Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λίγο-πολύ όλοι γνωρίζουμε ότι η Gingerbread δεν θα είναι κάτι το καινοτόμο, σε σχέση με τη Froyo.

Χαρακτηριστικό το μήνυμα του Darkyy στο thread που ανοίχτηκε στο xda, όπου έγραψε: 'Μην πολύ ενθουσιάζεστε με τα νέα. Δεν θα δείτε κάτι το διαφορετικό. Όσοι έχουν Nexus S, καταλαβαίνουν τί εννοώ'.

Αλλά σίγουρα, όποια αναβάθμιση καλοδεχούμενη είναι...

Swyped from my HTC Desire using Tapatalk

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Προσωπικά δεν μου άρεσε εκείνο το post του darkyy.

Το gingerbread έχει πολλές under the hood αλλαγές. Γι' αυτό πολλές εφαρμογές αρχίζουν και βγαίνουν και παίζουν μόνο σε 2.3.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Δημοσ.

Έχω μία αίσθηση ότι αλλάξανε τον unlockscreen στο gingerbread διότι μου φαίνεται πολύ smooth τώρα στο galaxy s που είναι darkyyy themed από gignerbread. Τι λέτε?

Δημοσ.

Ένα πολύ ωραίο συγκεντρωτικό post απο τον theduckking:

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=11741283&postcount=554

@Nightstrike: Δεν κατάλαβα, είσαι με darkyy; Ναι, έχει λίγο πιο γρήγορη unlock screen αυτός, αλλά δεν νομίζω να έχει να κάνει με την 2.3 έκδοση. Ίσως αυτός την βελτιστοποίησε.

Δημοσ.

προσωπικα νομιζω οτι στο galaxy τουλαχιστον θα δωσει περισσοτερη ταχυτητα η gingerbread

αλλες διαφορες, νομιζω ειναι το πληκτρολογιο, και το εφε οταν σβηνει η οθονη, βασικα την ταχυτητα θα ηθελα κυριως, αντε και το εφε :lol: :lol:

αμα μπορει επισης να γινει κατι με τον browser σε βαριες σελιδες θα ηταν καλο

Δημοσ.

Ο νέος browser θα έχει opengl accelelation, και το 99% λένε πως είναι γρηγορότερος σε flash sites.

στο xda παντως λενε οτι ο browser σε ελαφριες σελιδες παει καλυτερα απο οτι πριν, ενω σε βαριες πολυ χειροτερα, και προκαλουνται μεχρι και fc

οποτε σε καποια σταθερη εκδοση ελπιζω οντως να ειναι γρηγοροτερος

Δημοσ.

Άντε να δούμε.... Πάντως προσέξατε ότι δεν έχω προβλήματα με την 2.2.1;;;;

Δημοσ.

Για να καταλάβω, υπάρχει περίπτωση να βγεί επίσημη 2.3 για το Galaxy S;

ενοειται :rolleyes:

αυτη απο οτι καταλαβα ηταν μια beta εκδοση, για τους devs

καποιος στο xda ειπε οτι απο εσωτερικες πηγες, η samsung ειχε ετοιμασει μια ginger για το galaxy, διαφορετικη απο αυτη που βγηκε χθες, αλλα η google εκρινε οτι ειχε πολλα bugs

οποτε ειναι στα σκαρια η επισημη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...