Nightstrike Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Ένα πολύ ωραίο συγκεντρωτικό post απο τον theduckking: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=11741283&postcount=554 @Nightstrike: Δεν κατάλαβα, είσαι με darkyy; Ναι, έχει λίγο πιο γρήγορη unlock screen αυτός, αλλά δεν νομίζω να έχει να κάνει με την 2.3 έκδοση. Ίσως αυτός την βελτιστοποίησε. Ναι με Darky είμαι, απλά έχω την αίσθηση ότι το themed gingerbread περιλαμβάνει και κομμάτια κώδικα από gingerbread και έλεγα (επειδή βλέπω τρομερή απόκριση)μήπως έχει reaparei το lockscreen! Εγώ από το gingerbread κάτι τέτοιο θα ήθελα (περισσότερο smoothness), το android τα έχει όλα κατεμε αυτήν την στιγμή.
flik Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 στο xda παντως λενε οτι ο browser σε ελαφριες σελιδες παει καλυτερα απο οτι πριν, ενω σε βαριες πολυ χειροτερα, και προκαλουνται μεχρι και fc οποτε σε καποια σταθερη εκδοση ελπιζω οντως να ειναι γρηγοροτερος Ναι σωστά, αλλά σε αυτή την leaked rom δεν υποστηρίζεται hw acceleration και ακόμα και μερικά παιχνίδια κρασάρουν, αρα στην επίσημη φαντάζομαι θα είναι καθόλα καλύτερος.
tsagod Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Ακόμα δεν εχει δοκιμάσει κανείς σας, την νέα JV1...??? Για πείτε καμία εντύπωση? Αν...?
vasilisga Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Ακόμα δεν εχει δοκιμάσει κανείς σας, την νέα JV1...??? Για πείτε καμία εντύπωση? Αν...? υπομονη, δεν ειναι ετοιμη για τον τελικο χρηστη ακομη swype, root κτλ εχουν λυθει αλλα υπαρχουν ακομη προβληματα με διαφορα fc, με τον browser, με την gallery κα
vasilisga Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 What is JV1? Καινούρια 2.3;;; η πολυαναφερομενη gingerbread για το galaxy για την οποια εχουμε συζητησει
nikoskon Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Αν κάποιος μπορεί να μου βρεί το tar του Vodafone BUJP5 Modem, ας μου στείλει πμ.
tsagod Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Πως ειναι το tv-out καλωδιο? Που συνδεεται στο usb η στο Jack?
Moderators stormrain Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Στο Jack. Νομιζω καπου ειχε δωσει και ενα link ο αρχαγγελος για ενα της Νοκια.
nikoskon Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Πως ειναι το tv-out καλωδιο? Που συνδεεται στο usb η στο Jack? Εκεί που σου είπε ο Stormrain. Ανάλυση στην TV θα έχεις 800x480max γιατί ουσιαστικά γίνεται cloning της οθόνης του Galaxy S. Στο λέω γιατί περίμενα FullHD και μεταξωτές κορδέλες... Stormy κάνε κάτι για το momemάκιον!!!
Moderators stormrain Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Αν κάποιος μπορεί να μου βρεί το tar του Vodafone BUJP5 Modem, ας μου στείλει πμ. Ωπ δεν το ειχα δει αυτο Νικο! Στο ψαχνω τωρα, αλλα γιατι το θελεις σε tar συγκεκριμενα? Γιατι απο Odin?
nikoskon Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Ωπ δεν το ειχα δει αυτο Νικο! Στο ψαχνω τωρα, αλλα γιατι το θελεις σε tar συγκεκριμενα? Γιατι απο Odin? Υπάρχει άλλος τρόπος πλην adb? Για να καταλάβεις, ήμουν με 2.2.1 JS5. Φλάσαρα τον τελευταίο Speedmod Kernel και τώρα θέλω να φλασάρω και το modem της Voda.
Moderators stormrain Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Φυσικα! Ποια ρομ φορας? Custom ή stock?
nikoskon Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Stock JS5 2.2.1 ->speedmod-kernel-k13c-500hz μέσω Odin 1.3 . Customised by me ένα πράμα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα