karmen1983 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Ντροπή σας! Με τον καημό θα έμενα... Εγώ έμεινα με τον καημό του phonemypc και εσύ με τον καημό της Lighty's 1-1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Με αυτά που κάνετε, αν το γυρίσω σε Apple και iPhone, δεν θα ευθύνομαι! Να το ΄χετε τύψεις!!! Ουρτ! Φεύγω... Δεν μεταδίδω άλλο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Με αυτά που κάνετε, αν το γυρίσω σε Apple και iPhone, δεν θα ευθύνομαι! Να το ΄χετε τύψεις!!! Ουρτ! Φεύγω... Δεν μεταδίδω άλλο... Καλά σε είχα κόψει για iphonakia λοιπόν. Αποκαλύφτηκες με ένα αστειάκι. hmmmmmmmmmmmmmmm Φύγε και μη μεταδόσεις άλλο και άλλαξε thread, forum, πάροχο, χώρα, πλανήτη και Galaxia. Και σιγά μην έχω και τύψεις. Άντε τα πήρα τώρα πάω να το σηκώσω http://www.youtube.com/watch?v=S3qyjP1s_z4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gesamgr Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 καλησπερα παιδια πως βαζουμε kernel (σε JS3) και ποιον προτεινετε? οδηγος-διαδικασια-αρχεια? ευχαριστω θερμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Χωρις repartition ε; Αν είναι να αρχίσεις τις customιές, φλασαρε για αρχή τον speedmod k13. Μετά μαγείρεψε μια RΟΜ με τον ίδιο πυρήνα αλλά με το Vodafone MODEM και θα με θυμηθείς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsagod Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 ωπα ρε Νίκο... Ενα ενα τα λές... Γιατι το vodafone modem τι παραπανω προσφερει απο το jpy modem? Μαγειρεψα την τρίτη μου rom απο kitcen μολις προχθες... Ειναι η τριτη που δοκιμαζω αλλα δεν είχα ιδεα ότι είναι καλυτερο το vodafone modem. θα δω καλυτερη αυτονομια? Αντε πάλι απο την αρχη...(τουλαχιστον νομιζω οτι εχω κατασταλάξει σε doc) . ΥΓ. οι εφαρμογες που προσφερονται στην κουζινα ειναι demo ή πληρομενες (cracked απο τον θείο) ? Μολις ειδα το 2 way callrecording... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Με το Vodafone modem είδα διαφορά στην αυτονομία αλλά και στη διαχείριση του σήματος(λιγότερες εναλλαγές από 2G σε 3G και το ανάστροφο). Οι εφαρμογές που διατίθενται είναι οι δωρεάν εκδόσεις, άρα νόμιμες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gesamgr Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 δεν καταλαβα τιποτα καλησπερα παιδια πως βαζουμε kernel (σε JS3) και ποιον προτεινετε? οδηγος-διαδικασια-αρχεια? ευχαριστω θερμα other guy please? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 myphone.gr Υπάρχει αναλυτικός οδηγός για το Galaxy S. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gesamgr Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 γεια σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsagod Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 τι ησυχια ειναι αυτη?καμια νεα ROM κανεις?????????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Μαγείρεψες καμιά ROM; Αυτή που σου είπα με το Vodafone modem, την δοκίμασες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoocra77 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 ZSJPE Modem....Το καλύτερο!!!Το έχω μιάμιση βδομάδα φοβερή μπαταρία. http://www.bytheway.gr/showthread.php?t=35171 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 ZSJPE Modem....Το καλύτερο!!!Το έχω μιάμιση βδομάδα φοβερή μπαταρία. http://www.bytheway.gr/showthread.php?t=35171 ναι φιλε το εχω δοκιμασει και εγω και οντως η καταναλωση ειναι κορυφαια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoocra77 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Βασικά όχι μόνο η κατανάλωση...Έχω και σήμα σε κλειστούς χώρους +1-2 γραμμές πάνω από ότι είχα με την JPY. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα