arxaggelos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 arxaggele πόσο πούλησες το omnia2 σου? Και σκεφτόμουν το SONY Xperia X10 τώρα που έπεσε κάμποσο η τιμή του(και λόγω του samsung). Ποιές είναι οι διαφορές του ενός με το άλλο? ---------- Προσθήκη στις 17:06 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:45 ---------- Να διευκρινήσω ότι δεν αναφέρομαι στην οθόνη τους που έχω διαβάσει ότι είναι διαφορετική. Η οθόνη δεν είναι απλά διαφορετική, η Super Amoled του Galaxy είναι το μεγάλο χαρτί της Samsung. Παθαίνεις πλάκα με την καθαρότητά της. Την ε΄δια σήμερα στον Γερμανό. Πέρα από αυτό, η βασική διαφορά είναι ότι το Xperia έχει Android 1.6 ενώ το Galaxy έχει 2.1. Για το Xperia έχει ανακοινωθεί ότι θα βγει αναβάθμιση σύντομα, αλλά δεν ξέρω αν θα είναι η 2.1 ή αν θα πάει κατευθείαν στην 2.2, ενώ το Galaxy θα πάρει την 2.2 χωρίς αμφιβολία, και μάλιστα αναμένεται ως τέλος Σεπτέμβρη (για αυτό το τελευταίο δεν κόβω και το κεφάλι μου ότι θα το τηρήσει η Samsung). Τώρα, άλλες διαφορές είναι πχ το μέγεθος (το xperia είναι πιό χοντρό, και νομίζω έχει και ελαφρώς μεγαλύτερο πλαίσιο γύρω από την οθόνη) και ότι το Xperia έχει led flash. Παραπέρα δεν γνωρίζω. Για το Ομνια σου στέλνω pm, τα εν οίκω μη εν δήμω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hristos 22 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 (επεξεργασμένο) Δε ξέρω τι παίζει με αυτές, φαντάζομαι θα τις δούμε σύντομα στα επόμενα HTC. Καλύτερες γωνίες θέασης και διαχείριση ενέργειας, διαβάζω. Κάτσε να τις δούμε. Δεν αμφιβάλλω ότι θα είναι μια χαρά. Δες το βίντεο και διάβασε και αυτό. Eμενα παλι με παραξενευη το γεγονος οτι η συγκριση γινετε με διαφορετικες συσκευες... Καλα καταφεραν και βρηκανε Desire με SLCD οθονη και δεν μπορεσαν να βρουν να το συγκρινουν με ενα που να φοραει AMOLED?????????? Περιεργο μου φαινεται.....οπως ακριβως η συκριση σε αυτο το βιντεο σε δυο ιδια τηλεφωνα.... [ame] [/ame] Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2010 από hristos 22 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Ερώτηση: Όταν μπαίνετε στην εφαρμογή του τηλεφώνου, κάνει κάποια δεύτερα για να την ανοίξει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Moderators Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Ερώτηση: Όταν μπαίνετε στην εφαρμογή του τηλεφώνου, κάνει κάποια δεύτερα για να την ανοίξει; Σε εμενα ανοιγει αμεσα, διχως καθυστερηση. Εχω διαβασει για το lag που αναφερεις, αλλα καταληγω μαλλον οτι πρεπει να γινεται καποιο conflict με καποιες αλλες εφαρμογες, αλλιως δεν μπορω να εξηγησω για ποιον λογο σε καποιους παρατηρηται και σε καποιους οχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Σε εμενα ανοιγει αμεσα, διχως καθυστερηση. Εχω διαβασει για το lag που αναφερεις, αλλα καταληγω μαλλον οτι πρεπει να γινεται καποιο conflict με καποιες αλλες εφαρμογες, αλλιως δεν μπορω να εξηγησω για ποιον λογο σε καποιους παρατηρηται και σε καποιους οχι. Εγώ απλά το είδα πάλι σήμερα σε ένα κατάστημα και παραξενεύτηκα. Βέβαια δεν το ξέρω καλά το τηλέφωνο αλλά 2-3 φορές που άνοιξα την εφαρμογή τηλεφώνου, έκανε μέχρι και 5 sec, δηλαδή έμενε μαύρη η οθόνη και περίμενες. Βλακεία μου, βέβαια, που δεν έκανα ένα reboot. Ίσως να είναι κάποιο conflict όπως λες, 2 επαφές είχε στη λίστα και 2 κλήσεις στο ιστορικό. Φαντάζομαι με τη 2.2 θα λυθεί το θέμα. Γενικά, στα υπόλοιπα ήταν οκ, τα άνοιγε κανονικά αλλά σε βίντεο στο youtube έχω δει πολύ καλύτερη απόκριση, οπότε μάλλον κάτι έπαιζε με το συγκεκριμένο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BladeRunner Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 τι λεει ρε παιδια το ατομο???? τι 5 δευτερολεπτα???? του εχω βαλει 5 γιγα εφαρμογες και εχω γεμισει μια sdcard 16 γιγα,τερμα,και τις εφαρμογες τις ανοιγει σε...χιλιοστα... φυσικα,αν εχεις απο πισω 20 ανοιχτες που πολλες φορες δεν φαινονται,μπορει να αργησει 1-2 δευτερα,οποτε και θυμασαι αν δεν το εχεις ηδη θυμηθει να πατησεις το advanced task killer στο widget και....επανερχεσαι παλι σε ταχυτητες φωτος σε 2 δευτερα...οσο διαρκει το advanced task killer(kκαμμια σχεση με sktools σε win mobile), ποσες αλλες...να μην πω θα ακουσουμε απο τα fan boys? αν καποιος αμφισβητει αυτα που λεω,ευχαριστως του φτιαχνω βιντεακι με την camcorder μου για να δει ταχυτητα να νιωσει λιγο την αληθεια.... ενταξει...οσο περναει ο καιρος θα νιωθετε ολο και περισσοτερο θυματα που με το 1/3 των χρηματων οι συσκευες θα κανουν περισσοτερα απο το μηλο αλλα υπομονη...μην εκτιθεστε απο τωρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 τι λεει ρε παιδια το ατομο????τι 5 δευτερολεπτα???? του εχω βαλει 5 γιγα εφαρμογες και εχω γεμισει μια sdcard 16 γιγα,τερμα,και τις εφαρμογες τις ανοιγει σε...χιλιοστα... φυσικα,αν εχεις απο πισω 20 ανοιχτες που πολλες φορες δεν φαινονται,μπορει να αργησει 1-2 δευτερα,οποτε και θυμασαι αν δεν το εχεις ηδη θυμηθει να πατησεις το advanced task killer στο widget και....επανερχεσαι παλι σε ταχυτητες φωτος σε 2 δευτερα...οσο διαρκει το advanced task killer(kκαμμια σχεση με sktools σε win mobile), ποσες αλλες...να μην πω θα ακουσουμε απο τα fan boys? αν καποιος αμφισβητει αυτα που λεω,ευχαριστως του φτιαχνω βιντεακι με την camcorder μου για να δει ταχυτητα να νιωσει λιγο την αληθεια.... ενταξει...οσο περναει ο καιρος θα νιωθετε ολο και περισσοτερο θυματα που με το 1/3 των χρηματων οι συσκευες θα κανουν περισσοτερα απο το μηλο αλλα υπομονη...μην εκτιθεστε απο τωρα. είσαι με τη μαμίσια rom ή έχεις βάλει μονταρισμένη ή beta από αυτές που κυκλοφορούν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BladeRunner Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 με την μαμα ρομ ειμαι.ειμαι πολυ ευχαριστημενος,δεν νομιζω να πειραματιστω ακομα,οπως με cooked win mobile 6.5 που ειχα βαλει στο asus. πανε ολα σφαιρα,δνε μου λειπει τιποτα και οι εφαρμογες απο τον θειο τρεχουν αψογα χωρις να κανω root. χτες ετρεξα και την τελευταια εφαρμογη που μου εκανε νερα,το hero of sparta.,,απο τον θειο φυσικα. εσυ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Εγώ απλά το είδα πάλι σήμερα σε ένα κατάστημα και παραξενεύτηκα. Βέβαια δεν το ξέρω καλά το τηλέφωνο αλλά 2-3 φορές που άνοιξα την εφαρμογή τηλεφώνου, έκανε μέχρι και 5 sec, δηλαδή έμενε μαύρη η οθόνη και περίμενες. Βλακεία μου, βέβαια, που δεν έκανα ένα reboot. Ίσως να είναι κάποιο conflict όπως λες, 2 επαφές είχε στη λίστα και 2 κλήσεις στο ιστορικό. Φαντάζομαι με τη 2.2 θα λυθεί το θέμα. Γενικά, στα υπόλοιπα ήταν οκ, τα άνοιγε κανονικά αλλά σε βίντεο στο youtube έχω δει πολύ καλύτερη απόκριση, οπότε μάλλον κάτι έπαιζε με το συγκεκριμένο. και μενα αυτα εκανε οταν το ειδα γιαυτο και προτιμησα το Desire Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Οι μηλαράκηδες δεν παίζονται Από τα πολλά μήλα που τρώνε κάθε μέρα αρχίζουν να έχουν lag στον εγκέφαλό τους :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 και μενα αυτα εκανε οταν το ειδα γιαυτο και προτιμησα το Desire Ναι, στο desire και γω δεν έχω δει κάτι αντίστοιχο, όσες εφαρμογές και να του ανοίξεις. Το galaxy, πάντως, αδικείται από το σασί του πάρα πολύ και λιγότερο από το ui. Περιμένω πως και πως το galaxy 2! Ελπίζω να το έχει ήδη αναλάβει ένας designer της προκοπής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 με την μαμα ρομ ειμαι.ειμαι πολυ ευχαριστημενος,δεν νομιζω να πειραματιστω ακομα,οπως με cooked win mobile 6.5 που ειχα βαλει στο asus.πανε ολα σφαιρα,δνε μου λειπει τιποτα και οι εφαρμογες απο τον θειο τρεχουν αψογα χωρις να κανω root. χτες ετρεξα και την τελευταια εφαρμογη που μου εκανε νερα,το hero of sparta.,,απο τον θειο φυσικα. εσυ? δεν το έχω πάρει ακόμη αλλά κατά πάσα πιθανότητα εκεί θα καταλήξω, μιας και το Desire απορρίφθηκε δυστυχώς για λόγους που έχω αναφέρει κατά καιρούς. Απλά διαβάζω και το αντίστοιχο thread σε άλλο φορουμ, και εκεί πιθανότατα όλοι έχουν φλασάρει, οπότε δεν βγάζεις άκρη για την αρχική απόκριση της συσκευής από αυτά που λένε τα παιδιά εκεί. Για αυτό κάνω μια μικρή δική μου στατιστική Εγώ δεν σκοπεύω να φλασάρω με κάτι που δεν το έχει δώσει επίσημα η Samsung για αυτό με ενδιαφέρει πως είναι από μαμά. Πάντως στον Γερμανό που το σκάλισα εχθές κάμποση ώρα δεν είχε κανένα lag, και ποιός ξέρει πόσες ώρες/μέρες ήταν εκεί ανοιχτό και πόσοι το πασπάτεψαν στο μεταξύ, οπότε είναι αισιόδοξος. Έλεγξα και τις ανοιχτές εφεραμγές στο background και γινόταν χαμός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Ναι, στο desire και γω δεν έχω δει κάτι αντίστοιχο, όσες εφαρμογές και να του ανοίξεις. Το galaxy, πάντως, αδικείται από το σασί του πάρα πολύ και λιγότερο από το ui. Περιμένω πως και πως το galaxy 2! Ελπίζω να το έχει ήδη αναλάβει ένας designer της προκοπής. Για galaxy pro εχω διαβασει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BladeRunner Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 δεν το έχω πάρει ακόμη αλλά κατά πάσα πιθανότητα εκεί θα καταλήξω, μιας και το Desire απορρίφθηκε δυστυχώς για λόγους που έχω αναφέρει κατά καιρούς. Απλά διαβάζω και το αντίστοιχο thread σε άλλο φορουμ, και εκεί πιθανότατα όλοι έχουν φλασάρει, οπότε δεν βγάζεις άκρη για την αρχική απόκριση της συσκευής από αυτά που λένε τα παιδιά εκεί. Για αυτό κάνω μια μικρή δική μου στατιστική Εγώ δεν σκοπεύω να φλασάρω με κάτι που δεν το έχει δώσει επίσημα η Samsung για αυτό με ενδιαφέρει πως είναι από μαμά. Πάντως στον Γερμανό που το σκάλισα εχθές κάμποση ώρα δεν είχε κανένα lag, και ποιός ξέρει πόσες ώρες/μέρες ήταν εκεί ανοιχτό και πόσοι το πασπάτεψαν στο μεταξύ, οπότε είναι αισιόδοξος. Έλεγξα και τις ανοιχτές εφεραμγές στο background και γινόταν χαμός και να επιμεινεις στο galaxy. ειναι κτηνος και η οθονη του δεν παιζεται... του παιρνεις και μια ωραια δερματινη θηκη η θηκη αλουμινιου για τις μεταφορες και εισαι αρχοντας.με ζελατινα παντα στην οθονη. δεν συγκρινεται με desire σε κανεναν τομεα και ολα αυτα που λενε για ...lag που καπως καπου καποτε το ειδαν σε καποιο μαγαζι και δεν ξερω και εγω τι...τι να πω...γελα ο κοσμος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 (επεξεργασμένο) http://techblog.gr/mobile/samsung-galaxy-s-mls-cosmote-3397/ Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2010 από tr3quart1sta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα