Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι ελεγα Βασιλη? Οχι, τι ελεγα???

:lol: :lol:

Karmen δεν ψαρωνει ο παλιος.

και ακομη δεν μπηκε Μαρτης ε?

εχουμε ακομη 47 λεπτα :lol: :lol: :lol:

εντιτ

εχω παρει ηδη τα back up Μου και περιμενω να κατεβει, ειναι στο 60% :D

Δημοσ.

Τι ελεγα Βασιλη? Οχι, τι ελεγα???

:lol: :lol:

Karmen δεν ψαρωνει ο παλιος.

Επρεπε να μην με ξέρεις τόσο καλά και θα σου έλεγα αν ψάρωνες. Κάνω back up :P :P

• Moderators
Δημοσ.

Μην το περασετε ακομα βρε! Δεν ειναι rootable προς το παρον και δεν θα μπορειτε να επεναφερετε το backup σας.

Δημοσ.

Μην το περασετε ακομα βρε! Δεν ειναι rootable προς το παρον και δεν θα μπορειτε να επεναφερετε το backup σας.

και απο οτι βλεπω δεν δουλευει και το market για καποιο λογο απο οτι λενε...

επισης δεν εχει το πλητρολογιο του gingerbread, δεν κλεινει η οθονη με αυτο τον ωραιο τροπο, και δεν εχει και ελληνικο swype

μου φαινεται οτι οντως πραγματικα ειναι beta

αυτο για το root δεν γινεται με τον κλασσικο τροπο μεσω adb?

• Moderators
Δημοσ.

και απο οτι βλεπω δεν δουλευει και το market για καποιο λογο απο οτι λενε...

επισης δεν εχει το πλητρολογιο του gingerbread, δεν κλεινει η οθονη με αυτο τον ωραιο τροπο, και δεν εχει και ελληνικο swype

μου φαινεται οτι οντως πραγματικα ειναι beta

αυτο για το root δεν γινεται με τον κλασσικο τροπο μεσω adb?

Οχι γιατι (υποθετω πως) εχει να κανει με την αλλαγη του file system or something. Το θετικο ειναι πως ενας την περασε με lagfix και δεν κρασαρε, αρα παιζει το file system να μην ειναι πια RFS, οποτε φανταζομαι ταχυτητα που θα δινει o επεξεργαστης σε συνδυασμο με το optimised λειτουργικο. Μονο αυτο σου λεω :lol:

Ωπα ακυρο, μαλλον παιζει root τελικα. Ο,τι να ναι, εχω χαθει!

Δημοσ.

RFS είναι τελικά. Δεν το άλλαξαν σε ext4.

Λίγο υπομονή, σχεδόν φάγαμε και την ουρά ρε παίδες. Root θα βρουν πιστεύω μέσα στην ημέρα που να δουλεύει κανονικά.

Το market σε αρκετούς δουλεύει επίσης.

Είναι σχεδόν έτοιμη, εγώ περιμένω λίγο ακόμα...(1 μέρα).

Edit: Ο dev της ultimate rom γράφει πολύ καλά σχόλια...Και προτείνει να τη φλασάρουμε.

Το Market δουλεύει νομίζω, δε ξέρω τι παίχτηκε στην αρχή. 100% δουλεύει με root, και αλλαγή σε modded market, αλλά πλέον όσοι τη δοκιμάζουν έχουν κανονική πρόσβαση.

Το swype υπάρχει, δε λειτουργεί όμως.

Δημοσ.

RFS είναι τελικά. Δεν το άλλαξαν σε ext4.

Λίγο υπομονή, σχεδόν φάγαμε και την ουρά ρε παίδες. Root θα βρουν πιστεύω μέσα στην ημέρα που να δουλεύει κανονικά.

Το market σε αρκετούς δουλεύει επίσης.

Είναι σχεδόν έτοιμη, εγώ περιμένω λίγο ακόμα...(1 μέρα)

και εγω θα περιμενω τουλαχιστον μεχρι να γινει ρουτ, αν και νομιζω οτι θα περιμενω μια πιο stable rom...

• Moderators
Δημοσ.

Aν η θεωρια μου ειναι σωστη, μεσα στην εβδομαδα θα βγει νεα. Τεταρτη-Πεμπτη λεω.

Stay tuned :lol:

Και εγω εδω που τα λεμε δεν θα την βαλω την συγκεκριμενη, αλλα η επομενη (αν ισχυει η θεωρια μου :P) θα ειναι keeper!

Δημοσ.

Aν η θεωρια μου ειναι σωστη, μεσα στην εβδομαδα θα βγει νεα. Τεταρτη-Πεμπτη λεω.

Stay tuned :lol:

Και εγω εδω που τα λεμε δεν θα την βαλω την συγκεκριμενη, αλλα η επομενη (αν ισχυει η θεωρια μου :P) θα ειναι keeper!

The Prophecies of Stormrain...

:lol: :lol: :lol:

Δημοσ.

Βγήκε ήδη custom rom rooted. Το κυριότερο για μένα είναι το root και το ότι είναι deodexed.(μπορεί να είναι μούφα, θα δείξει, τρέχουν πολύ γρήγορα όλα και δεν προλαβαίνω)!

Swype γιοκ, όπως και το screen-off animation που όταν το είχα στο desire μου τη πρώτη μέρα, συνέχεια το έσβηνα για να το δω, είναι πολύ καλό. Λογικά θα το βάλουν.

Stormrain, πολύ αργά λες. Αύριο μέχρι το βράδυ, άντε Τετάρτη ξημερώματα θα έχουμε μια πλήρως σταθερή rom χωρίς κανένα πρόβλημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...