Moderators stormrain Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Ωραιος! Ο κερνελ μας βολευει τρελα! http://dl.dropbox.com/u/17835481/update-ceWdvDJPFA.zip Kατεβασε το και πετα το στην συσκευη. Μετα πηγαινε σε recovery και επιλεξε Install Zip From Sdcard (ή καπως ετσι). Διαλεξε το αρχειο, reboot και εισαι ετοιμος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Τί έχει μέσα το ζιπάκιον;! edit: Ωπ! Το zip που βρήκα από Voda UK είχε ακριβώς τα ίδια αρχεία μέσα;!!! Γνωρίζουμε αν υπάρχουν updates στο εν λόγω modem και ποιά είναι η τελευταία έκδοσή του; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Α ναι ξεχασα να σου πω. Μην το ξεζιπαρεις, πετα το ζιπαρισμενο στην συσκευη Εχει το μοντεμ για να περαστει απο recovery. EDIT: Δεν πρεπει να υπαρχουν updates, γιατι το ζιπ το εφτιαξα απο την κουζινα του doc και λογικα αν υπηρχε νεο θα το ειχε προσθεσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Εννοείται πως δεν το ξεζιπάρω, αλλά πως ξέρω πως η συγκεκριμένη έκδοση είναι η latest για το modem αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Εκανα Εντιτ στο προηγουμενο ποστ μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Χμμμ.... και πως ελέγχω ό,τι μπήκε σωστά το modem? (dialing code please!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Χμμμ.... και πως ελέγχω ό,τι μπήκε σωστά το modem? (dialing code please!) Αν εχεις σημα εχει μπει σωστα *#1234# Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Αν εχεις σημα εχει μπει σωστα *#1234# LOL πάντως το συγκεκριμένο dialing code δε μου δείχνει τον Speedmod Kernel στο πεδίο PDA... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Στο PDA σου βγαζει την εκδοση της ρομ. Τον κερνελ θα τον δεις στα Settings>About Phone. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Στο PDA σου βγαζει την εκδοση της ρομ. Τον κερνελ θα τον δεις στα Settings>About Phone. Απάτη... Όπως και απάτη το "Thank's for using Stefunel's μπλα μπλα...." ενώ το zip το έφτιαξε ο Stormrain! Τραγικό... edit: To modemάκι μπήκε κανονικά! Thx! Το έχω πάρει απόφαση πως η επόμενη ROM που θα ξαναφλασάρω θα είναι κάποια Stock 2.3.x ... Μην μου το χαλάσετε!!! lol Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Xαχαχα o Stefunel το εφτιαξε τεχνικα, αφου την κουζινα του χρησιμοποιησα Περασε, ενταξει? Τωρα με τον Κernel που εχεις, τετοιου ειδους modιες μπορεις να τις κανεις κατευθειαν απο την συσκευη χωρις ODIN. Οχι πως αλλαζει κατι, απλως δεν βαζεις καλωδιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Κομπλέ... Απλά δεν ήθελα να βάλω kitchen. Για αυτό και το όλο σκηνικό. Θενξ αγκαίν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Κομπλέ... Απλά δεν ήθελα να βάλω kitchen. Για αυτό και το όλο σκηνικό. Θενξ αγκαίν! Νο problemo Αν επιλεξεις απο την kitchen το update.zip θα μπορεις να βαζεις καλουδια κλπ χωρις να αλλαζεις την rom που εχεις. Οπως εγινε τωρα δηλαδη. Σαν να βρισκεις τα zip αλλου ενα πραγμα και να τα περνας, απλα δες το ως database. Xoνδρικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Τώρα πες μου ειλικρινά, αυτό: Νο problemo Αν επιλεξεις απο την kitchen το update.zip θα μπορεις να βαζεις καλουδια κλπ χωρις να αλλαζεις την rom που εχεις. Οπως εγινε τωρα δηλαδη. Σαν να βρισκεις τα zip αλλου ενα πραγμα και να τα περνας, απλα δες το ως database. Xoνδρικα δεν έρχεται σε πλήρη αντιπαράθεση με αυτό; Το έχω πάρει απόφαση πως η επόμενη ROM που θα ξαναφλασάρω θα είναι κάποια Stock 2.3.x ... Μην μου το χαλάσετε!!! lol Γιατί μου βάζεις φωτιές;! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Νοpe, καμια αντιπαραθεση Aν κανεις αυτο που ειπα με update.zip παραμενεις με stock μεχρι να βαλεις την stock 2.3.x. Οποτε ειτε kernel ειτε modem βαλεις στο update.zip δεν αλλαζεις rom και εισαι πιστος στον λογο σου. Αλλα μεταξυ μας τωρα, ποσο νομιζεις πως θα αντεξεις να περιμενεις την stock αν βγει καμια καλη 2.2.x ή καμια καλη cooked 2.3.x? LOL Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα