nikoskon Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Μεταξύ μας, ήδη γλυκοκοιτάζω μια Lighty's ROM! λολ
nikoskon Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Juwe_SmartEdition_v1.5 δεν λέω τπτ... Ο τύπος έφτιαξε την ROM που πάντα ήθελα.... Μόνα παράπονα: α) Παρόλο που έχει 3 πληκτρολογια(Swype,Sammy,Android), το Android δεν έχει ελληνικά! (Όχι πως το χρησιμοποιώ) β) Δεν κατάλαβα γιατί έχει προεγκατεστημένη την free έκδοση του Titanium Backup. Θα την ήθελα πιο καθαρή από προγράμματα. Τα SGS Tools,Spare Parts ,Quickboot,Voodoο Control app και Titanium Backup είναι πολλά. Θα προτιμούσα να μην έχει κανένα. Κατά τ'άλλα μάλλον βρήκα την υγειά μου...
Moderators stormrain Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Νικο για πετα ενα λινκακι γιατι απεχω λιγο διαστημα απο τις rom
flik Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Εγώ είχα δοκιμάσει την insanity με super kernel, και μετά τη δοκίμασα και με ultiame GTO και έχω πάθει πλάκα. Είναι λίγο πιο γρήγορη απο την μέχρι τώρα πιο γρήγορη (darky). Και την Juwe τη δοκίμασα για λίγο, καλή είναι και ακούω καλά σχόλια. Αλλά διαβάζω σχόλια μερικών πρώην φανατικών της darky να πήγαν στην insanity και τους ακολούθησα. Επίσης η insanity είναι 80mb, και μετά βάζεις μέσα απο το toolbox του dev ότι θέλεις εσύ παραπάνω. Έμεινα πολύ ικανοποιημένος πραγματικά. Στον kernel του damian έκανα lagfix και δεν είχα κανένα πρόβλημα επίσης. Juwe's Smart Edition
nikoskon Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Εγώ είχα δοκιμάσει την insanity με super kernel, και μετά τη δοκίμασα και με ultiame GTO και έχω πάθει πλάκα. Είναι λίγο πιο γρήγορη απο την μέχρι τώρα πιο γρήγορη (darky). Και την Juwe τη δοκίμασα για λίγο, καλή είναι και ακούω καλά σχόλια. Αλλά διαβάζω σχόλια μερικών πρώην φανατικών της darky να πήγαν στην insanity και τους ακολούθησα. Επίσης η insanity είναι 80mb, και μετά βάζεις μέσα απο το toolbox του dev ότι θέλεις εσύ παραπάνω. Έμεινα πολύ ικανοποιημένος πραγματικά. Στον kernel του damian έκανα lagfix και δεν είχα κανένα πρόβλημα επίσης. Juwe's Smart Edition Δεν φταις εσύ! Εγώ φταίω που τα γράφω και το βράδυ θα αλλάζω πάλι ROM!
Moderators stormrain Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Λοιπον επειδη σε λιγο φευγω για δουλεια (αρα δεν προλαβαινω να ψαχτω) και επειδη ειμαι με doc's εδω και παααααρα πολυ καιρο και επειδη σημερα πηγα να κανω μια modια για να αλλαξω τα transition effects που δεν δουλεψε (ειχα απειρα force close συστηματος) και εκανα hard reset και επειδη ψηνομαι το βραδυ που θα γυρισω να φλασαρω πριν ξαναστησω την συσκευη, μια θερμη παρακληση. Βρειτε μου μια rom να περασω αλλιως θα παω παλι σε doc's απο συνηθεια :lol:
nikoskon Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Λοιπον επειδη σε λιγο φευγω για δουλεια (αρα δεν προλαβαινω να ψαχτω) και επειδη ειμαι με doc's εδω και παααααρα πολυ καιρο και επειδη σημερα πηγα να κανω μια modια για να αλλαξω τα transition effects που δεν δουλεψε (ειχα απειρα force close συστηματος) και εκανα hard reset και επειδη ψηνομαι το βραδυ που θα γυρισω να φλασαρω πριν ξαναστησω την συσκευη, μια θερμη παρακληση. Βρειτε μου μια rom να περασω αλλιως θα παω παλι σε doc's απο συνηθεια :lol: Κατάλαβα... ξεκίνησε η Εβδομάθα των Παθών λόγω φλασαρισμάτων. flik και storm, περαστικά μας!
tsagod Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Εδω και αρκετό καιρό χρησιμοποιω την simply galaxy v2.5. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=950354 Απιστευτα γρήγορη,σταθερή και με ωράια themed apps, Στην τελευτάια εκδοση χρησιμοποιεί τον damian kernel. Οτι ποιο γρήγορο και ομορφο εχω δει στο κινητο μου. Πολυ καλά σχολια διαβαζω για την ultimate v8.0, ομως θα περιμένω πριν ξαναφλασαρω άλλη ρομ για την ultimate v8.2 με το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ VorteX theme η οποία ακούγεται οτι θα βγεί μεσα στο Σ/Κ .
vasilisga Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 εγω ψηνομαι να βαλω μια με gingerbread αν και ξερω οτι δεν θα ειναι τελειως σταθερη, δεν μπορω να περιμενω αλλο :lol: περα απο του βλακα του webstar που αν και ομορφη εχει καποια προβληματακια ακομη εχω δει αυτες τις 2 που δεν υπαρχει τεραστιο feedback βεβαια αλλα δεν βλεπω να λενε κατι για προβληματα ειτε αυτη http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=964672 (για την 2.0 λεω) ειτε αυτη αν και δεν μου αρεσει πολυ το theme http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=978354
flik Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Αν βάλεις ginger, βάλε την πρώτη καλύτερα, νομίζω είναι πιο σταθερή και απο πιο καλό dev. Θα δοκιμάσω και την juwe ξανά να συγκρίνω με ίδιο kernel με την Insanity. Πάντως απο ότι έχω καταλάβει, ο damian GTO kernel βάζει υποψηφιότητα για καλύτερο kernel. Ίσως η juwe όγω js7 να τρέχει εξίσου καλά, θα δείξει. Το κάνεις και all to ext2 όπως προτείνει ο ίδιος και πάει σφαίρα...
tsagod Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Χωρίς συζήτηση είναι ο καλύτερος kernel,ειδικότερα τώρα με τη νέα αναβάθμιση 1,2. Υποστηρίζει και fuguteeaks!!!!!!!!!!!!!
nikoskon Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Τα έγραψα και στο myphone. Juwe's 1.5 + DamianGTO v1.1 και έχετε άλλο Galaxy S, από άλλο πλανήτη... Δεν πειράζετε overclock, δεν κάνετε lagfix, δεν αλλάζετε το file system, δεν κάνετε τπτ πέραν του να φλασάρετε αυτόν τον Kernel. Το κινητό δεν χρειάζεται να ρυθμιστεί περαιτέρω γιατί ήδη θα πηγαίνει εξωπραγματικά γρήγορα. Δεν υπάρχει λόγος να πάει πιο γρήγορα.
Moderators stormrain Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Oh come on! Εβαλα την νεα Doc's, μη μου το κανετε τωρα αυτο με την Juwe. Νικο (αν και ειναι νωρις) απο μπαταρια τι λεει η ρομ? Επισης, αυτος ο kernel ειναι τοσο εντυπωσιακος τελικα?
lak10 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Παιδια εβαλα τον Kernel του Damian GTO αυτο που ηθελα να ρωτησω ειναι πως να χρησιμοποιησω το undervolting εχω ορισει την cpu στα 1000mhz απο εκει και περα ποιος ο ρολος του undervolting και πως το χρησιμοποιουμε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα