόλις βρω λίγο χρόνο θα το κάνω. Να κάνω φορματ πριν ή μετά το φλασάρισμα; Μόνο ο τηλ κατάλογος με ενδιαφέρει, που έτσι κι αλλιώς τον έχω σε .vcf
nikoskon Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Πες όμως ότι δεν είναι επίσημη Ελληνική, άρα θέλει Odin, για ναμην ψάχνεται κανένας με Κιες και αναρωτιέται... Είμαι ένα βήμα πριν το flashing, μόλις βρω λίγο χρόνο θα το κάνω. Να κάνω φορματ πριν ή μετά το φλασάρισμα; Μόνο ο τηλ κατάλογος με ενδιαφέρει, που έτσι κι αλλιώς τον έχω σε .vcf Σωστός. Hard reset κάνεις και πριν και μετά το φλασάρισμα. ΟΚ για το μετά είναι περιττό ίσως, αλλά το συνιστώ. Όντως η JS8 είναι Ολλανδική, αλλά ποιός έχει αφήσει το Galaxy S μαμίσιο;! So... Περιμένουμε εντυπώσεις από JS8.
Moderators stormrain Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Arxaggele, σοβαρα, βρες χρονο. Απλα. Αν εισαι ικανοποιημενος απο το Galaxy σου σε Χ βαθμο, ετοιμασου να τον διπλασιασεις. Οσον αφορα το θεμα των επαφων, γιατι δεν τις συγχρονιζεις με το gmail? Πολυ πιο απλο. Οκ, το ιδιο απλο τωρα που το ξανασκεφτομαι Δεν θυμαμαι αν εισαι root, αλλα αν εισαι, παρε ενα backup των εφαρμογων με το MyBackUp Pro (ΠΜ αν θελεις κατι πανω σε αυτο ) και θα γλιτωσεις και τα κλικ. Σκοπευεις να αλλαξεις και kernel? Αν ναι βαλε τον Damian. Αν οχι, δεν πειραζει, το κανεις καποια στιγμη μετα, ετσι κι αλλιως δεν θελει παλι στησιμο το τηλεφωνο. Για τα Ηard resets, αυτο που ειπε ο Νικος, κανε ενα και μετα, κακο δεν ειναι.
arxaggelos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Arxaggele, σοβαρα, βρες χρονο. Απλα. Αν εισαι ικανοποιημενος απο το Galaxy σου σε Χ βαθμο, ετοιμασου να τον διπλασιασεις. Οσον αφορα το θεμα των επαφων, γιατι δεν τις συγχρονιζεις με το gmail? Πολυ πιο απλο. Οκ, το ιδιο απλο τωρα που το ξανασκεφτομαι Δεν θυμαμαι αν εισαι root, αλλα αν εισαι, παρε ενα backup των εφαρμογων με το MyBackUp Pro (ΠΜ αν θελεις κατι πανω σε αυτο ) και θα γλιτωσεις και τα κλικ. Σκοπευεις να αλλαξεις και kernel? Αν ναι βαλε τον Damian. Αν οχι, δεν πειραζει, το κανεις καποια στιγμη μετα, ετσι κι αλλιως δεν θελει παλι στησιμο το τηλεφωνο. Για τα Ηard resets, αυτο που ειπε ο Νικος, κανε ενα και μετα, κακο δεν ειναι. loool ναι ρε στορμ, έχεις δίκιο, και στατιστικά να το πάρεις τόσα άτομα που λένε το ίδιο για τις 2.2.1 δεν μπορεί να είναι placebo Μια που το πιάσαμε, όταν είναι να φλασάρω πρέπει να βγάλω το root (όπως είναι δηλαδή με το lagfix) ή δεν πειράζει; Γιατί, όπως το βλέπω για 'μένα, η διαδικασία θα έχει ως εξής: 1. ρουτ στην JG1 με το Οne-Click Root, 2. εγκατάσταση & backup με το MyBackup Pro, 3. φορματ με το *2767*3855# (ε; ) 4. φλασάρισμα JS8 με Odin, (ή ό,τι άλλο έχει βγει μέχρι να το πάρω απόφαση) 5. δεύτερο φορμάτ πάλι με το *2767*3855#, 6. ρουτ στην JS8 με το superoneclick (καταλαβαίνω την προτίμηση για τον χειροκίνητο τρόπο, αλλά μάλλον θα πάω στον αυτόματο ) 7. επαναφορά εφαρμογών από το μαρκετ, 8. εγκατάσταση MyBackup Pro και επαναφορά του backup Καλά ως εδώ; Ήδη πολλά μου φαίνονται Μάλλον θα τα κάνω κομμάτι κομμάτι Thanx για την προσφορά ΠΜ, αν χρειαστώ δεν θα διστάσω
Moderators stormrain Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Το root δεν χρειαζεται να το βγαλεις. Για να καταλαβεις, το root απλα προσθετει τρια αρχεια στους φακελους του συστηματος. Οι οποιοι αντικαθιστανται κατα την αλλαγη rom ετσι κι αλλιως. Το 7 μπορεις να το παρακαμψεις, καθως το mybackup θα σου επαναφερει ολες τις εφαρμογες ανεξαρτητως απο που τις εγκατεστησες. Mην τρελαινεσαι, το πιο χρονοβορο (εξαρταται απο τον αριθμο των εφαρμογων φυσικα) ειναι το backup και το restore απο το Mybackup. Tα υπολοιπα ειναι πολυ γρηγορα οπως θα δεις. Επισης, απο το mybackup θα επιλεξεις ΜΟΝΟ (σηματντικο αυτο) Backup Apps+Data και τιποτα αλλο (δηλαδη ρυθμισεις συστηματος κλπ). Τελος εχε υποψη σου πως το hard reset που λες να κανεις θα σου φορμαρει και την εξωτερικη μνημη, οποτε κρατα backup απο φωτογραφιες κλπ αρχεια που χρειαζεσαι. Κλασικα με drag n drop στον υπολογιστη. Δηλαδη θα φερει την συσκευη σου σε σημειο οπως ακριβως την εβγαλες απο το κουτι. Δηλαδη θα χασεις και το backup του mybackup αν δεν εχεις microSD ή ξεχασεις να κρατησεις τα αρχεια (βρισκονται σε εναν φακελο με ονομα rerware, τον οποιο αν κανεις αυτο που λες θα πρεπει να βαλεις στο path που ηταν. Αν εχεις microSD το αποθηκευει εκει οποτε θα εισαι οκ). Εναλλακτικα, πηγαινε σε recovery και πατα Wipe data. Πραγμα που θα αφησει ανεγγιχτη την εξωτερικη μνημη. Ειδικα για σενα που δεν εχεις φλασαρει ξανα δεν χρειαζεται ο κωδικος κατα την γνωμη μου. Αλλα ας πει και καποιος αλλος αποψη πανω σε αυτο. Για την ιστορια ομως, εχω αλλαξει απειρες rom, χωρις παρατραγουδα, με wipe data μονο.
arxaggelos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Μόλις ξεκίνησα με to roοt και βλέπω εδώ και 5 λεπτά ένα πλάγιο τρίγωνο με θαυμαστικό και το ανθρωπάκι αντροιντ δίπλα (όχι αυτό που σκάβει, ένα μικρό). Είναι φυσιολογικό αυτό; Νόμιζα ότι θα γίνει άμεσα
nikoskon Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Αρχάγγελε μετά το φλασάρισμα της JS8, τα ΠΜ-box μας θα είναι ανοιχτά για να δεχτούν τα ΠΜ τρελοχαράς για την ταχύτητα του Galaxy S σου! Βομβάρδισέ τα ανελέητα! Αν δε, αποφασίσεις να περάσεις και πυρήνα DamianGTO, σου προτείνω να βγεις σε κάποιο μπαλκόνι και να φωνάζεις! Θα ηρεμήσεις πιο γρήγορα απ'ό,τι με τα ΠΜ! Στην περίπτωση που αποφασίσεις να βάλεις και Custom ROM(πχ Juwe's), τότε δεν ξέρω πως θα αντιδράσεις. Δεν μπορώ να σε βοηθήσω! Ίσως ένα κρύο ντουζάκι να βοηθούσε! Καιρός λοιπόν να χαρείς το τηλέφωνό σου! Μόλις ξεκίνησα με to roοt και βλέπω εδώ και 5 λεπτά ένα πλάγιο τρίγωνο με θαυμαστικό και το ανθρωπάκι αντροιντ δίπλα (όχι αυτό που σκάβει, ένα μικρό). Είναι φυσιολογικό αυτό; Νόμιζα ότι θα γίνει άμεσα Ώπα.... 3-button combo για recovery/download mode έχεις κανονικά ε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα