Moderators stormrain Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Χμμ παντα νομιζα πως η αλλαγη modem/radio κλπ εχει μονο placebo effects. Αναθεωρω To Gingerbread θελωωωωω!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Τώρα γιατί;! Καλά την έχω βρεί με στοκ JS5, γιατί μου το χαλάτε;!!!! Να ΜΗΝ βγεί τζιντζερόψωμο! Ζήτω το γιαούρτι! Λέτε να πάρουμε ποτές 2.3;!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Τώρα γιατί;! Καλά την έχω βρεί με στοκ JS5, γιατί μου το χαλάτε;!!!! Να ΜΗΝ βγεί τζιντζερόψωμο! Ζήτω το γιαούρτι! Λέτε να πάρουμε ποτές 2.3;!!!! θα το παρουμε πιστευω κατα το καλοκαιρι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Αν ήμουν Samsung δεν θα το έδινα πάντως γιατί θα ήθελα να πουλήσω τα Galaxy S2,Nexus S κλπ... Κάτι μου λέει πως το καλύτερο που θα πάρει η Ελλάδα για το Galaxy S2 είναι μια official 2.2.1 σε σχέση με την άθλια 2.2(JPH) που έχει τώρα. Και εδώ που τα λέμε τί της λείπει της 2.2.1 δηλαδή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Αν ήμουν Samsung δεν θα το έδινα πάντως γιατί θα ήθελα να πουλήσω τα Galaxy S2,Nexus S κλπ... Κάτι μου λέει πως το καλύτερο που θα πάρει η Ελλάδα για το Galaxy S2 είναι μια official 2.2.1 σε σχέση με την άθλια 2.2(JPH) που έχει τώρα. Και εδώ που τα λέμε τί της λείπει της 2.2.1 δηλαδή; εγω νομιζω οτι θα το βγαλει, γιατι μπορει να θελει να πουλησει το gs2 και το Nexus αλλα στο πισω μερος του μικρου μυαλου που κουβαλανε οι κορεατες δεν πρεπει να ξεχνανε οτι πρεπει να υποστηριζουν και τις συσκευες τους λιγο αν θελουν να πουλανε και τα 10000000+ galaxy s που εχουν πουλησει δεν ειναι μικρος αριθμος την 2.3 θα ηθελα να την δω και στο galaxy γιατι λεγεται οτι ειναι βελτιστοποιημενος για τον επεξεργαστη του galaxy και οτι τρεχει πανω σε ext4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 θα το παρουμε επισημα πιστευω κατα το καλοκαιρι... Φιξντ Σοβαρα ομως, πονταρω στους xda και πιστευω πως συντομα θα το χουμε. Ακους Νικο? Πολυ εμεινες με stock Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Φιξντ Σοβαρα ομως, πονταρω στους xda και πιστευω πως συντομα θα το χουμε. Ακους Νικο? Πολυ εμεινες με stock μακαρι Πετρο αν και ειμαι απαισιοδοξος... εχει βγει εδω και 2 μηνες η ginger και ακομη δεν εχουμε δει τιποτα αξιολογο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Aυτο ειναι αληθεια. Αλλα πιστευω πως πρεπει να ψιλοκυκλοφορησει λιγακι παραπανω το S, να το παρει κανενας developer και μετα θα ειναι παιχνιδακι. Τους δινω μεχρι τα μεσα Μαρτη, mark my words Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Θέλω να πως πρακτικά η 2.2 έδωσε κάποια σημαντικά πλεονεκτήματα, ορατά στον καθένα: Α. Flash embedded support Β. Apps 2 SD Γ. Διαχείριση αδράνειας WiFi Δ. Zero lag(αναφερόμενος σε 2.2.1 πάντα) είναι 4 από τις εμφανείς αλλαγές που ήρθαν με το γιαούρτι. Αναρωτιέμαι τί άλλο λείπει αυτή τη στιγμή από το λειτουργικό, και δεν βρίσκω κάτι... Ίσως λίγη ακόμα ταχύτητα; Ίσως άλλο UI με ενδιαφέροντα transitions; edit: Αν τ' ακούω λες;!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Aυτο ειναι αληθεια. Αλλα πιστευω πως πρεπει να ψιλοκυκλοφορησει λιγακι παραπανω το S, να το παρει κανενας developer και μετα θα ειναι παιχνιδακι. Τους δινω μεχρι τα μεσα Μαρτη, mark my words οκ θα δειξει ο χρονος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Αναρωτιέμαι τί άλλο λείπει αυτή τη στιγμή από το λειτουργικό, και δεν βρίσκω κάτι... Kαλα πρακτικα δεν λειπει τιποτα, κανονικα θα επρεπε να ηταν με 2.2.1 out of the box η συσκευη. Και κριμα δηλαδη, γιατι ετσι μπορει να θαφτει σε ενα προχειρο hands on σε καποιο καταστημα λ.χ. Αλλα ολοι λενε πως το 2.3 θα απογειωσει κι αλλο τον γαλαξια. Και μονο αυτο με κεντριζει αφανταστα ΕΝΤΙΤ: Πλακα πλακα καιρο ειχα να νιωσω πως η συσκευη δεν απαιτει κανενα πειραγμα (με 2.2.1) και οι αλλαγες ρομ και κατι lagfix που κυκλοφορουν ειναι απλως για να περναμε το χρονο μας (βαρεμαρα λογω αψογης λειτουργιας της συσκευης ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Αν κάτι πιστεύω λείπει είναι η αλλαγή του μέγεθους της γραμματοσειράς του μενού. Επίσης να γινόταν mutitouch όσον αφορά το zoom όλα τα πεδία του κινητού και όχι μόνο όταν είμαστε σε photo ή σε μια webpage. Ορίστε μας... edit: Αν τελικά η συσκευή(συμπεριλαμβανομένης της ROM 2.2.1) μας ήταν άψογη, θα ήταν iPhone. Άρα δεν είναι άψογη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Χμμμ ναι, η γραμματοσειρα θα ηταν καλη ιδεα. Για το multitouch δεν ξερω, ειχα δοκιμασει κατι αναλογο παλιοτερα στο HD2 και μου ειχε φανει μαλλον δυσχρηστο. Αλλα σιγουρα καθε plus ειναι καλο Edit: Kudos για το ijoke Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Βρήκα και άλλο... TV out FULL HD(1920x1080) και όχι όπως είναι τώρα (800x480).... Έχει δουλειά ακόμα... Να παίζεις Angry Birds σε FullHD... Λιώ-σι-μο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Αυτο νομιζα πως το εκαναν, κατι ειχα δει σε μια εικονα/site στο νετ. Αλλα ειχα καιρο να το τσεκαρω. Οντως πρεπει να κανουν κατι γι'αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα